12

Анонимен

преди 7 години

местане, нещо за Кипър да кажеш?

11

boyko.uzunov

преди 7 години

Местане *** турско къде се вреш?

10

МЕСТАН Е ПРАВ

преди 7 години

БОКОВА , БЕШЕ ПРИЧИНАТА ДА ЗАБУКСУВА ИЗБОРА ЗА НОВ ШЕФ НА ООН-то!РАЗЛИКАТА С --К.Георгиева ...... НЕ Е ЧАК ,ТОЛКОВА ГОЛЯМА , ВСЪЩНОСТ...ха,ха,хааа.....!АКО , НЕ СЕ СМЯТАТ , ПОГРЕБАНИТЕ ПОЗИТАНСКИ "СЛУГИНСКИ МЕРАЦИ" ---ЗА ОБСЛУЖВАНЕТО НА ИНТЕРЕСИТЕ НА КРЕМЪЛ!!!...И ТОВА СИ Е "ВИД -БИЗНЕС" ,БЕ..... и от там падат пари!!!!АКО НЕ ВЕРВАТЕ ---ПИТАЙТЕ Т.Н.--НАШИ .." НАЦИОНАЛИСТИ"/...с мирис на руска партенка/

9

Анонимен

преди 7 години

Хахахахах, Местан просто по извънредно ловък начин праща Кристалина право в...сещате се къде.

8

Анонимен

преди 7 години

"Тя трябва доблестно да оповести както своята позиция, така и свой проект за деокупация. Продължаващото й мълчание ще породи съмнение, че ако Ирина Бокова е неприкритата руска кандидатура, Кристалина Георгиева би се оказала прикритата кандидатура на Кремъл"Браво на Местан!Ей това трябва да излязат и да го заявят лидерите на реформаторите, но странно защо ли, като стане дума за окупацията на Крим, един сал Радан заявява по нещо, ама на час по лъжичка!Лукарски и Кунева - мълчанието е злато!

7

Фес

преди 7 години

Марш към турското посолство.

6

куката

преди 7 години

ЕЙ такива мекерета като този насила ще ни доразвалят и без това не съвсем добрите отношения с Русия! Като толкова му е зор за Турция да си товари багажа на "ладата" и да заминава, ама малко по-близо до Анадола!А още по добре в Диарбекер!

5

ист

преди 7 години

Агент Местан се притеснява някоя от двете кандидатки за ООН, да не излезе по голям агент на ДС от него. Няма страшно Местанчо. От един дол дренки сте.

4

Анонимен

преди 7 години

Тия кои гие ополомощил да говорят от името на българския народ.

3

Анонимен

преди 7 години

Много голям политик се оказа този!

2

Българин

преди 7 години

Еййй Местане, абе недей така бе човек!Недей разконспирира стрината по такъв жесток начин!Както се знае, тя върти сучи, обтекаемо, лекичко, но никога в прав текст не е казвала, че осъжда окупацията на Крим от Кремъл, камо ли да спомене с лоша дума и критика Вожда от Мордор!Сакън!Мдааааам

1

Кра кра

преди 7 години

Добре казано!