22

Анонимен

преди 7 години

До Миленко 19И вас татари ви яздят - при това не кой знае колко по-зле от нас българите! :)))))

21

Хм

преди 7 години

Македония е една от най-големите грешки в нашата история!Номер едно разбира се е загубата на Бяло море,пак заради същата Македония!Всичките македонски чукари не струват колкото 50-60 км излаз на Егея*!А и хората не струват-читавите щяхме да си ги приберем,а останалите да стават курбан на шиптърите щом ни мразят толкова....*Загубата на Б.Море ни обрича на вечна маргиналност и нищо не може да промени тоя факт!Фашизъм,комунизъм,евроатлантизъм,православие(ако щете)-все тая всичко е отишло по дяволи

20

Анонимен

преди 7 години

Унгария, Словения, части от Хърватия, Чехия и Словакия са били част от Австро-Унгария. Защо ли там няма такъв безумен и безсмислен непразън? Защото мозъците им не са промити!

19

Миленко

преди 7 години

А вас Татарите ве направиа Буари, пред тоа бевте Македонци.

18

Анонимен

преди 7 години

До Миленко 16Присмяла се щърбата на хърбата! И вие македонците пък сте един хубав народ!? Стари лаври народ и държава не създават! Все у кюпа!!!:)))))

17

беломорец

преди 7 години

МиленкоСамо си си носил токмака ,напразно до тамЗащо нямаш снимка на плочата?Щото са я разбили на 16 ти!Т а п а на р такъв.

16

Миленко

преди 7 години

татаро монголо *** !! Многу добро го владеете Македонскиот азик имате 5+ по Македонски ...

15

Анонимен

преди 7 години

До МиленкоДедо ти чист македонец ли беше сърбоманино или си от античките?

14

Анонимен

преди 7 години

Спомням си един филм за зомбита където им пускаха ракетки в небето за да гледат нагоре и на не забележат хората докато преминават! Така са и повечето българи - като зомбитата! Гледайте нагоре и бъдете уверени че никога няма да се спънете!:))))))

13

Миленко

преди 7 години

Земотрес е или ташаците ми се стресоа од што татарскиот кодош и *** Б. Димитров е ме тужел.0.001 по Рихтер.

12

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the best..................Да бе да , все вие сте жертвата ! Е що така ?...............Русише швайне се правите много по-умело на жертва. Заедно започнахте втората световна с нацистка Германия, пък след това "вероломно нападение". През този век станахте "жертва" на Грузия и на Украйна, а пък за САЩ сте постоянна мишена. Но на лъжливите руски овчарчета само доверчиви русофили им вярват!

11

Анонимен

преди 7 години

БКП/БСП стана маша на великосръбските, имперските интереси на Белград и Москва,като продаде Македония и Западните покрайнини на Сърбия."Великомакедонските интереси",са всъщност,великосръбски и имперскоруски.

10

свинаря

преди 7 години

До 6 македонецИмаш право. Нашите първо е трябвало да вземат разрешение от македонските власти,а сега да се ежат българските политици на македонската държава заради действията на един човек е тъпо

9

Анонимен

преди 7 години

Дъртата комунистка изпълнява поръчката на Москва, чиято цел е Македония и Сърбия да се държат колкото се може по-далеч от ЕС и НАТО. И изобщо няма моралното право да говори за Македония. Защото нейната партия под диктовката на Москва призна съществуването на "македонската нация", и насилваше хората от Пиринския край да се пишат "македонци" и ако Тито и Сталин не бяха се скарали през 1948 г. беше готова да подари Пиринския край на Югославия!

8

ужас

преди 7 години

Великите комплексари макетата с измислената си държавицаЕ Няма такъв смях!Наглеци, *** и простофили, е тва са така наречените македонци. Пак късмет, че се изринаха от България, че да не ни срамят по света. ***!

7

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво са си барали тогава

6

Македонец

преди 7 години

А зошто не си побарате дозвола од македонските власти за легално да си поставите паметна плоча на камак чалан и да може без проблем да си прославите исто како на бугарското воено гробиште во Ново Село ка Струмица .

5

Анонимен

преди 7 години

Йотов ще напусне ли Европарламента или сама не вярва, че ще спечелят изборите?

4

макара

преди 7 години

Стига занимаавахте хората с тая простотия!

3

свинаря

преди 7 години

Нали македонските удбаши точно това целят да не влязат в ЕС,как може да са толкова глупави нашите политици? А тази Йотова би трябвало да мълчи засрамено,защото нейната партия има голям грях спрямо македонските българи.