49

Анонимен

преди 7 години

Митов що не е хвърлил още оставка след случая с консула в Кипър? Назначенията са отговорност на неговото министерство. Все ми врът европейското поведение и не нам ко си. ако там се случи нещо такова цялото правителство ще е принудено да хвърли оставка. а тоя се скатава като наеее.....б...на мома. Айде демонстрирайте ни го това отговорно европейско поведение

48

Реалност

преди 7 години

До Стига глупостиЕдинствено сигурно е , че Бокова няма да е шеф на ООН /дори след 5.

47

Анонимен

преди 7 години

BALGARIA E DOSTAVILA ZA SIRIISKATA OPOZIZIA BM-21GRAD A NE UKRAINA.UKRAINA E DOSTAILA SAMO PZRK STRELA NA ISLIAMSKA DARJAVA I AVTOMATI KALSCHNIKOV I M-16 KOITO NE SE PROIZVEJDAT V UKRAINA ILI NA VOORAJENIE TAM KOI LI GI E NASARCHIL V TAZI NASOKA DA NE E EDIN DRAT SOROS I USA NE VIARVAT DA SA TE TAKIVA POCTENNI HORA

46

Стига глупости

преди 7 години

Направили са си сметката без кръчмарите - Китай и Русия :) ООН не е НАТО и Щатите не могат да си правят каквото си искат. КриСталина няма да е шеф на ООН - това е сигурно. Не ми е ясно защо направиха тази мизерия. Само изложиха България.

45

Анонимен

преди 7 години

Китай са внесли "нота" и иска да не я допускат ... то ще се види.Гадното е, че всички ще се струпа на гърба на страната, а не на ББ, ЦЦ, ДМ и др. подобни.

44

Анонимен

преди 7 години

Аве що напоследък всички външни са путеници.

43

ясно

преди 7 години

Заглавието е подвеждащо и лъжливо и самия Митов го потвърждава,Русия не е пускала писма срещу Кристелина а само е питала двама кандидати ли имаме?

42

ех, антипоете

преди 7 години

До АНТИДано музите Ви простят ..... аз ни бих могъл

41

АНТИ

преди 7 години

Къде си тръгнала Иренче,със тоз спаружен "ляв" фасон?Да гониш чуждо младо фенчеили да цвилиш като кон?

40

До тъпака професро

преди 7 години

Много си *** мойтУ момче, прекалено си млад и не помниш. Ако дядо му беше убит от комунистите, нямаше да види дори оградата на Симеоново, камо ли да стане преподавател там. Но това, че си млад не е причина да не мислиш.

39

Анонимен

преди 7 години

Външният министър разясни, че първите й резултати няма да са бомбастичниЩото никой няма да я допусне в надпреварата.

38

АНТИ

преди 7 години

Къде тръгна пак Кристалино,верно ли за шеф на ООН?!Там не искат партийки Сталино,и червен картон ще отнесеш.Не се преструвай на демократкащото си кукла на конци.Марионетка червена крадла,във затвора е местото ти.

37

Анонимен

преди 7 години

За една година безразборни бомардировки в Сирия руските убийци са избили повече жени и деца отколкото джихадисти. Използвани са забранените от ООН касетъчни, вакуумни и запалителни бомби.

36

Анонимен

преди 7 години

дяддото на Бойко е убитзащото докато мъжете са били на война на фронтатой в селото по нивите е задявал и тормозил жените.(нещо като бежанците в Кьолн)Било е народен съд!

35

Професор

преди 7 години

Герб са репресирани от комунизма. Ето на Борисов дядото е бил убит от дядото на Станишев защото не искал комунизъм. Този пример не е ли достатъчен?

34

Анонимен

преди 7 години

А от Китай очакваш ли?

33

Анонимен

преди 7 години

До ПрофесорВикаш ГЕРБ не са комунисти?

32

Професор

преди 7 години

Пълно е с комунисти които плюят Герб. Искат болшевишка революция и да турят каскети и yшaнки за да крадат кашкавал от мандрите.

31

анонимен

преди 7 години

що ли си мисля,че в тези коментари участвува онова двуного с лилавата перука-забравих му името но иначе прилича на пухкаво,охранено зайче с парите на Сорос разбира се,с едни такива бузички готови за стискане,червенички,с злобно личице.

30

авеее,

преди 7 години

...нали ''Уш'' Русия не може да ни каже копче ?Осъди ли ни Русия , осъди ни , видяхте ли колко жалки същества сме защо не ни спаси САЩ ??