42

Анонимен

преди 7 години

И аз минавам там чат-пат, ама си нося израелеца винаги с мене. Ако някой кафаяв мигрант реши да си подпира челото на мене ще го напълня с деветки като тото фиш.

41

Берлин

преди 7 години

Ходил да удря глави на хората, да се прави на мъж. Мене ако питаш, малко са го били този провокатор.

40

OMG_Lucker

преди 7 години

Към Номер 61 Анонимния: въобще не ми пука къде е възникнала човешката цивилизация! Дай като там е възникнала, а този пУмяр е дошъл оттам и вече всичко да му е позволено. И кво- "имал нужди"? Имал нужда да си хвърли бутилката на улицата? Утре ще има нужда да ти ***-сили дъщерята г-н пУмяр. Но тъй като това са нужди на арабин, който е родом от люлката на цивилизацията- няма да направиш нищо, нали така?Като са дошли в България ще се държат ЦИВИЛИЗОВАНО и ще спазват нашите закони и обичаи! Точка!

39

Анонимен

преди 7 години

Няма друга държава като нашата, която толкова да не си защитава собствения народ. Ако се съберем и 5-*** българи и набием някой местен, без значение в коя арабска държава, ще увиснем по стълбовете с въжета на врата за броени минути. А ние нека им създаваме центрове, да ги издържаме и т.н.

38

ана тема

преди 7 години

Има една песен ,за мъничка змия и нейната глава.Да не стане късно.

37

Кой се прехласва

преди 7 години

пред това изкуствено усвояване на пространство - насилствена промяна на представите за местности, свързани с най-героични моменти от историята ни?Великата авторка на тези бълвочи е щерка на бившия партиен секретар на СУ! Браво, етнографке! И ти, както и Антонина Желязкова /дъщеря на помака академик-фармацевт/ добре се отблагодарявате на България и на българите за всички привилегии, с които сте отраснали и толерирани!

36

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че тези араби също са човешки същества и имат същите нужди като вас. Освен това в Саудитска Арабия е възникнала човешката цивилизация. Така че бъдете по-премерени в коментарите си.

35

Анонимен

преди 7 години

А не си ли задавате въпроса, кой им е разрешиил да си правят арабски квартал около Лъвов мост. Обиколете Женския пазар, почти всички надписи са на арабски. Аз нищо не разбирам, не мога да си напазарувам дори, при това в България, в София, в Центъра на Европейска столица.Питам се София има ли кмет и България има ли премиер или само един наведен страхливец ?Оставка, съсипници на БЪЛГАРЩИНАТА !

34

Я, па Я

преди 7 години

В една нормална и уважаваща себе си държава щеше да дойдат две роти жандатмерия. Района щеше да се отцепи и да се изринат таранбуките с шутове и мигновена екстрадиция. Ако никоя държава не ги иска, има лесно. Затвор и принудителен труд докато не се изнесат доброволно. Така се прави, всички трябва да знаят, че "нема лабаво". Тези са организирани и с тях трябва да се действа като с организирани нашественици. Ако от мен зависеше, за по малко от 6 месеца тоя проблем в БГ няма да го има.

33

Кого хрантутим?

преди 7 години

Когато някъде се изгради импозантна гробница на героизирана личност от миналото, това място става свое за хората, които са потомци на неговите сподвижници - в случая, Ени Баба Хан е довел турците в Родопите.Как мислите, дали случайно е избрана местността, за която местните хора твърдят, че там е погребан защитникът на Родопите Момчил войвода? Там всяка една от околните местности е свързана или с легенда за други защитници на Българското царство, или пък е има руини от малки местни крепости.

32

Анонимен

преди 7 години

До Аамед с хей като мед 34Да не ти гръмне бомбата преждевременно тъъпак с промит мозък!

31

До 48 Съгласен съм -

преди 7 години

да ги изринем!Но виж какво а.к.ат във великите си научни трудове експертите от БАН. С благи приказки обясняват как едни хора обживяват дадено пространство и го правят свое. Любима тема е насилствената промяна на представите за пространство в Родопите. Там всяка педя земя е свързана с местни легенди за българщината, но днес, с пари на Доган, се изгради внушителен мавзолей в памет на Ени Баба Хан - покорителят на Родопите, погубен от българска ръка, та амуджите да си имат свято място.

30

Анонимен

преди 7 години

Изглежда, че арабите се интегрират бързо. Хвърлят си *** къдети им падне и се бият, точно йато истински българи.

29

Анонимен

преди 7 години

Голяма простотия тук в тези коментари!Народът е превъртял и изкукал. Заслужава си съдбата като няма реална представа за ситуацията в момента.

28

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Е какво Льо Пен. Даже и случайно да дойде на власт какво мислиш че ще стори. Та те си имат милиони от тях. Ще ги екстрадира ли? Или ще ги натика в концлагери? Абсурд. Докато те не почат война с нас, нищо няма да се промени. А те ще я почнат като са над 50% ,за да им е гарантиран успеха.

27

Анонимен

преди 7 години

Браво, дали са му урок на малкия лигльо.Втори път едва ли ще се прави на отворко.

26

Анонимен

преди 7 години

До Ген полк ГадорянПропускаш Льо Пен, Орбан, Земан.

25

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Хан Тервел ми е любимият български хан. А от ромейските императори Маврикий, Йоан Цимисхи и Роман Лакапин. Бая са мачкали арабските орди. Но после се изредили куп слабаци и резултата го знаете. Ко чакате да ви пазят дядката Юнкер и бабичката Меркел ли. Хаха. Има нещо много сбъркано в цялото ни общество. С една дума - загнива. Виж друго си е да имаш за лидер полковник от КГБ с черен колан по джудо и спец по стрелба. Храчете по Русия, но в цяла Европа само тя действа в правилната посока.

24

Анонимен

преди 7 години

До до арабчеПодкрепям те!

23

Самоотбрана и туйто

преди 7 години

Народът да се въоръжава и сам да си създаде нужните структури за самозащита.Това е.Няма на кого да разчитаме. Нашите големци гледат да си натъпчат портфейла, да си пратят децата в чужбина, а след време и самите те да се изнесат.Задграничните ни Големи братя пък ни дават пари от еврофондовете с условие: Да строим с тях лагери за пришълците, а не стена по границата.Парите от еврофондовете са всъщност парите от нашите вноски там.С други думи,сами да платим въжето, с което искат да ни бесят!