16

???

преди 7 години

Защо този шофьор от габровска област си мисли, че може да паркира на забранено от закона място? Това е тук основният въпрос. Нали би трябвало да очаква, че ще бъде санкциониран за неправилно паркиране. За него КАТ няма ли или просто си знае, че в България КАТ не работи и нищо няма да му се случи. Тук няма никакво значение дали колата е скъпа или евтина.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако беше някой лъскав черен джип дали ще има смелост да си изхвърли ***!Само че ония ще му пръсне картината!Ама иначе ще се гаври с отрудения човечец,дето сигурно това ще му е последната кола в живота!Нещастници смърдели!

14

Анонимен

преди 7 години

Вярно е, че малко са софиянците, с корени в София от преди повече от 150 години, както е и с всички български големи градове. Разлика има обаче между софиянци с корени в София от повече от 70-80 години, с тези дошли в София от преди 40-50 години или по-малко. Разлика има и между родените в София и родените някъде в провинцията и преселили се по-късно в София. Разлика има и между хората с корени в същинска София и родените в селата присъединени към София, започвайки с Лозенец, Хаджи Димитър, ..

13

Анонимен

преди 7 години

Как си личи по коментариите кои провинциалисти са с комплекси и кои не...

12

Анонимен

преди 7 години

А гадните шопиянци как карат като отидат в презряната "прувинция", да си полеят пипера?Като пълни селляндури.А защо "като"?

11

Чао

преди 7 години

Аре марш обратно, откъдето сте дошли! Движение да има!

10

Х

преди 7 години

Няма по-комлексирани от т. нар. кореняци софиянци. Живеем в София от '74та година и се нагледах на простолюдие с претенциите на царе, ама кратуната куха.. Злобни и отмъстителни, нагли. На пръсти се брои читавия народ из между цялата сгaн!

9

:)

преди 7 години

Това не е наказателна акция, а пълна простoтия и избиване на комплекси.

8

zzz

преди 7 години

Комплексираните "кореняци" софиянци... Как си избиват комплексите върху евтините провинциални автомобили... Не можеше ли просто една бележка на лист А4 да му оставите ?

7

ФТ

преди 7 години

До НедИзпреварил си ме. Щях да напиша същото. Скъпарските коли се правят, че не ги виждат. Без да се усещат казват "ако имаш пари, ще правиш каквото си искаш". Затова сме на тоя хал. Излагация - правим се на смели пред по-слабите, иначе си трайкаме. Не веднъж съм виждал вдигнати чистачки на евтини или нормални коли, а скъпарската, която е точно до тях, никой не я е пипнал. Мишленца.

6

Партиен член

преди 7 години

Регистрацията не променя нищо.Ако си *** никаква регистрация няма да те промени.

5

хмм

преди 7 години

НЕ одобрявам паркирането на този, но и начинът на протест. Шофьорът просто ще избута *** на земята и там ще си останат дълго време преди някой да ги събере. По-добре да се залепи стикер на стъклото или нещо такова.

4

zeus

преди 7 години

Всъщност там няма място за паркиране, понеже е кръстовище, там спирането е забранено.

3

Нед

преди 7 години

Мдаа защото кара кола за 1000лв и се предполага ,че няма да има последствия!!Хайде хвърлете *** на една от хилядите коли за над 100 000лв които паркират където си поискат.Не ви стиска ,ако бяхте безкомпромисни и постъпвахте така с всички , щях да ви дам одобрението си.Както винаги БГ история ,дай да мятаме по слабия щото няма да отвърне!!

2

светнат

преди 7 години

Не че променя нещо по същество, но въпросната регистрация може да е от Севлиево :)

1

Анонимен

преди 7 години

Одобрявам!