66

Бай Кольо

преди 7 години

Бойко, кажи за Цветанов как прикрива Станимир Флоров, който организира три канала за бежанци, първият е с моторни лодки от Одрин до Свиленград, вторият между село Устрем и Тополовград и третия е на 20 км южно от Малко Търново, нали ги знаеш тези неща, защо не ги обясниш на Орбан, как правите милиони в Лихтенщайнската сметка, парите идват от онази Катарската фондация, която щеше да прави пътя до Русе от Капитан Андреево

65

Анонимен

преди 7 години

Даже като гледам как се управлява страната, все едно е Русия - мн се краде, ама се прави по-малко, добре че има евро средства, засега, само че ще се окаже не достатъчно накрая като ги спрат, мутрите няма да можем ги охраним после, както в Русия се мъчат да ги задоволят, та като го гледам всичко тва, със сигурност Русия има мн общо в България и управлението и.

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30"Само нашия има в главата си тиквени семки, вместо мозък."---И семки нЕма У главата нашийО, оти е ГМО.

63

Анонимен

преди 7 години

Б.Борисов е обикновен Неолиберален Комунист (мафиот)

62

Анонимен

преди 7 години

Има "слухове", че Станишев е агент на ЦРУ. Бойко сигурно е на КГБ, всичко е филми и на никой нему дреме за нищо неподозиращия роб, който мисли как да оцелее в този живот извън политиката.

61

Анонимен

преди 7 години

До Мишо бирата.Станишев е завършил в Москва.И какво е доказал,че сви едни 7 милиона лева от народа, а в Европа не работи НИЩО.С Мис Пиги нищо не направиха до сега за България.Има ли проблем,да отиде Бойко,ами те какво правят там,защо взимат заплати-Тук нещо да се промени,че ги храним,като прасета?

60

Анонимен

преди 7 години

EС се разпада, това е пародиа на съюз. Днес някакви външни министри поискаха от еврокомисията да изключи Унгария от ЕС. Да ви пиkaм на такъв съюз. Бъдещето на България е Русия и Евразийския съюз, а не поcpaния ЕС.

59

Анонимен

преди 7 години

Това също е Един вид предизборна манипулация от страна на ГербПък Бокича го играе главният к.лоун с своето КутанеМежду Турция,Германия,и ЕвропаДаже напоследък прави впечатление че поддържа по тесни контакти с РусияНо от политиката която следва лъха на ПРОАМЕРИКАНСКА СТРАТЕГИЯ зададена от Американското посолствоБ.Борисов е човек на СащНе се оставяйте да ви заблуждават

58

Разликата

преди 7 години

между Бокича и Станиш ефенди:Бокича към герпаджийчетата си:Крадете, лъжете излезе ли нещо по вестниците сте пътници - вземам ви оставката на моментаСтанишоглу към червените си ушковци:Крадете , лъжете и да излезе нещо във вестниците, ние сме зад вас.

57

Анонимен

преди 7 години

Цялата статия е само: "Борисов отбеляза, Б ... подчерта, Б ... запозна" и т.н.Напишете какво са казали Орбан и Вучич, как са реагирали на "бисерите" дето ги ръси за щяло и нещяло ...

56

Патриот

преди 7 години

Бойко се хили до човек, чиято държава открито е заплашена с изхвърляне от ЕС. Май Путин е главния организатор на срещата, ама да видим.....

55

Анонимен

преди 7 години

Надеждите на евроатлантиците за бързата капитулация на Русия не се оправдаха.

54

Анонимен

преди 7 години

Краварофилите са в постоянен стрес от Путин - навсякъде им се привижда Путин. Пиkат газ и само Путин е темата в коментарите им.

53

Мишо бирата

преди 7 години

Станишев е по десен от селянина от Банкя и го е доказал! Не напразно е в ЕС!Между другото Станишев никога не е бил член на БКП, а обратно.... БКП е работила и учила Станишев в Лондон.

52

Анонимен

преди 7 години

България днес при евроатлантизма вони.

51

Анонимен

преди 7 години

До Barack Obama До 65Кой беше този Барак Обама, същият за който приготвена стълба от домакините да слезе като човек и се спускаше по лиани от багажното на самолета в Китай на срещата на Г 20?

50

Бразилейро

преди 7 години

Тактиката на червените другари за ръст в икономиката беше да разрешат пушенето в заведенията, а Орешаров тактично си мъ;чеше, вместо да каже че да увеличиш потреблението по този начин е все едно да си сложиш тенджера на главата и да се набереш на дръжките.

49

Анонимен

преди 7 години

На тая снимка по средата,`най добре` щеше да стои другаря Станишев,ама и той по *** и по алчен от Бойко и той с мъничките очички и тънките устни,се чудеше на къде да гледа и на кой да говори,защото никой не го слушаше.То да завършиш висше за руското военно копче, е голям праз.Не е като Димитрий Станишев да ти е баща и да гепи едни 20 милиона долара от БКП,да те направи човек,ама и те не стигнаха за тая работа.

48

Анонимен

преди 7 години

Руската икономика удари дъното, но още копаят. Русия е разпадаща се умираща държава. След 10 години Руската федерация ще е спомен както СССР.

47

Barack Obama До 65

преди 7 години

Ще *** и последния комунист завършил комунистическата школа в Симеоново! I promise you!