136

Анонимен

преди 7 години

Както може и да се очаква повечето пишман патриоти сте слаби в главите и процесите които би трябвало да протичат в тях. Както Павлов би казал сте първосигнални. Вместо да искаме повече бежанци и съответно повече пари за тях и след година да обявим пълноценното им интегриране подкрепено с български лични карти които ще им дадат пълното право да се разкарат от нас в необятния ЕС, вие ревете и пъдите птиченцето което се опитва да кацне на рамото. Бежанците с бг лични карти ще отлетят, парите не.

135

Анонимен

преди 7 години

*** пак се изложи на световно ниво

134

БХК

преди 7 години

Парите не са за ограда а за построяване на нови джамии и мюсюлмански центрове.

133

мда...

преди 7 години

Тези от Брюксел са гадни...как да откраднем парите попита Боко...не може за ограда, за магистрала...а за нови центрове...ура---ще строим неуморно другари.....

132

Колио

преди 7 години

До Берлин проблеми решават само гладни хора казано е от германец на име Маркс Като ти огладнее гьзь взимаш сопата и трошиш главата на змията дето ти пие кръвта справка 17 година Русия 44 г България.

131

Анонимен

преди 7 години

Европа се управлява от алчна и лицемерна групировка. Ясно е, че ни готвят за бежански хъб. Ние сме буферна зона, територия за изхвърляне на *** във всякакъв смисъл. ББ да престане да говори глупости, а да удари по масата, ако е мъж, и да затвори границата.

130

Берлин

преди 7 години

Как ще решиш проблема? Може да решава тоя, който има пари бе. Щом немаш пари, какво ще решиш ти бе?"

129

ЕЕЙйй

преди 7 години

Парите не са за оградата! А за медийното И отразяване - Тука има тука нема ОГРАДА !Анадънму

128

Анонимен

преди 7 години

Правилно - парите не са за оградата, а за мините и калашниците! Мама ви ... да е... !!! Отивам и с двете ръце гласувам за Каракачанов!

127

Жопа

преди 7 години

Ще правят трудови лагери ама амуджите само лежане и е.бане могат. Ще ни ***, дааа.

126

Анонимен

преди 7 години

Пардон, цар Пишман от Банкя ще потъне в лой.

125

Анонимен

преди 7 години

ще се палят тия центрове май

124

Shmar

преди 7 години

Nai-vajno e Borisov vednaga da provede dopitvane do bg naroda kak da postapi. Vednaga da napravi referendum s sms za mnenieto na bg naroda - dali da priemame bejanci ili da ne priemame. Ne iskame pari ot Junker. Junker da idva da si pazi granicite na Shengena s angliiski i belgiiski granichari, s angliiski brakuvani jeepki i da se griji za tiah...i referendum za barzo izlizane ot eu...ima i drugi darjavi s dobri narodi - s tiah ste pravim sauzi...

123

Анонимен

преди 7 години

Незабавно да приемат закон, че се забранява да се харчат повече пари на месец за пришълци от минималната пенсия в страната. Иначе ще превърнат България в гето и резерват за джихадисти. Като не им харесва да си карат у тях и там да си ги отглеждат. Не трябва с тези пари на нашата земя да се заселват муджахидини. Даже и наем няма да плащат.

122

Анонимен

преди 7 години

Цар Шишман от Банкя ще се усети, ама ще бъде късно. Робство ни чака, тежко робство и горко им на децата ни.

121

тарикат

преди 7 години

нови приемни центрове за бежанци, съобщи говорителката.що не си вземете парите пускай те ги да си ги гледат

120

Анонимен

преди 7 години

Туткай се, Владимире! Още малко се потуткай, амуджите ще се настанят и у вас!

119

Европееца

преди 7 години

ЕС благодаря за подаянията. Моля с тях да назначите милиционери и граничари от Германия, Франция, Белгия, да им купите джипове, осигурите палатки. С този бюджет те ще могат достойно да пазят границите на съюза, спейки в Странджа сред гората за няколко месеца. Така те, макар и далече от семействата си, ще могат да заделят по някое евро за изплащане на последния модел бенц или баварка, ипотека за къщата и образование на челядта в САЩ.Искрено ваш, *** Европееца!

118

Анонимен

преди 7 години

Историята ще запомни не Василий ***, а бате Бойко. Ашколсун машала данке шойн и на баба ти убиица.

117

Договедихте ли се?-2

преди 7 години

В построените с наши пари лагери /селища/ ще живеят на наша издръжка пришълци, докато ръководството на ЕС реши къде да ги настани за постоянно и как да бъде оформен постоянниятим статут.И какво мислите, че ще решат европейските шефове?Ще решат, че пришълците са се вписали успешно в българската социална среда и че трябва да получат българско гражданство!Но какво от това?Нали фирмите на нашите хора ще са лапнали паричките от еврофондовете /от вноските, направени от нашия джоб!/.БЕЗОБРАЗИЕ !