46

хъ

преди 7 години

Добра новина, че е жива и здрава.На 15 години почти всеки е вършел щуротии.

45

до 69 Анонимен

преди 7 години

". . . Жената си е жена брат..."А вие мъжете защо обичате и се стремите към материалните неща: коли, жилища ?Жените да живеят в кашони по улиците ли ? За да са ви по-достъпни !

44

Анонимен

преди 7 години

Полова фиеста с екдтри, сигурно е по-възбуждащо да си беглец. Младите си ги мислят едни такива, скоро имаше мания в Лондон- ходиха да се клецуват по обедно време в храстите по парковете, но явно им писна вече.

43

Анонимен

преди 7 години

До до 32 ВераАбе не е баш така, преди 30-40г средната възраст на която се е губела девствеността е била 14г, сега е 16г и в цял свят има тенденцията да се качва, а не да пада. А вече дали сега се плаща е съвсем различна тема. Ако преди 40 г бяше минал през площада със Ферари мислиш че нямаше да ти излезе късмета ли? Жената си е жена брат

42

ист

преди 7 години

Пусти хормони, не прощават.

41

Анонимен

преди 7 години

радина ти си лош човек - Как може да причиниш такова страдание на родителите ти ? на Майка си ?- да не знае жива ли си 3 дена - нищо не оправдава подобна постъпка

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44Първо, Българите по начало сме атеисти, пък и моралът няма нищо общо с религията. Второ каде видя злобни коментари, чупила е кънки в Бургас, понапила се е, въртяла е дудуци, голяма работа, все пак е ИСТИНА. Да не си мислиш че е играла шах. Родителите са виновни че са *** и явно нямат никаква връзка с дъщеря си, щото ако поне малко тя ги уважаваше, или и бяха близки щеше поне бележка да им остави ако знае че няма да я пуснат иначе

39

Анонимен

преди 7 години

Не се учудвам, че ви прилича на по-възрастна. Амфетките не прощават.

38

до 32 Вера

преди 7 години

Повярвай ми - 15-годишните нямат нищо с 15-годишните ппреди 30 години.Има статистика, макар и неофициална, при детските психолози за процента на 15-годишни девойки, които правят секс за пари. Доста е внушителен сравнено с общия брой проституиращи , или поне облагоделстващи се от секса, жени. Лолитките доста сръчно се ориентират откъде може да падне бърза пара.И всичко опира до възпитанието в семейството, драги родители-наблюдавайте ежедневно тинейджърите си за да не останете доста изненадани.

37

Анонимен

преди 7 години

Сега ще я поканят в Биг Брадър :) да сподели

36

Анонимен

преди 7 години

Леко ми се струва амортизирана за тези години ...

35

Анонимен

преди 7 години

Такива "родители" по-добре да не правят деца. Като не стават за възпитатели, по-добре да карат само на к*рварлък.

34

Анонимен

преди 7 години

Ае не че нещо, ама девойката от снимката ли е на 15 год.?? Изглежда поне като на 30...

33

Анонимен

преди 7 години

Повилняла из квартал ЛазурПробвала по някой друг к... Като стана патардията голяма Хайде обратно пак при мама

32

Анонимен

преди 7 години

Повечето жени от демократичното поколение преди да станат семейни, са страшни к*рвентии. Като заимат семейство, деца, се кротват. Повечето. А една част винаги си остава к*рвенска дори и след задомяване.

31

Стефчо

преди 7 години

Момичето изглежда отвеяно, но ако мислите че така изглеждат шаврантийте, незнам какво бихте казали за хубавите фолк точилцици, дето ходят със панталонки по 10см и са всеки петък на детска дискотека. :Д Да видите в Плевен какви девойчета има на по 15г. Добре че нямаме закони, иначе щяха да влизат по 200 човека на година за се*с с непълнолетни

30

бивш милиционер

преди 7 години

Имаше и такива резили едно време! Но НМ имаше готова отработена процедура за вкарване в пътя! Включваща:Общественно порицание на родителите за несвършената работа в квартала и службата, за подрастващият индивид: Изкл. от училище, стригане,къпане на студено,бой,печати по кълките и завършване на образуванието в ТВУ, разпределение за работа: Чистачка и направление за строителни войски за момчетата!Към 0клоняха сл.на младежка агресия! Ред имаше!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Пак ще избяга скоро. Изпусната работа. Дано и дойде акъла с възрастта. Сестра ми избяга така преди вече доста години след скандал с майка ми. Надрасна го доста бързо. В момента е семейна и много спокойна :)

28

Анонимен

преди 7 години

Трябва да забранят всички социални мрежи, защото те са източник на поне 50% от престъпленията срещу малолетни. Те са златна среда за всякакви педофили и други отреепки.

27

Balloo

преди 7 години

Заслужава бан от обществото и мин. 10 години в карцер за дето губи времето на полицията да я търси. ***