52

Анонимен

преди 7 години

Минах днес от Люлин чак до Ботевградско. Перфектно е. За има няма 8 мин стигнахКараш и пееш. Браво на ГЕРБ. Да направят и връзката на Южната дъга с Тракия и ще останат наистина в историята.

51

Анонимен

преди 7 години

Евала на Лиляна. Пак пооткрадват ама само 5%...........С останалото строят. При Гагауза беше пбратното -5% строителство и 95% кражби.

50

заралия

преди 7 години

Цялата магистрална мрежа на България трябва да има едно общо име---"Бойко Борисов",и на всички начални и крайни точки да има негов паметник. Без него нямаше да имаме нито една магистрала,както всички знаем много добре. Господ здраве да му дава.

49

bob

преди 7 години

Колкото направи Борисов никой до сега през последните 50 години не е направил. Магистрала "ТРАКИЯ" 30 години стоя на едно място за да крадат комунистите и фамилиите им.

48

ИВАН

преди 7 години

Всичко това се дължи на Борисов и екипа му...на ГЕРБ. Поклон на всички тях. Браво на премиера. Да е жив и здрав .

47

Анонимен

преди 7 години

Европа дава парите,фирмите на Пеевски строят, защото без ДПС не минава никоя власт..."Демократът" Бойко е живковист и ***....Каква демокрация, на кои *** го бил върнал тъпкано заради дядо си?

46

Анонимен

преди 7 години

червените тролчета газ пишкат.....хихихихихи! ай шлякайте минуси! хихихихи!

45

Анонимен

преди 7 години

Ей лентичка не остана на тоя свят, която Бойко да не е отрязал.

44

Анонимен

преди 7 години

НА БОРИСОВ САМО ТОВА МУ ОСТАНА ДА СЕ ХВАЛИ . ТОЛКОВА ГАФОВЕ НАПРАВИ НАПОСЛЕДЪК ,ЧЕ НЕ ЗНАМ КАТО СРЕЖЕ ОЩЕ НЯКОЯ И ДРУГА ЛЕНТИЧКА ЩЕ КОМПЕННСИРА ЛИ БЕЗБРОЙНИТЕ СИ ГАФОВЕ КАКТО С НЕЛЕПИ ИЗКАЗВАНИЯ ТАКА И С ДЕЛАТА СИ. ОСОБЕННО КАТО СЕ СЕТЯ КАК НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СЕ ВИДЯЛИ С ПАРИ........?

43

Анонимен

преди 7 години

До ddВсичко в и около София ще се оправи, шопе, не се притеснявай.Селяните от провинцията, майната им.Ваш, Боко

42

номера на китайката

преди 7 години

Правилно се е сетил ние отлитаме ама мутрата остава , да улеснява източния трафик на бежанци , най бедната община в ес софийската и софиянчета даже и на море трябва да ви забранят да ходите ***.

41

Анонимен

преди 7 години

"Орешарски щяхте да го разкъсате, че се опита да изтегли почти милиард за да закърпи дупката в Здравния и Пенсионния фонд, откраднати от Борисов и Дянков.А сега само за половин години, Борисов изтегли 23 милиарда, които ще плащат и правнуците ни и нито гък, нито мък."Това е защото бяха организирани от евроатлантическите ни "приятели". Да не припомням спрените еврофондове, само защото Орешарски не им е марионетка и фактът, че френския и немския посланици участваха в протестите, груба намеса.

40

Анонимен

преди 7 години

До до 59До катастрофата да караме по двулентови пътища с коловози построени преди 30 години.

39

Василев

преди 7 години

Стандарта на живот се вдига, когато има върховенство на закона и икономиката е във възход , с много външни пазари, а средната класа е гръбнака на процесите!!!Агент Джеронимо Паткинсън!ЦРУ!!!

38

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКато са парите от ЕС ти защо не построи тези магистрали?

37

Анонимен

преди 7 години

Въжето му окъсява на тоя.

36

смЕх

преди 7 години

Кога започват ремонтите практиката е доказала ,че няма да чакаме много ("Марица","Струма" и т.н.) .

35

Дани

преди 7 години

Ако ленторезът има малко акъл, ще се оттегли да си харчи милиардите и няма повече да се пъха там, където нищо не разбира. Но, уви, Господ го е лишил от това благо- акълът.

34

Василев

преди 7 години

Българският бизнес не може да воюва *** международните пазари, защото не е подготвен за битка!Агент Даръл Меркав!ЦРУ!!!

33

Неда

преди 7 години

До ПрофесорПий си редовно лекарствата, професоре. Хем си смешен, хем си жалък.