23

СТАЛИНКА

преди 7 години

нито ще е Генерален секретар на ООН, нито / за наша радост/ Президент на ТЕРИТОРИЯТА РБ - колония на САЩ

22

Аха

преди 7 години

До Анонимен 30Сега разбрахте ли защо ГЕРБ се бавят толкова с кандидатурата за президент? Гласяха Кристалина, сега ще трябва да обявят резервния вариант! А той е....

21

ЗАТОВА МЪЛЧЕШЕ ТИКВА

преди 7 години

Банкянска - не знаеше каква депеша ще получи от АМБАСАДАТА. Затова не обявява кандидатура за Президент. Е стана ясно СТАЛИНКА като човек на Световната банка я искат американците в САЩ за ООН

20

Гьотсурати

преди 7 години

От в. СегаНачинът, по който премиер, министри и гербери обясниха новата номинация, за пореден път показа една галерия от съвършени ***. В турския език впрочем няма такава дума, това е квазитурцизъм, съставен от турските "гьон" (дебела кожа) и "сурат" (лице). Бойко Борисов преди време лично агитираше хората да си завещават органите пост мортем. Ако тия хора си дадат кожата за производство на кожени изделия, можем да дадем на света ***, по-здрави от ботуши "Вермахт" или обувки от крокодилска кожа.Допълнение: Абе гьон, гьон, ама май тея елементи са си чисто "ГьОТСУРАТ" .... в слу

19

САЩ натискат всички

преди 7 години

в ООН да гласуват срещу БОКОВА, пък после да може "юнак" БОЙКО да каже, че не се представила добре. Толкова наведен в кръста "ЮНАК" не сме виждали по нашите земи. ПЛЕВЕЛИТЕ не ги смятаме за "юнаци"

18

Експерт

преди 7 години

Само не мога да разбера, защо реват някои хора? Нали уж искахте българка да стане шеф на ООН? Еми ето Кристалина ще стане! Бокова няма никакъв шанс, защото на запад не я искат! А Кристалина е компромис между запада и Русия, хем е със западняшко мислене, хем е от източна Европа! Всичко са договорки на световно ниво, а бат Бойко прави каквото му кажат! Елементарно!

17

Анонимен

преди 7 години

колкото и да изглеждат стабилни тайните договорки и явното лобиране, колкото и да е хлъзгава дипломацията в света все още има морал. Състезанието предстои, стискам палци за Бокова - поне не е подла двулична нагаждачка като тая.

16

поне президент няма

преди 7 години

Все пак нелоша новина е, че при това положение Кристалина Георгиева поне няма да се кандидатира за президент на България.

15

Анонимен

преди 7 години

Кристалинка ще стане заместник с ресор бежанци (обещано)! А честито, стягайте багажа, че новите европейци идват!И ви купиха и ни продадоха, докато се почесваме:/

14

1

преди 7 години

Не слух, а смЕх! Но дори не е смешно, а жалка излагация!

13

Анонимен

преди 7 години

Всички знаят че тази проста нагаждачка Сталинка няма шанс за нищо. Това е уникално предателство и нож в гърба на България нанесено от платените от ФАЩ предатели герберасти. Но явно са се самозабравили а и не помнят че има Господ!

12

Истината

преди 7 години

На теория КриСталинка има шансове,даже доста големи,ако САЩ се споразумеят с Русия и Китай!Обаче при сегашното противопоставяне,трябва да дадат(не обещаят) на Путин нещо много голямо!Как ще стане това-хич не е ясно....

11

Анонимен

преди 7 години

Тук няма нищо общо с Бокова на кое място е ???....важното е Кристалина да бъде наместена там. Интерсното ще е след вота на каква служба ще бъде насадена. По голямо излагане не е имало скоро.

10

Анонимен

преди 7 години

Нашите политизи как лъжат запад-налите политици, че българите не позкрепяли Бокова?! Както, че 2/3 от столичани харесвали кметицата. Лъжи! Манипулации! Резил....и още нещо!

9

Анонимен

преди 7 години

Сега ще стане интересно ако на следващото гласуване вече независимата Бокова спечели повече гласове от Сталинка, още повече Сталинка има гарантирани поне две червени бюлетини от Русия и Китай. Всъщност Сталинка няма печеливш вариант защото посмъртно няма да събере гласовете, които Бокова имаше, а Бокова почна на първите гласувания с 9 гласа, но това правителство я провали с постоянните ултиматуми че ще я смени и логично подкрепата за нея спадна и вече не гледат на нея като сериозен кандидат заради липсата на подкрепа на правителството.

8

Анонимен

преди 7 години

С нашата Тиква е така - забърква каши, а някой друг да му ги оправя!

7

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е, че Бокова не се оттегля. Така поне Георгиева няма да е последна.

6

Анонимен

преди 7 години

Градацията: 1. Алчен 2. По-алчен 3. Кристалина Георгиева

5

Анонимен

преди 7 години

Хайде, стрино, давай, работа те чака! Че ако си втора на 5 октомври Баце ще снеме доверието си и ще издигне нов кандидат - другата "антикомунистка" Кунева!

4

Анонимен

преди 7 години

Помните как прагматично Кристалинка настояваше да приемем повече бежанци в България за да сме се били справили с демографията и да подобрим генофонда си?