19

Култура ми Янков

преди 7 години

В България , Бг-политиците докараха държавата до това дередже , подигравка с най-стойностната институция - Президентската ???Нямам думи , даже и в Парламента всичко е прекалено оцапано , от хора които нямат даже и ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ . Същите те коват и ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ?!?!?Стигна се до там , че се ''гордеем'' с успехът в образованието , а именно :--ВСЕКИ 2-РИ Е НЕГРАМОТЕН ?!?!?КАК СЕ ГРАДИ ДЪРЖАВА С НЕГРАМОТНИ ЛЮДЕ ???

18

Анонимен

преди 7 години

тази"прецедентска"двойка са пълни КЛОУНИ!!

17

боян

преди 7 години

и аз ще гласувам за тях.след чутовното позорище - прецедента роси - това е единственото, което този народ и тази "държава" заслужават

16

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Някой по-долу ги беше нарекъл "нереализирана мутра" и "посредствен чалга певец". Аз пък искам да попитам щом треторазредна мутра и посредствен служител на пожарната може да бъде премиер, защо тези двамата да не могат да бъдат президент и вицепрезидент ?

15

skunka

преди 7 години

по дяволите, ако това, което им е водещо в кампанията го бяха казали някои други, които не познавам в тази светлина, в която са те или ако не бях прочел кой ще се кандидатира, бих гласувал за тях, наистина споделяме общи идеи - без овчедушие, с гражданско общество, а шадраванЯ си е джакузи за *** и без това..., така че сауундс грейт

14

Анонимен

преди 7 години

Партийните субсидии са причината да гледаме подобни недоразумения, затова гласувайте за тяхното намаляване на предстоящия референдум!

13

Избирател

преди 7 години

Ще гласувам за Пищова-Шишарката!

12

Галин

преди 7 години

Все тая....по-добре президента да е гамен кат Пищова, отколкото пееееддер***ас кат плевнята....да ни се смее целият свят с тоя зализан перчем, тип "аз съм ***" ама се правя на либерален...

11

преди 7 години

Тези клоуни ще вземат почти половин милион лв. за предизборна кампания от ВАШИЯ ДЖОБ.

10

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Хаха. Преди си имахме Кире Либерало и Жоржи. Сега па тия. По добре и аз да се кандидатирам. И без това сега е генералско време ;))) Горката България. Пълен цирк. Quo Vadis?!

9

сминдух енд чесън

преди 7 години

Като се разбере кой дава парите ,ще дойдат и другите отговори.

8

АБВ

преди 7 години

Все си мислех, че Bulgaria ON AIR е телевизия, различна от АЛФА например. Но явно съм се объркал. Мисля, че не е нормално да отделяш тв време за да популяризираш двама не много умни човека. Но, какво разбирам аз? Просто съм обикновен българин който не харесва простотията, харесващите простотията явно са много!

7

Анонимен

преди 7 години

Нереализирал се като мутра и посредствен чалга певец. В държавата Мутро-чалгария.

6

teo

преди 7 години

ТОЗИ *** МИТЬО ПИЩОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК ЗАЩОТО РАЗВОДНЯВА ИЗБОРИТЕ, КАТО ХАРЧИ ПАРИТЕ НА НЯКОЯ ПАРТИЯ ЗА ОПОШЛЕВЯВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ. ЦИК ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА И ДА НЕ РЕГИСТРИРА ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ! ТОЗИ *** ДА ДАРИ ТЕЗИ ПАРИ НА НЯКОЙ ДОМ ЗА ДЕЦА, ВМЕСТО ДА ПРЕЧИ НА ИЗБОРИТЕ! ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ , А *** СЛОБОДИЯ! БЪЛГАРИНО? ?????

5

777

преди 7 години

АЗ СЪМ ЗА! ТАКА ТРЯБВА КАКВИ СА ТИЯ ШАДРАВАНИ САМО ТИНЯ СЪБИРАТ!

4

Анонимен

преди 7 години

За съжаление в днешни дни това не е майтап. Сегашният президент е ***, тези двамата също. Дотук приликите свършват, защото тези поне са и смешници, а сегашният е ***.

3

песен и клип

преди 7 години

Луна! Луна президент! Поне има обноски и разсъждения. По- приемлива е от Йотова вицето.

2

Анонимен

преди 7 години

Аз ще гласувам за тях! Призовавам и вие да сторите същото. Смешата ни държава, тея 2-та клоуни ще я представят перфектно.

1

Знайте!

преди 7 години

Кандидатурата на тези двамата за тези постове, както и тяхната РЕГИСТРАЦИЯ трябва да ви говори много. Най- вече за нивото на държавата.