74

анонимен

преди 7 години

Вече почти осем години този човек ви лъже и вие пак му вярвате.Има две положения:или той просто е изпечен лъжец и манипулатор/то вече е доказано/или вие сте патологични глупци.

73

анонимен

преди 7 години

Че то има ли значение кой ще е номинирания от Герб.Който и да е той ще е господин Никой погален по *** от бащицата си.Така,че няма никакво значение,така или иначе герберите ще гласуват за нищото посочено от Борисов -стадо овце без мение ,но подвластни на парите,а някои подвластни на глупостта си.

72

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Абе много бързо забравихте Др. Орешарски. До вчера лигите ви течаха по него, сега по Генерала без армия.Сложили са ви по една голяма халка на носовете и накъдето ви дръпнат със сенжира, натам вървите.

71

СЛЕД

преди 7 години

След Плевнелиев .Ако Цецка , Дончев , Кунева , или някой от тях , стане Президент по-добре Плевнелиев да направи втори мандат .Поне Плевнелиев е комичен , а новите комици ще се вземат на сериозно .

70

ДНЕС

преди 7 години

ЦЕЧКА ЦАЧЕВА .Досега това се разбра , мисля че довечера в Биг , Миг Брадър ще се каже че тя е Кандидат за Президент .Но лично аз ще гласувам за Истинския Генерал .Тази жена я мразя защо ?Когато се прибера в къщи на три ракии , имам еди тест от жената - Пиян ли си - Не съм - я кажи цечка качева , и аз и казвам - цвечка карчева .

69

бай Петко

преди 7 години

Сигурно не е за показване...

68

Анонимен

преди 7 години

Само Дончев става...другите са карикатури.

67

До 85

преди 7 години

Цецка разбира от военно дело, колкото Бъчворова от полицейско.Скоро ще приемат закон, де що има хора под пагон, да се обличат в рокли.)))

66

НЕГЛАСУВАЩ

преди 7 години

Дреме ми на ХиксУгрекЯ!

65

Pret-a-porte

преди 7 години

Bg panelni architekti sa unikalni s tezi chuchurki...:-)

64

Анонимен

преди 7 години

Гледайте на кого Бойко Борисов пак ще бие чембер, както на Росен П. и ще знаете кой ще сложи за следващ президент. Пиша сложи, защото ГЕРБ като един съвременен Бай ***, провежда изборите.

63

до 84

преди 7 години

Аз нито един от четиримата му кандидати не ги виждам като главнокомандващ на армията. Трагикомедията е пълна.

62

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си Цецка - главнокомандващ на армията?Голем смех!

61

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ винаги могат да извадят пак Румяна Желева или Калина Илиева. Те са точно като за тях.

60

до starbucks

преди 7 години

Тъй и тъй си в САЩ, прескочи до близкото медицинско заведение за една бърза лоботомия по програмата Obama care. Възползвай се докато още е на власт.

59

Цв.Цв.

преди 7 години

Проблемът на Рапона не е в самия кандидат, а в това, че всички "разпознаваеми" са разставени по неговите схеми. Ако издигне Данчето, кой ще поеме котараците и схемите в София? В това е драмата на мутрата. Мъка!

58

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Гледам по минусите, 10 човека сте тук.Явно останалите 20 тина, още сменят памперсите. Толкова ви е капацитета в този сайт.А искате да каратае влака. Да, ама не.

57

Анонимен

преди 7 години

Боко прави това в последния момент, защото герберските избиратели имат интелект колкото златна рибка. Помнят по 15 секунди. И ще го забравят докато излязат от залата.

56

без проблеми

преди 7 години

Аз съм баба, бивш дядо. Смених си пола. На много години. С пет незавършени основни образования, които карах паралелно. Ще гласувам за пожарникаря. Защото така ми казаха.

55

Анонимен

преди 7 години

Знам си аз, че ГЕРБ ще турят магарето Марко за президент, ама коя ще бъде магарицата му за вице?