20

Б2

преди 7 години

До Ю1И накараха Путин насила да анексира Крим и да подпали Донбас.

19

Ю1

преди 7 години

Лавров иска доказателства, че Русия удря цивилни в Сирия!-------Ееех Лавров, Лавров.... те свалиха граждански самолет над Донецк и обвиниха РФ, "случайно" бомбардираха Сирийската правителствена армия в Дайр-ез-Заур помагайки на ИД да атакува позициите на Асад, а след това, за да "замажат" инцидента пред световната общественност изпратиха Безпилотник, който атакува хуманитарния конвой и обвиниха ВКС на РФ и ВВС на Сирия!

18

Пешо

преди 7 години

До АнонименАбе ти и подобнте ти защо не си обирате крушите и да си отивате в Русия? България винаги е била в Европа и е изповядвала европейски ценности.

17

Азер Гъзаев

преди 7 години

Латвийката го каза ясно:не се правете на интересни ,че невиждате колко аресивни са рушнаците!!! Да,ни пази господ от русофили и *** тип Аец забелене ,КГБ-КТб ,борисов и доган с гоцето на.ран!!!

16

Пешо

преди 7 години

Айде дано не доживеем Русия пак да ни "спасява".

15

аз

преди 7 години

Скоро западноевропейците ще мигрират към Русия и ще молят Путин да ги спасява от арабухите.

14

Анонимен

преди 7 години

"Държавният департамент предупреди, че руски интереси и дори градове може да бъдат атакувани от ислямисти, ако Москва продължава с въздушните си удари в Сирия."Тоест САЩ заплашват, че ще заповядат на ИД да нападнат Русия. Едва ли вече някой се съмнява кой стои зад Ислямска Държава.

13

Анонимен

преди 7 години

Изявлението на САЩ, че без значение кой го е направил те ще обвинят Русия, е нагло и цинично, и само по себе си говори, че не разполагат с абсолютно никакви доказателства. Накрая ще станат като лъжливото овчарче.

12

ясно е

преди 7 години

Имали още нормално мислещ човек да не вижда кой стои зад терористите в Сирия?и не само там!САЩ е държава терорист.

11

там

преди 7 години

До maksim georgievТова е новина на Ройтерс от вчера а днес е имало обсъждане в ООН,чети и плачи.....

10

маке нострадамус

преди 7 години

4 години по къснона новообразувалия се фронт край Пловдив турските и арабски сепаратисти срещат ожесточен отпор от опълчението подкрепяно от руската авиация борбата е за жк тракия

9

maksim georgiev

преди 7 години

До защо беразкажи поне поне как е успял да направи толкова бели къде си го прочел ,щото всеки може да си пише квото иска !! знаеш приказката - аз ще кажа ,че сестра ти е ку*ва ,пък ти после доказвай ,че нямаш сестра !!

8

анонимен

преди 7 години

докато сащ не се махнат от бл изток мир в раиона няма да има нищо не правятсамо пречат на русия и асад да се справят с ид кризата с бежанците няма даприключи докато сащ са в раиона и снабдяват с орьжие които плаща

7

.

преди 7 години

"Министърът каза, че Русия така и не е получила обяснение защо сирийският опозиционен Висш преговорен комитет се изказва в поддръжка на организацията Джебхат ан Нусра, която е забранена като терористична организация в Русия."А руснаците помагат на Хизбулла, която е също терористична организация, но не е забранена в Русия. Защото са им приятели и не взривяват автобуси по техните летища.

6

защо бе

преди 7 години

Защо у нас се пропуска новината от вчера че в източен Афганистан, американски безпилотен самолет е убил 15 цивилни и ранил 12 !?а постоянно се тиражират лъжи за Русия!?

5

Анонимен

преди 7 години

Ако има убити цивилни това не са Сирийски граждани а семействата на терористите от Ислямска държава и техните инструктори от САЩ.

4

Су-25

преди 7 години

Дори западните медии (Ройтерс, АФП) признават, че единствено Русия и Иран се борят срещу тероризма в Сирия. Всички останали го спонсорират.Джихадистите в Алеповския анклав са заплашени от унищожение и е естествено американците да плачат за тях. Винаги когато ИД и Нусра губят позиции САЩ, Франция и Великобритания развяват байряка на "хуманитарната катастрофа". Що за цинизъм бе, западни другари?

3

до 1

преди 7 години

По не е от тебе......

2

Анонимен

преди 7 години

БГ марионетното правителство продължава да приглася в хибридната война срещу Русия.

1

Анонимен

преди 7 години

Мноо противен тоя!Отврат!