32

User

преди 7 години

Значи ще има нова бежанска вълна и хуманитарна криза в ЕС.

31

време е за разплата

преди 7 години

САЩ са страна агресор в Сирия и Русия по силата на договора си с Сирия може да ги избие,време е някой да покаже на САЩ че не може да избива хора да ограбва държави,да праща терористи и да съсипва човешки съдби.

30

Анонимен

преди 7 години

Боже какви хора пишат тук. несравними са нещата с Рейгън - светът бе двуполюсен тогава, а сега е разделен на лагери. ОСвен това НАТО доказа своята безполезност, защото войните не се водят като през 1945. ООН също е твърде закостеняла структура, спряво времето на Рейгън., тя тогава играеше ролята на спирачка спрямо СССР, но днес играе ролята на спирачка спрямо развитието на света, трябва сериозна реформа, както и в НАТО, както ив ЕС.

29

баба Ванга

преди 7 години

Сирия ке падне.Но победителя няма да е този, който си мислите.т.е. Башар Асад и народът на Сирия с помощта на Русияще победи ИД и наемниците спонсорирани от ЦРУ

28

Су 34

преди 7 години

Русия е преживяла опустошителни войни водени на нейна територия 1812, 1941-1945. Сега Русия не циври, а обръща взор да помага на онеправданите народи.А виждаме как страхливият алчен Запад му се изправят меките китки като чуе за война.Никога лигльовците на Меркел, Камарън и Оланд няма да имат моралът да водят такива войни, каквито Русия е водила и води - Сирия е примерът! Докато Русия директно се намеси да спаси гражданите от терористите Западът и САЩ не им стиска!

27

Анонимен

преди 7 години

Малко коте ,денги има ли ?

26

Анонимен

преди 7 години

Рейгън успя, когато си отиде Брежнев Леонид Илич - великият миротворец на своето време.Сетне дойдоха белязаните атлантици. СССР беше в пъти по могъщ от сегашна Русия и никой не можеше да каже гък, ако не бе предаден отвътре.

25

позор

преди 7 години

Ужасявам се като чета по надолу как някакви мекотели защитават държавата терорист САЩ,как *** такива вечер гледате децата си след като защитавате убийци и главорези?

24

Гроздето е Кисело

преди 7 години

руснаците и Асад ще завземат Алепо, "умемерената опозиция" - Ал Кайда и хизбула - са натикани в ъгъла, а ИД отстъпва на повече от един фронт.

23

Анонимен

преди 7 години

Мачка бе ,Вова мачка,ама се му се налага да обяснява на руснаците защо миналата година било лошо а таз ще е по лошо ,или както каза Вова ,1ерното от миналата година ни са вижда кат бяло,заложели сме в бюджета 50 ДОЛАРА за барел но явно сме били прекалени оптимисти и ще трябва да редцираме бюджета до 30 долара за барел.Те това е Вова и великата руска пустощ дет никой не се евавал с нея,само дет стана за смях

22

ей хора

преди 7 години

САЩ като какви се мешат в тази касапница която те създадоха,те коя страна представляват?Русия е поканена от правителството на Сирия а САЩ какво търсят там?защитават терористите и убийците ли?

21

Анонимен

преди 7 години

Русия няма какво да губи в един апокалипсис.Пролетариата не може да загуби друго, освен оковите си! Затова, да му мисли богатият Запад. *** как ще се лиши от хилядите удоволствия и разкош? Не им стиска, а Тополите дебнат.

20

Су 34

преди 7 години

.Руснаците са мишки,само трябва по твърда ръка да им счупи вратлето.Хилари идва------------Очевидно ръчичките ви са слаби и меки!Хаххахахахаха,нали се горедеете че сте "меки китки" !

19

бг

преди 7 години

сгащ да си седят в сгащ каква работа имат в други държави

18

Анонимен

преди 7 години

Христов

17

Анонимен

преди 7 години

МАЧКАЙ ВОВА , СВЕТА САМО ТЕБЕ ГЛЕДА , СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ , РЕВЕТЕ ГНОМЧЕТА

16

Анонимен

преди 7 години

Русия претърпя стотици милиарди загуби в тази студена война,над три пъти съкръщава държавният бюджет а това води до намаляне на рзходите за отбрана и съкращения в държавният сектор..САЩ във тази студена война нито веднъж не намалиха бюджета си.Руснаците са мишки,само трябва по твърда ръка да им счупи вратлето.Хилари идва

15

Анонимен

преди 7 години

В САЩ ще дойде Тръмп на власт, а в Русия Путин ще бъде заменен с Троекуров!

14

Анонимен

преди 7 години

До до 10"ще дойде Тръмп а не тая мазна вещица хилари , и тогава ще настъпи мир"Ще настъпи мир когато САЩ ликвидират РФ.

13

Анонимен

преди 7 години

САЩ събраха банди от всякакви народности и ги насъскаха да разрушават Сирия, кръстени като ИД и Свободна опозиция плюс още около 100 разклонения.Всеки полеви командир - демократичен враг на Асад. Сирийският народ с помощта на Русия все още се защитава от напъните да бъде демократизиран.