144

Анонимен

преди 7 години

Русия вече втора година отбелязва положителен прираст и увеличава населението си. Просперираща евроатлантичека България има най-висока смъртност, най-бързо изчезваща нация - намалява с 60 хил годишно. Евроатлантическа България е страна от страрци.

143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 167По официални данни на ООН русофилите живеят с 5 години по малко от българите защото страдат от мъка по Русия и живеят в непоносимите уславия на евроГейския съюз!

142

юбералес

преди 7 години

До Анонимен......и от къде идват данните на ООН. От статистиките на съответните държави.

141

Анонимен

преди 7 години

Приднестровието изготви законопроект за присъединяване към Русия.

140

юбералес

преди 7 години

Разпада на СССР беше заложен още в 1917-1921г. След преврата в Петроград, Финландия, Естония, Латвия, Литва, Украйна, Грузия, Република ''Донское войско'' и др. обявиха независимост от Руската империя. За да събере обратно сепаратистите, Ленин беше принуден да създаде модел. В този модел се даваха национални права на някой народи в т.н. ''съветски республики''. Въпрос на време беше, в последствие тези республики да станат самостоятелни държави.

139

Анонимен

преди 7 години

Населението на ЕС е 510 млн. към първи януари 2016 г., спрямо 508 млн. година по-рано, съобщи Евростат. Нарастването обаче се дължи изцяло на имиграцията, докато ЕС отбелязва отрицателен естествен прираст за първи път в историята си.

138

Ха- ха- ха

преди 7 години

За какво жали Жужи? Та СССР никога не си е тръгвал от Русия. И преди и сега Империята на злото има един и същ адрес - Кр рмъл, а Путин управлява по-дълго и от Брежнев!

137

юбералес

преди 7 години

До АнонименКакъв е проблема в Куба и С. Корея продължителността на живота да я ''изчислят'' колкото трябва да бъде. Разбира се че Куба винаги ще е преди САЩ.

136

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............2016 Русия е 5та световна икономика и безспорен военен хегемон с когото целият свят...Това и в Русия да го кажеш ще ти се изсмеят и ще ти кажат да отидеш на психиатър. Подобна пропаганда може да върви единствено край бреговете на Копринка, където пияни русофили палят флагове на ЕС и НАТО.

135

Анонимен

преди 7 години

Русофили, посочете кое от първите два куплета от химна на СССР е вярно. Ето заради тази лъжа се разпадна Съюза.Союз нерушимый республик свободныхСплотила навеки Великая Русь.Да здравствует созданный волей народовЕдиный, могучий Советский Союз!Славься, Отечество наше свободное,Дружбы народов наджный оплот! И лоша поличба е, че новия химн на Русия е със старата мелодия, но с друг текст, макар чу има и лъжи от старияСлавься, Отечество наше свободное,Братских народов союз вековой,

134

Анонимен

преди 7 години

1999 СССР рухва, Русия е фалирала икономиката съсипана, мафията е навсякъде. ЦРУ и Islamic International Brigade начело със саудитеца Емир Кхатаб започват военна операция в Чечня за създаване на Кавказки Емират. Елцин избутва за президент младия Путин - да се оправя както може.2016 Русия е 5та световна икономика и безспорен военен хегемон с когото целият свят се съобразява. 2014 към Русия се присъединява и Крим.

133

Анонимен

преди 7 години

До ФронтоЕДИНСТВЕНАТА неоспоеима мярка как си/живял е к о л к о си живял! В Русия ср.продължителност на живот 59години, в Европа_84В дълбока заблуда си. Продължителността на жувота в Куба е по висока от тази в САЩ и Дания. Продължителността на живота зависи от расата и гените. Японците живеят дълго дори и да живеят в Сомалия.

132

Фронто

преди 7 години

Към 151/Можеше _ Позволявам си да ти препоръчам доклада на г_н Уимбуш от конференцията тук - "От какво се дразни Русия". Има го днес във _ факти.бг_. Желя ти приятен ден

131

Петър

преди 7 години

Можеше, но слава богу се разпадна. За съжаление, цивилизованите държави отново подцениха варварска русия и не я сринаха със земята, когато имаха възможност да го направят в началото на 90-те. Хубавото е, че русия пак върви по същия път и след като си отиде офицера от КГБ пак ще се върнат там, къдто бяха преди 25 години.

130

Анонимен

преди 7 години

Разпада на СССР все още не е завършил. Когато Русия изгуби Кавказ и други територии тогава може да се говори за разпадане на Съюза. А джуджето изпитва фантомни болки от загубените територии. въпреки, че повечето бивши републики изобщо не могат да дишат Русия.

129

сминдух енд чесън

преди 7 години

Тукашните червени клоуни ни убеждават ,че така наречения разпад всъщност е консолидация.Истината е че алчността просто им е в повече.

128

Един българин

преди 7 години

До: номер 153Ама то Русия и визи ли искала за българи? Хи-хи-хи, ама верно ли? Кой луд ще иска да ходи там? Ти ходил ли си там с руска виза та знаеш?Все едно да искам да посетя Северна Корея, ама много искам!Да бе, нема такъв виц!Ако ще ходя в Азия предпочитам освен Южна Корея и Япония да посетя Китай и Виетнам.Но Русия? Не, благодаря!

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.................А за американците има ли визи или влизат свободно в България?.....Виж колко струват руските визи за българи, за колко време се издават и виж колко струват българските визи за руснаци и къде и за колко време се издават пък тогава *** !

126

Анонимен

преди 7 години

Виждатели как се ислямизира южна Бьлгария с какви ужасяващи темпове се строят джамии учат корани ходят забулени и тн и тн ??????????? Скоро ще бягате сами в Русия хайвани с хайвани ама толкова ви е акьла

125

Можеше.....

преди 7 години

Дайте свобода на всички поробени от вас народи. И си стройте ***, както ви е удобно.Преизбирайте си най-ниския и подъл политик, живейте си в землянки, гордейте се, че сте спечелили войната с финландия, при десетократно превъзходство в жива сила и със десетократно по-вече жертви, гордейте се, че сте на първо място в света по консумация на алкохол и твърди наркотици... Абе каквото искате правете, но оставете останалите народи сами да си решават съдбата. А вие си градете СССР 2, 2, ..5 и.т.н.