12

:)

преди 7 години

Каква лютеница, какъв хляб, какво сирене. Тези всичките неща са произведени в Китай или поне продуктите за производството им са оттам. Всичко в тази страна е адски замърсено и отровено от производствата им. Имат цели села и градове с онкоболни жители, понеже местните фабрики бълват отрови, които замърсяват водите и земята. Тази земеделска продукция къде мислите, че отива?! Познахте - в лютеницата, сиренето и хляба, които пробутват на децата ви. Затова китайските политици обикалят света за храни.

11

Анонимен

преди 7 години

Като гледам има и лютеница, има и сирене. В договора сигурно не е уточнено колко сирене и лютеница да слагат. Пак като има цели филийки хляб. :)Скоро във Варна монтираха табла по спирките ама не работят. И от фирмата казали, че в договора не пише, че трябва и да работят.Сутринта по БНТ един човек коментира изказванията за Цецка Цачева по повод номинацията за президент, нещо за 'майката на народа' беше. И вика като знаем кой е бащата, мислите за зачатието на народа ме хвърлят в шок :D:D:D

10

Spa Carotte*****

преди 7 години

Bulgarian all inclusiv :-)

9

Карлуково Нюз

преди 7 години

Тук точният термин е не кражба, а мародерство. Следва да се наказва по военновременни закони с разстрел на място. Тия как заспиват, бе?

8

Zabavachka

преди 7 години

Vsiako 5-6 godishno dete moje savsem samo po-hubavi sandvichi da si prigotvi i paketira v personal food box :-) na tova gi uchat i v detskite gradinki :-) a za koleda daje i kurabiiki si prigotviat sami :-)

7

Зайо Байо

преди 7 години

Е какво повече искате ? Сандвич от Макдоналдс ли да им дадат !

6

Halal

преди 7 години

Vai, tea maiki mnogo sa gotvachki?!:-)

5

ЕС

преди 7 години

Обвинението на Нинова в Парламента е вярно - та тя показа фактури .Всички Родители виждаме тази далавера . Тук въпроса е за Волята на Държавата .Започвам да си мисля че парите от закуските на Децата ни отиват в Партийни Каси за Изборите , за купуване на Ромите .Иначе няма друго Обяснение .

4

Анонимен

преди 7 години

а в нашата градина им дават филия само с лютеница,без сиренце. ама кой знае колко е и лютеницата,малко дете може ли да ти каже.

3

Перко

преди 7 години

Истинската филия трябва да е със свинска мас. Един приятел каза ...

2

Анонимен

преди 7 години

Така като гледам снимките, проблемът лесно ще го разрешат като изрежат филиите около лютеницата, или още по-добре около сиренето. Така пропорциите ще са точни.

1

Анонимен

преди 7 години

Крадливо и нагло племе !Това е грижа за деца ?!?!?!