94

Анонимен

преди 7 години

Както са я подкарали гербаджиите няма да могат да си изкарат и втория мандат

93

Анонимен

преди 7 години

Борисов освен да козирува на Запада и да ни продава друго не прави.

92

Анонимен

преди 7 години

Оф, в България дай ни само да интегрираме. Роми, турци, араби, емигранти, интеграция да става.

91

Анонимен

преди 7 години

Някой питал ли е жителите на общините?

90

Анонимен

преди 7 години

София обаче не знае какво да прави с увеличаващия се брой афганистанци, тъй като не могат да бъдат върнати в Афганистан.===Аз ли трябва да ви уча? Пещите на кремиковци за какво се използват, според вас? Направо през комина и ако искат към Афганистан, ако искат - към Пакистан, а ако още им се пътува към Германия - натам да поемат.

89

дядо Славейков внук

преди 7 години

Нашият народ има една поговорка, защо не може да стане интегрирането: Вари го, печи го, цървулът все *** си остава!

88

Анонимен

преди 7 години

До *** - ЛИЗАТОРНикой не е против афганистанците или някоя друга нация. Против сме варварските орди наречени "мигранти", които са насочени към нас за да ни претопят. Свобода или смърт - това е въпроса.

87

Анонимен

преди 7 години

Посочете общините, за да знаем къде първо ще се взриви социалния "мир".

86

Анонимен

преди 7 години

От тук насетне ще се боря докато Боковата престъпна шайка не си получи заслуженото. Хора, нима искате ли да ви управлява неграмотен мафоит, крадец и продажник!? Да свалим това престъпно правителство веднага!

85

GG

преди 7 години

Значи да очакваме ,че ГЕРБ ще паднат отново .Хората недвусмислено показаха на политиците ,че нежелаят имигранти в страната .Границата с Турция да се затвори напълно със въоръжена охрана.Това не са бежанци.Къде са старците ?

84

Анонимен

преди 7 години

В тези затворени центрове ще има ли газови камери?

83

Анонимен

преди 7 години

Честито драги сънародници гласували за ГЕРБ, Реформатори и всякакви антибългарски евроатлантически формации. Заселването на бежанците е златен шанс за евроатлантиците . Сред тях те ще срещнат своята любов на живота, ще се имъжат и американската наука ще им помогне да си имат и деца.

82

Анонимен

преди 7 години

Да предположим, че всичките бежанци са с по 3-4 висши и владеят 4-5 езика мин. Къде и Каква работа има за тях в България???

81

jhh

преди 7 години

До Анонимен 82И аз съм на същото мнение. И първото му правителство се измъкна точно когато на хората им беше писнало от неговите глупости. Като видя, че прокуратурата ще го подгони заедно с ЦЦ и останалите калинки, се върна изцяло благодарение на купените медии. Сега просто ще изчезне някъде, а след него - потоп! Естествено Цацата няма да търси виновен за заемите, за КТБ, за обществените поръчки и всичко, за което може да се сетим. Да му мисли как ще се оправя следващия премиер.

80

до 99МАД

преди 7 години

Всичко се чете от ЦРУ . То ръководи България в момента.

79

Анонимен

преди 7 години

ПРО СТАТА МУТРА ОНЯ ДЕН КАК НАГЛО ЛЪЖЕШЕ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО ЧЕ БИЛИ ОТПУСНАТИ МИЛИОНИ ЗА СПРАВЯНЕ С НАШЕСТВЕНИЦИТЕ..ПЪК МИЛИОНИТЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ СА ЗА ЗАСЕЛВАНЕТО ИМ ТУКА!АБЕ ТОЗ ЧОВЕК Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!***!

78

ne

преди 7 години

Не искаме парите от ЕС. Тези 160 млн не ги искаме. Който вземе парите го чака ешафод. Нека посмее.

77

Анонимен

преди 7 години

Къде ще ги интегрират? В маалата? Мисля, че там ще се впишат идеално, че ще са си сред свои.

76

dedo_kopele

преди 7 години

Това е идеята да се напълнят държавите с *** за да се размива общественото мислене. Все па една не обединена маса си е доста по лесна за контролиране, пък и за електорат са идеални.

75

Svetlo

преди 7 години

Бойко погубва България бойко борисов - *** Внася геноцид и унищожава Християнството в България https://youtu.be/hUFVXpj-R3UГЛЕДАЙТЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕ КАВО ЦЕЛИ *** бойко