226

Анонимен

преди 7 години

До варненецТи не разбра ли, че не става въпрос за руските виладжии, а за отношението на руски политик към България. Щом има пазарни отношение и има покупко-продажби ще има купувачи и продавачи. Не е там проблема. Преди десетина години за много по-малко Жириновски беше обявен за персона нон грата. Но Бойко няма топки и се държи като кастриран пoмияp

225

варненец

преди 7 години

не се делете *** на фили и фоби-едно е ясно заплахата от ислямя е 300пъти по голяма за нас от руските виладжии по морето хем ги искаме за печалба от туризма хем ги плюеме.

224

дааам

преди 7 години

Уважаема Русия много моля купете ни ,като бонус ви даваме харантутниците от парламента,министерски съвет,президенството,продажните ни медий заедно с "умните и красивите" от "протестна мрежа",символично за тях ще ви поискаме към 4лв. и 70ст.,излизат ви на сметка по ниско от един килограм свински шол.Ще ви свършат прекрасна работа за миньори в уранова мина,добре охранени са и ще издържат дълго.

223

Анонимен

преди 7 години

Щом българи намират повече общо с исляма отколкото с православието всичко е изгубено у нас.

222

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............аз ще гласувам за Местан-Президент.човека скрил се в Турското посолство той ще ни защитава българските интереси най добре..............Радев или Велизар Енчев, кандидатите посочени от Москва не ти ли харесват повече?

221

гост

преди 7 години

"Митов отсече!" Хайде стига си сякъл, *** и продажник!

220

Анонимен

преди 7 години

До българин православенКаквато ти е българщината, русофилче, такова ти е и православието!

219

Анонимен

преди 7 години

аз ще гласувам за Местан-Президент.човека скрил се в Турското посолство той ще ни защитава българските интереси най добре.

218

Анонимен

преди 7 години

До КракраРуските лакеи обичате да се кичите с подобни никове. Но играете по московска *** и защитавате руски интереси.

217

българин православен

преди 7 години

браво на Митов!!!!ние отдавна сме спазарени за Турция.по добре е да сме мюсюлмани отколкото православни християни.Добре че се отървахме от Русия.Ех какъв живот ни чакаше ако Осман паша беше минал през прохода Шипка и се беше сьединил със войската на Сюлейман паша.

216

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 317Разбира се, че е мой коментара. Бойко е руски пудел и турски сокак кьопек. И го доказа това като легна и на Путин и на Ердоган. Легна, забравил за всякакво достойнство, само и само да запази властта си. Да не би да има лъжа в думите ми?

215

Кракра

преди 7 години

Толстой закъсня,цялата *** русофобска *** скочи ужилена от думите му.Земята отдавна е продадена на южната ни съседка а това което не е продадено е подарено на янките за военни бази за война насочена срещу Русия.Нашите предатели официално поддържат офисите които изкупуват земя за чужденци.Не реагират на надписите на турски език в родопите и Странджа там където вече официално е станало турска територия не протестират срещу партията на Местан.Протестиращи само по указката на Сорос.

214

Анонимен

преди 7 години

... за развитието на двустранните отношения . Когато говориш неистини гледай хората право в очите .

213

Анонимен

преди 7 години

Прав си Митов: вие не я продавате, а я подарявате.

212

Шаран БГ

преди 7 години

Когато нещо е РАЗПРОДАДЕНО на дребно - може ли отново да се препродаде като цяло? Търговци сега в РБ с лопата да ги ринеш...Нека отговорят -- аз не разбирам......

211

Чудя се

преди 7 години

Гледай ти,руснаците били готови да дадат пари за България?????Това си е оферта!Щото досега политиците ни(вкл. и Даниелчо) я ПОДАРЯВАХА срещу дребни подаръчета!Интересно колко ли дават?Щото Турция ни има за исконна собственост,САЩ ни искат без пари,а останалите слабо ги вълнува.

210

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 311Не само, че е руски пудел, но е и Турски сокак кьопек. Един български държавник не може да ляга в партер , на която и да е била държава. А Бойко легна и на Путин и на Ердоган.

209

Анонимен

преди 7 години

"Пилотно: Три общини ще интегрират бежанци у нас"Кой каза, че България не се продава? Продава се за 160 милиона евро.

208

Анонимен

преди 7 години

По опасни от руснаците са съществата с български паспорти работещи против България и обслужващи руски интереси.

207

Анонимен

преди 7 години

До ивчоВъв всеки случай не си българин. А с устрема, с който защитаваш Русия си повече от ясен.