21

Анонимен

преди 7 години

дете на две години не може да говори и да се изразява в детайли- джурналя и амбициозни кифли искат да мятат наследниците в градината и да се запиват - не нарушавайте правата на децата си- няма институция която да замести семейството- чалга поколението ражда и мята по ясли и градини, гледайте си децата- нищо не може да замени родителите и семейството.

20

Анонимен

преди 7 години

До госпожата, която работи 35 години с децаРаботата с деца е призвание, което във вашия случай явно е просто работа - тежка и неблагодарна! Жалко е, че на хора като вас поверяваме най- ценното си - нашите деца! Та нали за това са детските заведения, да се адаптират децата извън семейната среда!? нали за това именно вие сте там!? това не е прецедент и само видеонаблюдение ще респектира своеволните лелки с комунистически манталитет!

19

Аха

преди 7 години

Да бе да. Тя и онази акушерката нищо не беше правила, те бебета си на тази възраст много лъжат. Трябват камери в градините и яслите иначе няма как да се докаже, независимо от психологическата оценка!!

18

До 16

преди 7 години

Как ще обясниш тогава, че синът ми спи спокойно и не плаче когато с жена ми сме отпуск и той две седмици е с нас и не ходи на градина, и още първата вечер след като е ходил на градина спи неспокойно, буди се крещейки и плаче?Хайде да не даваш псевдо професионалното си мнение. Очевидно професионализмът ти е колкото на въпросната лелка.

17

Анонимен

преди 7 години

9, виж колко минуси са ти натряскали- хайде сега да изчислим за да сме сигурни в това което си написал- 2 лв е храната на ден- 4 пъти- 21 дена по 2 лв са 42 лв, до 48 лв остават 6 лв, разделяме ги на 21 дена, после на 10 часа и се получава 2,8 стотинки на час- да 9 номер напълно си прав децаъа в детските ясли и градини се гледат без пари.

16

Анонимен

преди 7 години

Абе, то на 2 години още не може да говори, а според майката цял филм й спретнало. Вундеркинче ли е, що ли...???

15

Анонимен

преди 7 години

Нощният плач говори най често за конфликти в семейството, за напрежение между родителите, които не умеят да преодолеят различията си и ги предават на децата си. Много често родителите крещят и обиждат децата си за отмъстят на партньора, а децата са в извън равновесие защото липсва тяхната зона на сигурност, не винаги детската градина може да се превърне в такава, тя не може да замести семейството- нощният плач е сигурен белег за семейни дрязги конфликти и скандали които разбиват детската психика

14

Омерта

преди 7 години

Бит ли е малкия Радо? Бит е. Лъже ли лелката? Лъже. Ще се докаже ли това и ще има ли наказани? Не.

13

Анонимен

преди 7 години

Дайте сега да се впусксаме във фантазии и в двете посоки. А- уу.ами ако ударите са от друго дете? тия неща се правят с фино слагане на камера и се установява кое как е. другото е много шум за нищо. само гадаене.

12

Анонимен

преди 7 години

РАБОТЯ 35 ГОДИНИ С ДЕЦА И ПИТАМ, ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА ПРИЕМЕМ ЧЕ ИМА ДЕЦА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СВИКНАТ ИЗВЪН СЕМЕЙНАТА СРЕДА, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ РАЗЛИЧНИ, ЗАЩО НА ВСЯКА ЦЕНА ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО, НЕ Е ЛИ ТВЪРДЕ ВИСОКА ТАЯ ЦЕНА, НЕ ОМАСКАРЯВАМЕ ЛИ ТРУДА НА ХОРА КОИТО НАЙ ЧЕСТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ПО 29/34 ДЕЦА ЕДНОВРЕМЕННО, АКО ВАС ВИ ЗАТВОРЯТ В ЕДНО ПОМЕЩЕНИЕ С ТОЛКОВА МНОГО ХОРА, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО ВИ ПРЕСИЧАТ ЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО, ЩЕ БЪДЕТЕ ЛИ ЩАСТЛИВИ,НЕ ИСКАМЕ ЛИ ТВЪРДЕ МНОГО ОТ ДЕЦАТА СИ

11

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува това, по-важни новини няма ли?

10

BURZUM

преди 7 години

Може да е психопат обладано от дявола...гледал съм такива филми(американски) беше много страшно!

9

Анонимен

преди 7 години

Детето не си измисля. На 2 години децата още не знаят да лъжат. Ако е на 4-5 може, но на 2 е абсурдно. Нощният плач и неспокойството са достатъчно доказателство за нередности в градината. Моят малчуган също беше неспокоен и се пробваха да скрият от мен грубо отношение с него, но една съседка го беше видяла в градината, че реве точно след поредния инцидент и на мен ми причерня, а на лелките им прилоша. Да я пращат лелката на детектор на лъжата и след това на електрическия стол. Изверги мръсни

8

Край

преди 7 години

За нищо пари ни гледат децата ДОБРЕ в детските градини и яслите и пак мрънкане и недоволство. Дори и да се е случило веднъж-два пъти няма логика да се обърне внимание на персонала и това въпреки това да си продължава. Веднъж ако се е случило и кажат на лелката коя ще е тази безстрашна лелка да продължава със седмици да го млати - живи глупосит са това.

7

Анонимен

преди 7 години

До ? "Детска ясла на мечтите", пише си

6

.

преди 7 години

Щото 5-годишното ще те изкаже, затова комплексите и агресията се избиват на беззащините - както идиотката акушерка......

5

Кристиян

преди 7 години

С какви глупави битовизми занимават хората...и това е главната новина на сайта....ужас

4

Анонимен

преди 7 години

Аз пък вярвам ,че детето не лъже .

3

.

преди 7 години

Айде да те изнерви 5-годишно невъзпитано дете - по се разбира. Ама 2-годишно............айде тези с ПРОБЛЕМИТЕ В ПСИХИКАТА ВЪН ОТ ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ!

2

Анонимен

преди 7 години

Онлайн видео наблюдение трябва в детските заведения! Да знае лелята, че някой може и да я гледа и да не се чудят всички измисля ли си дето или някой си позволява насилие.