23

Makedonia

преди 7 години

Nezakono e vash pametnik

22

Анонимен

преди 7 години

До Западноевропеец 14Какво общо има Путин точно в тази историческа епопея на глупостта? Българското "гранично-личностно-разтроиство" край няма! :)))))))))

21

до западноевропеец

преди 7 години

Недей да манипулираш бе ***, отделянето на Македония е станало на московската конференция в присъствието на правителствата на СССР, Великобритания и любимите ти САЩ. Нали се сещаш, че това нямаше да стане ако САЩ и Великобритания имаха възражения, Американците и британците дори отказват на Сталин на България да се предостави статут на съвюваща подобно на Италия.

20

Анонимен

преди 7 години

До ВМРО 18Дай ги на нуждаещи се българи! Има ги много!:)))))Скъпи на триците и евтини на брашното! Ето до къде сме я докарали! Станахме за резил наред с македонците и други "балканджии"! :))))))))

19

Анонимен

преди 7 години

Теза+Антитеза=СинтезаЩо е Маке все е БУГАРО

18

Анонимен

преди 7 години

Дайте да си оправим нашата кочинка, стига все другите са ни криви !Избираме 30г политици които ПРОДАВАТ и РАЗПРОДАВАТ страната и народа ни.Ние какво - МЪЛЧИМ И БЛЕЕМ.Ако сме единен и умен народ, щяхме да изберем умни политици, които така биха притиснали макетата, че на всеки хълм, те самите ще ни правят паметници !

17

ВМРО

преди 7 години

Давам 100.000 ? Да се размаже главата на този с чукове.Сърцето ми се къса като го гледам.

16

Адам

преди 7 години

БККС са първи дружки с опозиционната СДСМ в Македония, която за тези които не знаят е директен наследник на комунистическата партия в Социалистическа Република Македония (тогава част от СФРЮ)... След 1991 само смениха си името и сега се водят за социалдемократи но си остават чисти комунисти. Да обясни БККС защо най-добрите им приятели в Македония са баш "македонистите" там, същите тези чиито бащи и деди са били или партизани или част от ръководната структура в комунистическа Югославия и агенти.

15

думи на Макето

преди 7 години

Вие сте фашизоидната нация, вие сте фашистите, вашият цар Борис се кланеше на Хитлер. Постоянно сте в някоя асоциация, в някой пакт, който е губещ - Втората Световна война, Първата Световна война, Втората Балканска война, Варшавския договор. И сега сте в ЕС и НАТО, които са пред разпадане. Как успявате все да сте на губещата страна?В ТОВА Е ПРАВ СРЪБСКИЯТ ШИПТЪР

14

Западноевропеец

преди 7 години

Защо има "хора", които харесват кремълското джудже?

13

Западноевропеец

преди 7 години

Някой няма ли да отговори на въпроса ми?

12

Народен Съдия

преди 7 години

Наказанието, което му отсъждам е да седне на дръжката. Не се разрешават лубриканти и помощни материали.

11

Анонимен

преди 7 години

Деда ти е бил дезертьор от Българската армия! Че са му отсекли главата е малко!

10

Анонимен

преди 7 години

Много шум за нищо.

9

Анонимен

преди 7 години

"Този път като марионетка е използван лумпенизираният псевдожурналист Миленко Неделковски (осъждан в миналото за криминални деяния, но фаворизиран днес от македонските власти като водещ на проправителствено телевизионно предаване, където се говори на сръбски език без превод)."Чудесно и съдържателно описание на тоя бас.тун.

8

Анонимен

преди 7 години

До 6ти. Ти беше ли там да видиш че е било така......

7

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Явно на междудържавно ниво, работата няма да стане.Къде са сега нашите мускулисти бабаити.Ето, да се докажат сега какви патриоти са .И да не забравят, само с чук през ръчичките на тоя ***.

6

Анонимен

преди 7 години

Столица на България.......Скопие....

5

Анонимен

преди 7 години

За това маймуноподобно (с извинение към маймуните), не си струва да се пише

4

Анонимен

преди 7 години

Много внимание му отделят на този психар -вижте му фейсбук профила само какви гадости пише за българите ,обиди от рода на " измислена нация ,татари ,правени за две червени " и тн. ...показателно е че същия примитив е един от любимите журналисти на Груевски ,който редовно му гостува в предаването ...а това означава ,че има политически гръб ...същото мнение като неговото споделя и целия сърбомански елит в Скопие .За това никакъв договор за добросъседство и никакви НАТО и ЕС за БЮРМ!!!!!!!