54

Анонимен

преди 7 години

когато нещо се сгафи , бате Бойко има заучена реплика "Отдавна предупреждавам......"

53

*

преди 7 години

Пак питам:Готовили сте ила да?

52

*

преди 7 години

?

51

Анонимен

преди 7 години

Добро утро - Добър ден ........тежко каза ПремиерЪТ

50

М, да ...

преди 7 години

ГЕРБ СА единствената сериозна структура и очаквано е техния кандидат да е конкурира останалите и да е стойностен държавник с богат дипломатичен опит и подходяща визия за пред останалия свят.--------------------Това е несериозно! Сериозно! Ако представите Ви за професионализъм е това което е ГЕРБ и в ГЕРБ то много жалко за Вас! Тъжно е!

49

nikoj

преди 7 години

До ПатриотПил ли си?

48

gerba

преди 7 години

Много ми е чудно какъв човек трябва да си за да си симпатизант на БСП?*** - със сигурност , *** - задължително, с къса памет-разбира се,над 65 години - май да,*** държавата сме щом още тази партийка още я има.Само остава и великия Станишев да дойде и всичко ще е супер.*** нагли ***.

47

бгристан

преди 7 години

По- големи, по- гадни комунисти от гербаджиите няма. Това е калната *** на комунистическата партия. Тоталитарна държава, управлявана от полуграмотен самозабравил се сатрап.

46

Анонимен

преди 7 години

Долни манипулатори и фалшификатори. Как може да пишете, че човекът на ГЕРБ ще стигне до балтоаж, след като още не се знае кой ще е.Ами тогава да не провеждаме избори - направо да сложим магарето/магарицата, посочено от Мутрата и точка.

45

57

преди 7 години

В Интернет всички сме шефове на 5-10 самолета, Аз и космически кораб имах, ама го дадох на едни закъсали марсианци и чакам да ми го върнат. А в действителност... панелка, Люлин, Голфа на 10 години... в 90% от случаите. Затова, не ми се обиждай, но няма да ти повярвам :)

44

Патриот

преди 7 години

Радев!Радев!Радев!Радев!Като българи преди всичко имаме отговорност да премахнем гроб от властта!

43

Анонимен

преди 7 години

хахахацензурират думата Плевннюгербееерасти

42

ГЕРБ-Чапръчане

преди 7 години

Цецо е натоварил бусовете с чували, схемата с фалшивите протоколи също е тренирана, братята римляни са купени. Чакаме изборите.И магаре да посочи Бойчето, пак ще спечели.

41

gerba

преди 7 години

Аз съм бивш шеф на 5 самолета,имам богат опит.

40

ГЕРБ ще ви смaжем

преди 7 години

Чета коментарите ви голтаци и бедняци смазани от нашето управление и докарани до просешка тояга. Виждам каква омраза и ненавист се лее към премиера на държавата Ген-Лейтенант Бойко Борисов. И сега вече напълно се уверявам колко е прав че ненавижда по- голямата част от това стадо наречено Бълг. народ и ви докара до крайна бедност.Вие го заслужавате. И дано още поне 4-5 години бъде на власт Бойко та да ви доизмори от глад. Разбирам колко е бил прав когато преди каза който е безработен да се връща на село и да сади картофи. Разбирам колко е бил прав като посъветва младите хора до 30 год. ако няма

39

Шарл Ла Тан

преди 7 години

Шарл Ла Тан, престижната международна агенция за изследване на общественото мнение, съобщава сензационната новина, че пожарникаря се ползва със 120 процента популярност. Някои от неговите малобройни фенове са го гледали на два телевизора едновременно.

38

прогноза

преди 7 години

ГЕРБ СА единствената сериозна структура и очаквано е техния кандидат да е конкурира останалите и да е стойностен държавник с богат дипломатичен опит и подходяща визия за пред останалия свят.БАЛОТАЖА ,който е възможен в 50% ще бъде м/у ГЕРБ и този от двамата -Калфин или Орешарски ,който сключи по- изгодна сделка с ДПС. ДПС е реалната сила ,която ще определи бъдещия президент

37

Анонимен

преди 7 години

Радев няма да е на балотаж! Той ще вземе едноцифрен процент (6 - 9%).Бабите и дядовците дето вярваха в социализма измряха. Няма кой да гласува за милионерите диви капиталисти от БСП!

36

за 49

преди 7 години

gerba, Качи се не изтребител, излети, покарай (дори се повози само) 30 минути, кацни и ако не си напълнил гащите, давай оценки на генерал Радев.

35

спонсор на МВР

преди 7 години

Фандукова не можа да запълни дупките по софийските улици. Сега пожарникарят я праща да пълни дупките в неговата, провалила се, политика!