102

Гранатометчик

преди 7 години

Хайде да се неизказвате неподготвени! Нерде Стамбул ,нерде Дер ер Зор? Никаква опозиция няма в тоя район и никога до сета САЩ не са действали там.Там има едни 20-30хил. сирийски войници обградени от всички страни от ИДИЛ.Терена е гола пустиня и за никаква грешка не може да става дума.Това си е ярък преднамерен акт на част от американската армия срещу опитите на Обама и Кери за мир в Сирия.Много е вероятно да са дъщите А-10тъндерсторм които удариха парламента в Анкара на 15.07. Да амеиканци бяха

101

Austin Powers

преди 7 години

Това е само началото. До 3-4 месеца коалицията влиза в Рака след което американците ще могат да се концентрират 100% върху основните виновници за войната - Башар и неговия кукловод Путин.

100

пенко

преди 7 години

149, ние вече сме си имали" ГОЛЕМИ АМЕРИКАНСКИ БОМБИ" ...дори,без да воюваме ! За тава "говоря"... точно за ...ТОВА !

99

Анонимен

преди 7 години

ФАЩ били пускали и бомби на ИСИЛ, ама не гръмнали, понеже били в сандъци с парашути...

98

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТАИстината е че си толкова тъn, че си чак вдлъбнат. В този район единствената "опозиция" на Асад е ИСИЛ. ФАЩ съвсем открито се включи с въздушна подкрепа към офанзивата на главорезите. Сатрапа Асад? Съсипал Сирия? Сирия беше една от малкото културни и цивилизовани държави в близкия изток, където различни хора си живееха мирно и спокойно. Но не може така, трябва да сменим злия Асад с някой добър радикален ислямист, който да върне Сирия в средновековието..

97

ИСТИНАТА

преди 7 години

Руснаците пак се правят на ударени, както винаги. САЩ не подкрепят ИД а опозицията на сатрапа Асад. Опозицията, която се бори за собствената си държава и срещу над 50 годишното диктаторство на фамилията Асад, което съсипа Сирия и я превърна в бедна проруска ***, по подобие на Венецуела, Куба, С.Корея и т.н. Чичо Сам просто намекна на терориста Асад да не закача опозицията, че иначе ще стане лошо. Ако Русия не помагаше на Асад, той отдавна да беше паднал от власт и войната да бе спряла...

96

Анонимен

преди 7 години

До гробарНа никой не му дреме за мнението на нищожен торен бръмбар като тебе.

95

пенко

преди 7 години

Моля,не плюйте народите !!! Навсякъде хората се раждат, растат, работят и умират по един и същи начин ! С извинение сподалям мнението си : Според мен ,това е предизборно отвличане на вниманието от физическото състояние на "ХИЛЕЩАТА СЕ ХИЛАРИ"/- тя е подкрепяна от военната промишленост на САЩ .

94

Капа ви Йота

преди 7 години

Москва знае ли да скача на въже,или това само Кремъл го може? :))

93

Хм

преди 7 години

Май ще излезе права Баба Ванга:"Третата световна война ще започне от Сирия" и "Черният президент ще е последен"*.Американците хептен го подкараха през просото и вече няма как да им се размине.Аз за всеки случай си почистих мазето и приготвих бидони за вода.Храната ми е малко,а трябва да има поне за месец,докато премине радиоактивния облак.*Не е важно дали наистина го е казала,а че ще се случи.

92

Анонимен

преди 7 години

141 Коментарът ти на 100% се отнася до Русията, объркал си я с Щатите... Баба меца с големите бомби...

91

гробар

преди 7 години

140 Страхувам се че горещите ти молби са напът да се сбъднат, само дето радиоактивната пустиня ще е русийката, а не США.

90

Анонимен

преди 7 години

Пак му врътнаха една плесница на Путин.

89

гробар

преди 7 години

139 личи си, че си ВАТА- ДоНбас се пише с Н, не с М ушатий)))) При тези 10 000 лежат и хиляди поутрепани от гостоприемните украIни ***, познай кой си играе с техните кости )))))

88

Анонимен

преди 7 години

До гробарМоля се краварите някой ден да успеят да съберат смелост, или поне да вземат достатъчно наркотици за да посмеят да посегнат срещу Русия, че да превърнат кирливaта си нация в радиоактивна пустиня и да отърват света от себе си веднъж за винаги.

87

гробар

преди 7 години

137 моли се на свети бай путин "краварите" да не извадят големите бомби и да задънят по рускияанус, че става мътна и кървава за рашата )))))))

86

Анонимен

преди 7 години

То вярно, че има поговорка "три пъти мери, веднъж режи", но гнусните лъжливи кравари вече сигурно 1000 пъти доказват, че са тотални ***, крайно време е Русия да ги отреже и да извади големите бомби и изпари краварските терористи от Сирия. То не бе наглост, не бе чудо, ама вече и директно да помагат на ИСИЛ преди офанзивата им, вече и на мaлумнитe им стана ясно кой е шефа на ИСИЛ...

85

Анонимен

преди 7 години

134 Последно време Погребавам само ***, може А ти запишем час

84

гробар

преди 7 години

Америка НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! долу ***- москвичи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

83

гробар

преди 7 години

Един всеизвестен ФАКТ- "Всяко споразумение с рашка НЕ струва и хартията на което е написано"!!!!!!!!!! Така че братята Янки да дънят по ватата, докато *** не си ги прибере с груз 200 до последния крак))))))) Войната така или иначе ще продължи, докато асад е на власт