17

Анонимен

преди 7 години

Хаха, а дали британците са квалифицирани да използват смесителите в банята, като отидат на почивка в чужбина, това се питам аз

16

Анонимен

преди 7 години

До РОССИЯ 12Ами *** сме щом те уж са по-*** от нас, а ние ходим да им работим по полетата. И аз съм работил по европейските полета и знам как е, подигравка отвсякъде, уж плащат повече ама те убиват от работа и накрая пак не можеш да изкараш нищо. Не им работете по полетата.

15

Анонимен

преди 7 години

Освен всички язвителни коментари, изказването на този човек е много точно и реалистично. Друг е въпроса защо сме го докарали до там - да се пипат ягоди перфектно, а да не може да се използва тъч скрийн.

14

Анонимен

преди 7 години

Прав си е човека да ни се подиграва. Като сами не се ценим и се унижаваме така ще е.

13

оххх

преди 7 години

Скакво нетърпение чакам Албиона да излиза от ЕУто... тогава ще ги видим...

12

Анонимен

преди 7 години

ами не знам дали ползват GSM, но за разлика от вашия министър Борис Джонсън, поне знаят, че Африка е континент, а не държава!

11

Папата

преди 7 години

Имате несметни културообогатяващи елементи от Империята над която слънцето не залязва(ШЕ)... А ние макар и отдавна ви наритахме задниците... За това ни подарихте на българохазарите... От злоба... Ами оправяйте се...

10

Тоя ако знае...

преди 7 години

Как работливите "българи" освен ягоди си берат и тухли... нема такива факири. Съвсем ще им се зарадва... и желязо берат... и всичкооо..

9

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на англичаните е, че не знаят чужди езици и по тази причина не познават чужди култури.Да, пътуват по света, но не знаят как живеят хората по местата, които посещават, защото освен хотелската си стая и бара на хотела, нищо друго не ги интересува.Много ограничени хора. Разочароващо ограничени, а у нас ги смятат едва ли не за богове. Пази, Боже, от пpocтак с пари!

8

РОССИЯ

преди 7 години

ЗА *** НИ ИМАТ. РОБИТЕ УМЕЯТ ВСИЧКО ЗАЩОТО ГЛАДА ПРАВИ ВСИЧКО ГЛАДЕН ЧОВЕК Е СПОСОБЕН ДА РАБОТИ КАКВОТО МУ ПАДАА НАЩО ПРАВИТЕЛСТВО НИ ИМАТ ЗА ЖИВОТНИ И ОЩЕ СМЕ УНИЖЕНИ БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙСТВО

7

:-)

преди 7 години

А този Британски депутат явно доста малко знае за света и навярно дори за берач на ягоди не става (без да ги смачка), но държи целият свят да разбере за ограничения му умствен капацитет.Поредният британски селски uдuот!

6

маке

преди 7 години

мен лично ич не ме интересува мнението на ингилизитеи на компа бачкам и по тел си думам с комшията и офци пасем и вино пием

5

до 6

преди 7 години

Дали някога ще се замислиш , че може би такова отношение има и своите основания? Замисли се колко "интелигентни" и "Културни" сме в БГ, начело с великият вожд на племето на тиквите и признай ,че *** едва ли са по- интелигентни. А тези които са действителни умни и способни---те не берат ягоди.

4

Анонимен

преди 7 години

Ноу уорис, те знаят как да ползват джсми.

3

Анонимен

преди 7 години

Ето ви бъдещето за развитие на Запад! Берачи на ягоди или по-висока позиция-мияч на чинии.

2

Анонимен

преди 7 години

Берачите на ягоди вероятно са по-образовани и от британските депутати.

1

Очевидно

преди 7 години

Сигурно могат да ползват GSM-и,ама нали са си прости хора,никак не ги бива в употребата на страпони и други такива глезотийки!Там е силата на еврогейовете!