14

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов президент.........

13

Хора, събудете се!

преди 7 години

Никакво заселване на *** в Християнска България. Боко да си ги вземе у дома в Банкя, като иска. Спрете да гласувате за национални предатели. След 5 години няма да има връщане назад. След 1396, това е най-голямото изпитание пред българите и България.

12

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Не ги ли видятхте тези изродии, сутринта по БТВ! Това ли са клетите бежанци, спсили живота си от война? ТОВА ЛИ СА КЛЕТНИЦИТЕ? Щели да обявят гладна стачка, защото нямало в България да получават подобно на Гърция 90 евро на седмица ДЖОБНИ, отделно храна! Нямало да бъдат настанени в КЪЩИЧКА, да може да имат комфорт докато се плодят за още крати и още помощи! ИЗБЯГАЛИЯТ ОТ ВОЙНА Е ЩАСЛИВ, ЧЕ Е ЖИВ И Е БЛАГОДАРЕН И НА *** ХЛЯБ! Има ли нещо подобно у тези хора??? Сорос превръща България в КЛОАКА!

11

Темида

преди 7 години

Малеее те троловете на БСП верно са завладяли пак форуми и медии. Ужас

10

Анонимен

преди 7 години

Ех, че хубаво се говори в опозиция амааа!Шаааляляляляааа!

9

Анонимен

преди 7 години

Мхм, да, вместо да стимулират българите да се заселват в тези общини и да им осигуряват тези нужди, те бежанци искали... Някои хора нямат достъп до училище, работа или здравеопазване, години наред седят безработни, а нашите управници искат да издържат някакви хора, които не се знае от Ирак ли са, от Сирия ли са или от Горно Нанадолнище...

8

Анонимен

преди 7 години

ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ДАДЕ ТАЗИ ИДЕЯ, БЕЖАНЦИТЕ ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ В ОБЕЗЛЮДЕНИ СЕЛА И МАЛКИ ГРАДОВЕ И ТАКА ДА СЕ ПОДОБРИ ГЕНОФОНДА.

7

Я

преди 7 години

Какво и да каже все ще е малко за Националните предатели от герб.Има ли още някой да им вярва?Оставка.Оставка.Оставка...

6

Бъчворова

преди 7 години

Нямайте грижи, ще ги интегнитаве толкона колкото си интегрирахме мангасарниците! Абе да има кинти за гепене!

5

Krom

преди 7 години

А също така и да им се гарантира правото да се плодят като х-л-е-б-а-р-к-и и да виснат на ц-и-ц-а-т-а на НОИ за помощи, които ние да заработваме. И също така, при всяко родено от тях дете, едно българче да се изхвърля на улицата. И един пенсионер, в кофата. Чичо Сорос ще плати комуто трябва, а всички ние - на бежанците.

4

ПРЕДАТЕЛСТВОТО

преди 7 години

Поредното предателство от страна на така нареченото правителство! Това е директно затриване на България! Всички виждаме ужаса на българите в Хармнали! БЪЛГАРИ АКО НЕ СЕ СТЕГНЕТЕ, ЕС Е ПРЕДВИДИЛ ДА ПРЕВЪРНЕ ЖИВОТА НА ВАШИТЕ ДЕЦА В АД!На всички е ясно, че българите не сикат да живеят с тези хора, но те им ги натрапват, като новото постановление е те не просто да бъдат в някакво общежитие, а да бъдет новите ви съседи! ТОВА СА "НОВИТЕ БЪЛГАРИ"! УЖАС! АД В БЪЛГАРИЯ!

3

Анонимен

преди 7 години

ББ - Баща на бежанците.ЦЦ - Майка на БежанцитеЦвъЦвъ - Вуйчо на бежанците.РъБъч - Леля на бежанците.Сталинка - Тетка на бежанците.БГматериалът, който ги избира - *** ТА ДРЪНКА !

2

Темида

преди 7 години

Преди избори не четете и не гледайте новини. То толкова популизъм, че даже лобитата тук таме страдат (смяяятай)А да и да не забрая БХК да се самосезират заради изкаването на БСП

1

Анонимен

преди 7 години

Има голяма прослойка от обществото, които подкрепят каузата на ислямистите от Ан-Нусра и Джаиш Ал-ИсламПо някакво странно съвпадение, тези хора се припознават като фенове на свободата и толерантността. Те са същите, които оплакват миличките страдалци както на нашата граница, така и в терористичния анклав в Алепо. Ронят крокодилски сълзи за терористченцата.