122

Анонимен

преди 7 години

До САВЕЦКА USAайде бомжите да си ходите вече

121

до 155 от славянин

преди 7 години

Каква ли държава е тази събрала всички раси и етноси на планетата на едно място!? Расово-етническа клоака!

120

Анонимен

преди 7 години

"*пише в заглавие "Комерсант"...*коментира Алексей Арбатов от Московския център "Карнеги"....*колегата му Василий Жирков, чието мнение помества "РБК"...*коментира онлайн изданието "Медуза"...*цитирано от Би Би Си...седят и мислят,па да кажат нещо и пак седнат и анализират, руските НПО грантаджийски анализатори и протестъри, заедно с "сичкото неьзависими западни медии", па накрая се сберът и както си седят вкупом кажат:"ЧУШ" на магарето. "

119

до 155 от славянин

преди 7 години

Твоята българска армия не стига и за охрана на г.йпарад!

118

до 153 от славянин

преди 7 години

Нормално е щом си сменил резбата, ядеш само ГМО, приличаш на Джаба Хотянина и стреляш по себеподобните си на обществени места да си ***!

117

до 147 от славянин

преди 7 години

Аз пък си представям как атлантическите ''божества'' се качват и слизат от МКС с помощта на батути!

116

Анонимен

преди 7 години

До славянинМного често употребяваш думата "***" приятелю. Напиши в Гутъла "детская коляска танк" и "детская кровать Бук м-1" и ще видиш кои са дегенератите. Освен ако не изгаряш от желания да закупиш подобни неща на децата или внуците си!

115

колко мъка има...

преди 7 години

Ще има продължително противопоставяне и в него ще надвие онзи, който има повече ресурси и по-здрави нерви. И ако нещата с ресурсите са ясни, за нервите такава яснота няма.

114

Анонимен

преди 7 години

До смешна държава:)Да ще си развият собствените Ту Ил Ми ...Голем смех ще ги налегне от боинг като арабите спрат да ги купуват щото - занеш що :)Сега не им ли е смешно от ЕС че няма кой да им купува еврокраставиците е вроябълките!Ха ха!

113

до 141 от славянин

преди 7 години

В това е майсторлъка - с малко БВП да държиш с постоянно пълни *** онези с ''голямото БВП''! Между другото, догодина през март онези с ''голямото БВП'' оформят външният си дълг на 20 трилиона $, а кръглите числа винаги действат много силно психологически, понякога чак до истерия! Както се казва - честито на ''печелившите''!

112

Анонимен

преди 7 години

"*пише в заглавие "Комерсант"... *коментира Алексей Арбатов от Московския център "Карнеги".... *колегата му Василий Жирков, чието мнение помества "РБК"... *коментира онлайн изданието "Медуза"...Чудесно сглобена статия...НО за да бъде "напълно обективна и информативна" и липсва позоваване на информация и коментар от *Рами Абдул Рахман единствен служител и шеф на организацията "Сирийски център за наблюдение на човешките права" базирана в бакалията му в Лондон*Ксения Собчак от "Дождь" "

111

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ТЯ, РУСКАТА *** ОЩЕ ОТ 1917 ГОДИНА СЕ САМОИЗОЛИРА ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!

110

смешна държава

преди 7 години

Представяте ли си какъв майтап ще е запада да наложи ембарго и за частите за Бойнг и Еарбъс!!!! Хахахахаахах!! "Велика" Русия остава без самолети!!! Ххахахаха! Оле майко, жив да не бях!! голям смях ще падне!!!Ххахахах!

109

Верно е!

преди 7 години

Ще падат руски железа в Сирия много скоро. - и все по главите на краварите и тяхното музли стадо...урагани , смерчове все такива лоши условия за чичи самовите животинки са се задали!

108

Анонимен

преди 7 години

Ще падат руски железа в Сирия много скоро.

107

Анонимен

преди 7 години

До Смешна...анонимкаНай-добре се смее който се смее последен!А на *** всичко му е смешно!

106

един там

преди 7 години

До до 122,Може би, но не е точно така, понеже при този случай(дефлация) се понижава конкуретносопсобността на икономиката на съответната страна! Затова има и страни, които се сремят да обезцеят валутата си!

105

Анонимен

преди 7 години

На краварците им се е пресекло акото! - на играч на шах излизат с покер похвати!Абе ей блъфирането е за мижави и страхливи страни от третия свят (ей като нашата)!

104

Анонимен

преди 7 години

Смешна държава. Голям го вади а БВП колкото на Ню Йорк:))

103

до 138 от славянин

преди 7 години

Това го слушаме от вас откакто Путин е на власт, кажи нещо ново!