53

Анонимен

преди 7 години

Нормалано за БГ ,две кандидатури за ООН ,два отбора ЦСКА ,двойно гражданство ,гласуване на две места ,двойно облагане ние сме държавата на двойният стандарт.Хващам си самолета скоро пак и се радвам ,че детето ми няма да расте в такава двулична двойнствена държава .

52

Анонимен

преди 7 години

Кандидатката на БЪЛГАРИЯ се казва Ирина Бокова.КриСталина е калинката на ГЕРБ и на международните престъпници, които им дърпат конците.

51

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО ДОЙДЕ МОМЕНТЪТ, ДРУГАРЯ МИХАЙЛОВ ЩЕ Е НАЧЛНИК - КАРАУЛ НА КАРАУЛНИТЕ , КОИТО ПАЗЯТ БЪЛГАРСКИЯ КАЗАН В АДА И НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ПОТОПЕНИТЕ В НЕГО ДА СИ НАДИГНАТ ГЛАВАТА ! ГНУСНА, ДОЛНА САТАН !!!

50

Анонимен

преди 7 години

А Кристалина е кандидатура на Бойко.Каква е разликата между Бойко и Орешарски?И двамата са зависими от различни финансови кръгове и прокарват различни лобита в политиката си.

49

ined

преди 7 години

Двете докато се карат португалеца ще спечели.

48

Анонимен

преди 7 години

Докато партиите се държат като футболни отбори а споровете им се решават като на футболно дерби всичко ще се разпада в България.На всички е ясно че Бойко и ГЕРБ взеха едни пари за да пробутат друг човек ,и сега по всички медии с опорни точки се изказват различни гербери ,на които им личи че сами не си вярват на това което трябва да говорят.Срам........ вече израза "българска работа" е нарицателно за корупция,простотия и невежество.

47

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВСИЧКО Е ЯСНО.ГЕРМАНИЯ ЩЕ СЕ ДОКОПА ДО БЮДЖЕТА НА ЕС

46

Пенчо

преди 7 години

Откъдето и да го погледнеш, си е резил! След като си излъчил кандидат за такава висока позиция, трябва да си държиш на решението! Сега за пореден път дадохме повод да ни се присмиват. Вятърничави, непостоянни, кой ще ни взема насериозно за каквото и да е?

45

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно как господин (или другаря Михайлов) е завършил кинорежисура в Москва столицата на СССР. Ей то демократи в България останахме.

44

ПЪЛЕН СМЯХ

преди 7 години

СОРОС+МЕРКЕЛ+ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ= КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВАВъпросът е ние българите причисляваме ли се, към действията на уж "нашето правителство"?

43

Анонимен

преди 7 години

Що се карат толкоз като за тяхна и обща радост кандидатурите са две пред съдийската петорка,първата си е от международната инстанция и кой каквото да приказва тя си има атестация нали така съответно в направленията изискване на поста,изисквания към заемащия тоз пост с необходими квалификации по позици които и се възлагат включително справяне с финанси които и се отпускат,активна дейност по набиране на допълнителни средстваи от благи хора за успешна дейност в областа и за изпълнение кат архитект.

42

do 26

преди 7 години

Да, разбира се. Обратното е толкова нелепо, че става само за *** виц. Но пак да кажем - не е сигурно от къде идва атаката и бламирането на кандидатурата на България. Големите ще се нагодят към всеки нов шеф, ние губим най-много, а и за смях станахме.... В чия полза ни продадоха герберите и какво получиха в замяна? И още един важен въпрос - какво са обещали на сталинка генния инженер и тя с какво ще ни вреди тепърва?

41

Анонимен

преди 7 години

Този Михайлов преди да го изритат не беше ли се барикадирал в киноцентъра ,след като му оповестиха публично далаверите и кражбите ????И този мошеник ще ми приказва за морал!?

40

Конспирация

преди 7 години

Елементарно, Уотсън, Тиквун елегантно натиря Сталинка за да и се освободи поста, за който той ще се самопредложи след провала на изборите си ;)

39

Анонимен

преди 7 години

Кремълци направо са превъртели, че Бокова я ритнаха в канала. Какво по-голямо доказателство, че е била троянски кон на Вовочка.

38

МъДА

преди 7 години

Като познавам тактиката на управляващите ни, трябва да търсим други проблеми, които се прикриват чрез този мним скандал. Защото помислете, ние да управляваме ООН - я стига залъгване. Вместо да се вгледаме какви ни ги готвят сега управляващите ни в собствената ни държава, сме се хванали да пишем ли две фусти, които чисто и просто са кариеристки от доброто старо минало....

37

Анонимен

преди 7 години

Абсурдна излагация, от където и да го погледнеш. Бокова не е калинката Желева! Нито Сталинка може да й бъде алтернатива...

36

Анонимен

преди 7 години

Бокова била кандидат на БСП -казва доносника Е.Михайлов ...ами щом бе на БСП -защо кабинета Борисов даде не знам колко стотин хиляди от бюджета за да промотира нейната кампания ??? И как може премиер и правителство да нямат отговорно и последователно мислене ,а се поддават на чужди внушения или направо на чужди заповеди ???Срам ,срам за България !!!!!!!!!!!!!!!

35

сминдух енд чесън

преди 7 години

Да не можем шепа алчни номенклатурни протежета да ги натирим по далеч от властта,по голяма излагация има ли?

34

Анонимен

преди 7 години

"неумно", направо "дурацкое"...