17

Анонимен

преди 7 години

Това е българина - СЕЛЯНИН, и после се обижда като му го кажат, всички се трепят да се пишат граждани и кореняци софиянци но всъщност селото НИКОГА не ги е напуснало ! ! !

16

край

преди 7 години

С какво ги избираме тия дето ни управляват. Сватбите по маалите из целата страна дънят по нощите с кючеци -властта все няма правомощия. Да спреш проявата на българщина - готови веднага и закона и правомощията налице.

15

за мангала

преди 7 години

До АнонименЕдин от Вашите, го е казал: "Не народ, а ***".Няма какво да се добави повече, цялата истина!

14

Краи

преди 7 години

Телевизии и преса се правят че не знаят за това че всяка неделя пред народния театър БЪЛГАРИ играят хора с българско знаме. 20 г.медиите плюят по България и българското.

13

Неа до 12

преди 7 години

Я се Скрии най - добре ...

12

Анонимен

преди 7 години

***, в центъра на град в ЕС да ми скачат си е пълен абсурд, нито е село нито кръчма, една неделя имат хората и не е нормално да не могат да си почиват от шум защото селото не е излязъло от повечето !

11

Мла

преди 7 години

Ясно е, че и пловдивския кмет е навел главица и е хванал палците на краката пред султана. Така е било и около 1400тната година, само дето тогава са се били, а сега е срещу топъл стол и 30 сребърника.

10

Що за народ???

преди 7 години

Страната затъва икономически, правосъдие никакво, доходи мизерни, сигурност нулева, образование пропаднало, корумпирани политици, А българския народ се обединява заради забрана на хоро?!?! Вместо да се обедини и да протестира пред Парламента за затъващата си държава, те това аз не мога да го разбера. Колко много се радвам, че не съм българин, защото такова поведение не е нормално!!!

9

тТАКА Е В БГ

преди 7 години

ДЖАМИЙТЕ ГЪРМЯТ ,ХОРАТА МЪЛЧАТ

8

ГРЕБЕЦА-СОФИЯ

преди 7 години

БРАВО БЪЛГАРИ

7

сила

преди 7 години

Как може такъв срам и позор за Кмет и зам.кмет и всякакви имащи власт да забраняват подобни прояви! Какво очават, да друсаме кючеци ли? Вместо да се насърчават всякакви културни прояви и особено нашите български традиции - то тези неща се забраняват! Такова нещо и по време на турското робство не е имало!

6

Анонимен

преди 7 години

До веране са хора а герб

5

вера

преди 7 години

Значи чалга простотиите на площада пред Александър Невски и на метри от Народното събрание са приемливи, а българските народни хора - не. Тези хора се самозабравиха съвсем.

4

Дедо Друс

преди 7 години

Аз също съм за хората на площада ама тези тонколони защо са ви бре. един акордеон, кларинет и тъпан са напълно достатъчни за да озвучат хорото. Иначе заприличваме ония безкрайни шумни римски сватби с виещи зурни от грамаданските тонколони срещу които често протестираме. Замислете се и се веселете малко по-цивилизовано, дайте малко положителен пример на ***!

3

оставка

преди 7 години

ПЛОВДИВ 2019 НАПРЕД АМА С ДРУГ КМЕТ,ТОЯ СЕ *** ТОТАЛНО,ТОТЕВ И КУЛТУРА СА ДВА ПРОТИВОПЛОЖНИ ПОЛЮСА,НЕ СЕ ВЪРЗВА НАРКОМАН И КУЛТУРА,РОКЕР И КУЛТУРА МЕТЪЛ И КУЛТУРА,ПОДАРЕНА ДИПЛОМА И КУЛТУРА,КЛЕПТОМАН И КУЛТУРА,ПИРОМАН И КУЛТУРА,ИМПЕРИАЛист И КУЛТУРА

2

Неа

преди 7 години

Кои са управляващите в Пловдив- ? Направо вън !!!

1

Неа

преди 7 години

Аз разбрах че е имало и друг проблем в Пловдив . Можете да прочете на страницата на Бащино огнище . Не са разрешили на пътуващото читалище да разпространят мисията си - представяне на българската история !!!!!