29

Анонимен

преди 7 години

До славянинГрешни разсъждения. Войната в Сирия ще свърши със смъртта на Башар Асад. Колкото по рано стане това, толкова по-добре за целия свят. От целия свят изключвам Рашка щото те са основния виновник Асад да е все още между живите. Цялата т.н. ислямска държава са бивши членове на партията БААС от която партия е и Асад и която партия е създадена и поддържана от СССР а днес от РФ. Най-големите писъци срещу ИД се чуват от Москва и най-голямото бездействие срещу ИД отново е от Москва.

28

до 27

преди 7 години

Това вече е фактНа 01 октомври 2016 гПреди да обиждаш Потърси в нета и ще се убедиш сам

27

Анонимен

преди 7 години

До до 19Казвам ти че не ставаш за продавач на сладолед толкова си бос по икономика, той ми се прави на професор от Кембридж. Набий си веднъж за винаги в комунофашистката тиква, че това което предричаш няма как да стане.

26

славянин

преди 7 години

Аз пък мисля че създателите и донорите на ислямска държава са виновни за продължаващата война в Сирия!

25

Анонимен

преди 7 години

МОЖЕ ИМЕТО ДА Е ДОШЛО ОТ РИМЛЯНИТЕ НО НЕ Е ДОШЛО ОТ РУСИЯ . Щото и на картата не я е имала.

24

Анонимен

преди 7 години

Това след двата доклада че сте омазали всичко в Ирак с Блеарчо и в Либия с Камеренчо ли бере Борисчо. Я първо си изчистете ваще бакии па после гледайте другите

23

до 19

преди 7 години

Глу.па.ко събуди сеЦионистите от Банковият световен ЕлитЩе бутнат Дори и Щатският долар само и само да се докопат до Новият Световен РедЗащото докато някой печатат хартийки без покритие Други купуват огромни количества Злато

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Ей, не знаех, че сороС плаща и на говняшки като теБ.

21

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ТАКА ПРОСТА ТАЗИ РАБОТА ДА СЕ СПРЕ РУСКАТА АРМИЯ, И ДА СЕ ВЪРНЕ В ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО.!!!!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен16Да не искаш да кажеш, че тоя Борис английски е с български произход?

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Тези глупости се въртят в комунистическите глави от 100 години а сега в комунофашистките тикви и накрая винаги става едно и също, всичко що не е долар измира и остава само щатския долар.

18

Анонимен

преди 7 години

Запомнете Тази Дата01.октомври 2016г.Тогава Китайският Юан(реминби)влиза официално като петата Световна Валута в кошничката на МЕЖДУНАРОДНИЯТ ВАЛУТЕН ФОНД. Между останалите четери Щатският долар,Британска лира,Евро и Японският ян. И става оф. член на На валутите от (SDR)Което ще доведе до Глобални Промени в Световната ИкономикаМного скоро Господата от ФМИ ще ви наложът и Единнамонетна системаДоларът отива на БунищетоКитай е победителЧестит ви Нов Световен РедАко ли не НОВА СВЕТОВНА ВОЙН

17

Анонимен

преди 7 години

Рашка-гoвнашка тъкмо толкова се радваше на Брекзита пък то се получи пак същото, гонения бития и еб... от всички си остана Рашка.

16

Анонимен

преди 7 години

АБЕ МЛАДЕЖ ИМЕТО БОРИС НЕ Е РУСКО. В БЪЛГАРИЯ ТО СЪЩЕСТВУВА НАД 1000 ГОДИНИ. ИМАЛИ СМЕ ЦАР.

15

Анонимен

преди 7 години

Забавиха либийския сценарий, така ли? Зад океана вече са готови за гражданска война. Интересно и в Европа ако почне в някои страни, да ви видя пеераската политика.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Значи Обаго плаче за неговите братя от ИД!Кали Клинтън ги създаде - те са му като родни деца!

13

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхт(е оставили Русия и не и се месехте за всяко нещо, което прави в Сирия до сега с ИД отдавна да е приключено. А милионите бежанци да са започнали да мислят за връщане. Русия е единствената държава официално поканена от легитимното правителство на Сирия да помогне. Но Западът и САЩ, за които нефтът на Сирия е по-важен от живота на сирииците не могат да го допуснат. Те са истинските виновници за войните и безредието в арабския свят.

12

Анонимен

преди 7 години

В в ислямистките квартали отдавна няма цивилни. Ислямистите ги изклаха и продадоха в робство.

11

по принцип е прав

преди 7 години

ако не се беше намесила русия сега нямаше повече да има война, щяха да са победили идил и бунтовниците подкрепяни от щатите . понеже идил и бунтовниците са едно и също...както уж талибаните бяха добрите и щатите ги подкрепяха , то сега по-голяма част от сирия щеше да е на идил т.е на терористите . щяхме да имаме бежанци от сирия които са от племето на асад .

10

вечна дружба

преди 7 години

дядо му на британеца Борис нали беше Иван от Стамбул, да не се скарат пак Масква и Анкара, таман се натъкмихме по новите точки след самальота свален за удобство от гюленистите