15

Анонимен

преди 7 години

Събаряйте го това вече!

14

:(

преди 7 години

Боко знае и дори иска да се махне от властта, като разчита, че ще се върне пак на бял кон. Лошо си е направил сметката. Падне ли този път от властта, а той ще падне, никое посолство не може да го върне на власт. ГЕРБ се провали толкова лошо, колкото дори *** не са се проваляли.

13

fsb

преди 7 години

*** министър на *** народ....

12

БиБи

преди 7 години

Ех,ако можеше да се положи (покрие)с няколко см асфалт,да отчета дейност и да взема дивиденти...Мечти,Мечти..

11

Фронто

преди 7 години

Н а п о м н я н е : През 1974 за подтрояването на това се сбираха пари от ВСКЧКИ български граждани! От учащите твърда'вноска',а от работещите процент от заплатата! По списъци и по ведомости! ЧИЯ собственост е тоеа?

10

И

преди 7 години

Какво като е строен през социализма?!Елате и вижте в Германия-всичко старо се възстановява,посещава се от много туристи, но хората УВАЖАВАТ паметници,култура, традиции...до нас има къща, строена преди повече от 400 год,и досега там живеят хора,а първият етаж е ресторант в старинен стил!Но.....за това се иска ум

9

Пипи

преди 7 години

Да го ремонтират - не могат, но ако става въпрос да го продадат, ще го направят, справка царските конюшни....

8

Анонимен

преди 7 години

Престъпен строй, заради тях сме на тоя хал, защото като си "тръгваха" създадоха мутрите и корупцията ...

7

Гладен редактор

преди 7 години

Ами че то всичко е създадено по времето на бай Тошо. Това какво значи? Че нищо няма да се ремонтира ли? Ще си изгубим всичко което имаме, защото бате ви бoклука борисов казва така. Народе, събуди се...Ами тогава бoклука да се хваща и да строи, защото трябва да имаме. Това че било създадено тогава, защо няма да се ремонтира? Като не иска да ремонтира, да почва да строи, що не му харесва старото и ще го остави да се събори. Много големи демократи и европейци станаха всички, *** такива...

6

Анонимен

преди 7 години

Нинова да събере червената измeт на ленински съботници и да си го ремонтират.

5

р

преди 7 години

Монумента се посещава ежедневно от достатъчно хора и спокойно може да бъде туристическа атракция и да се печели от него.

4

G

преди 7 години

Няма ли да я продават за 85лв на квадрат?Бъчварова тебе питат.Бъчварова- Не знам. Нямам спомен.

3

Цветан Караилиев

преди 7 години

Какво?!Значи,тъй като съм данъкоплатец,част от моите пари да отидат за ремонта на гадния монумент,още повече последният е собственност на БСП?Звучи ми като гавра.Да си го ремонтират,ако искат собствениците и те да си поемат разноските!

2

Анонимен

преди 7 години

и3мет Рашидов

1

Киро

преди 7 години

Абе хайде стига смешки, щели да ремонтират.Сегашните дори не могат само да боядисат това което се построи на навремето, а тук говорите за големи ремонти.