72

Анонимен

преди 7 години

Кристалина Георгиева на срещата на кръга "Билдерберг", не представлява БългарияЗаместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева е сред 130-те участници в редовната годишна среща на клуба Билдерберг, която се открива днес.Това става ясно от сайта на обвитата в тайнственост група.64-тото поред събиране на клуба Билдерберг ще е в източногерманския град Дрезден.Георгиева обаче не представлява България, а участва от името на международна институция.

71

Анонимен

преди 7 години

Някои тук във форума явно още си мислят че ООН е на подчинение на ЕС ахахахахахаха :)))

70

Анонимен

преди 7 години

За България е позор да представи тези дърти комунистки, това доказва, че у нас нищо не се е променило и си оставаме с Русия ретроградни комунистически бастиони, А, забравих Сирия и Северна Корея!

69

Анонимен

преди 7 години

Кристалинка беше на последното събрание на Билдербергите

68

Анонимен

преди 7 години

То е ясно че Бокова беше компромисен вариант приеман и от САЩ и от Русия, лошото е че някои еврoпедерунгели решиха да направят интрига за да отстранят българския кандидат с псевдокандидата Кристалина ( която е неизбираема) . Боко шарана клъвна без изобщо да разбира за какво става дума и така оставаме без шеф на ООН. Честито с мaлоумни управници до там се стига.

67

Анонимен

преди 7 години

И двете са алчни,дърти паран...., ръцете на родителите им оклепани с невинна кръв до лактите!

66

анонимен

преди 7 години

Долен човек излезе тази Кристалинка.Но нека,да я изберат и да се изложи като кифладжия това трябва да стане.Тя не е дипломат и там ще се чувства като в необрано лозе.Но нали в България всеки може всичко -президент -строителен предприемач,мин.председател-пожарникар,вице-философ,председател НС -провинциален адвокат и т.н. Мутрите в НС -депутати въобще цирка е пълен.

65

ognyanz

преди 7 години

Бойко пази пълно мълчание по въпроса. Чака нареждания отвън. Това ще е "прозрачният" избор, който очаква Методи Андреев и другите пишман-реформатори.

64

BA6BABAIT

преди 7 години

И петата колона в България - най-яката колона на съветофилията, криеща се зад Русофилията, защото ако се покаже, всички ще видят че е гола.

63

Анти-САЩ

преди 7 години

Бокова беше единствения шанс България да има шеф на ООН и това им го каза дори техния човек - войнолюбеца Соломон Паси. Каза им го в прав текст че няма как в ООН да приемат Кристалина защото като еврокомисар участва в налагането на санкции срещу Русия. ООН не е ЕС не е и НАТО. Там еврочиновниците не могат да си налагат мнението.

62

Анонимен

преди 7 години

До Анти-САЩАми чети бе пич, нямам място да ти ги копирам всички. Дори и пробоковите издания, които са около 70 - 80% от всички има по една срамежлива статийка за това. Мнения не само на Юнкер, а на поне още 7, 8 политици и няколко издания европейски, не съветски разбира се.

61

Анонимен

преди 7 години

Василев ако няма патрони с какво ще стрелят чaлмите ? Ако ислямистите нямаха TOW с какво щяха да унищожат танковете на сирийската армия и дали нямаше всичко да е приключило преди няколко години още ? Василев а защо в момента САЩ бомбардира Либия би ли разяснил ако ми следиш мисълта ?

60

Анонимен

преди 7 години

До Анти-САЩБокова няма да я изберат не заради игричките на ГЕРБ, а заради игричките на Русия. Всички видяха, а и вчера, привикан посланик на България в Москва, за Бокова. Ха сега де, нали не беше кандидатура на Путин, как така цял посланик ще привикват да го мъмрят. Та именно защото Русия застана твърдо зад Бокова с цялото си самочувствие на велика и непобедимая няма да изберат Бокова. Цели 7 членки не я харесват, не само защото в ЮНЕСКО има нещо мътно, а защото не е кандидат от България.

59

Анти-САЩ

преди 7 години

Какво казва политическия елит на Европа ?

58

Въпрос

преди 7 години

Абе, след интервюто на Цветан Василев няма ли да има арести на Свинчовци, почетни председатели, министри и някой и друг банкер от БНБ? Щото в Румъния, Германия, Австрия, абе във всички останали 27 щеше да има. И щеше да има затвор, ама много затвор. Не сме толкова ***, че да ни отклонявате с тези двете. И двете нямат шанс и никога няма да имат, обаче това е активно мероприятие, за да не питаме защо няма арести.

57

Анонимен

преди 7 години

До Анти-САЩДа, бе целия политически елит на Европа казва точно обратното, ама ти си на друго мнение, обади се да ги посъветваш правилната

56

Тиролчо

преди 7 години

До ВасилевМного е просто в ЮНЕСКО има силно руско(саветско), арабско, след това европейско лоби - Испания, Франция и след това американско. Американците заплашиха, че ще спрат да финансират организацията покрай Бокова, а и покрай предишния шеф. Англия също недоволства от Бокова, защото й замитат докладите. Израел е срещу Бокова, защото тя иска Йерусалим за Палестина. Така че, игрите комунизъм - антикомунизъм хич не са свършили в световен мащаб, ще свършат след две поколения

55

Анти-САЩ

преди 7 години

Кристалина е един европейски чиновник и нищо повече. Изпълнител като Фандъкова и другите кадри на ГЕРБ. От такива не става президент.

54

ДК

преди 7 години

Какво направи Криси за България и ЕС, освен да прокарва американска политика?АБСОЛЮТНО НИЩО!Нека американците да си я предложат, а може и президент на САЩ да я направят, щом толкова я харесват.

53

Анти-САЩ

преди 7 години

Аз ще ви кажа какво ще се случи. Бокова няма да я изберат заради игричките на ГЕРБ и другите подобни, но за сметка на това в ООН ще отхвърлят Кристалина с шут. Да ама ГЕРБ още не си казват кандидата за президент и бъдете сигурни че ще е Кристалина. Който е глупaк да гласува за нея. Тя е един чиновник послушко като поамериканчения педeр Пювньо. От всички в момента единствения който заслужава доверие е генерал Румен Радев. Той показа че има собствено мнение и обича България. Останалите са слуги.