11

Анонимен

преди 7 години

zashto nikoy ne pishe za istinskite prichini za bejanskata valna koy e glavniq aktior ?

10

Анонимен

преди 7 години

Интересно защо думата н.егър е цензурирана?Това означава представител на чернокожата раса с произход Африка.Даже и така се нарича негроидна раса.

9

до Питащт редактора

преди 7 години

Много си е ясно заглавието, пиян ли си?

8

Питащт редактора

преди 7 години

Който не иска без бурка да си търси друга?????!!????? Нещо несвързано

7

Анонимен

преди 7 години

Бурките са им най-малкия проблем. Какво ще ги правят, как ще ги хранят и колко ще ги търпят? Няма толерантен мюсулманин, нито пък ще приеме "мултикултуната" Европа с всичките й плюсове и минуси. Никакво трайно пребиваване, двойно гражданство, права, свободи, помощи и уреден бит. Който иска - да си плаща, както всички.

6

Анонимен

преди 7 години

***, запомни - Имигрант, не мигрант.За домашно да напишеш имигрант 100 пъти!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Според заглавието, ще се допускат само хора с бурка :)Евала на журналистите.ще трием ли ?

4

Elf

преди 7 години

Oshte malko,oshte malko......

3

Анонимен

преди 7 години

Европа е почерняла от напъплилите я араби,афганци,***,турци и др. 60 години непрестанна имиграция и нулева интеграция-живеят си в собствени квартали,където немският е излишен,джамията е последна инстанция на истината,а мюсюлманката е последното чов.същество за което робството е реалност.Засега са няколко десетки млн. в ЕС,но скоро ще са стотици.Тогава ще тръгне обратна емиграция-бялото западно малцинство ще се спасяват от "гостите си" като търси цивилизационен комфорт в бяла Източна Европа.

2

Анонимен

преди 7 години

Кофти!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Разумът на германците надделява над емоцията на Меркел да докара и да изхранва лешперите,челобитници от Близкия изток и Африка.Като иска да ги спасява,да ги спасява по местата им 20 пъти по-евтино.Гадно му е на германеца,като се връща скапан от работа да се бута в тълпа от миришещи на овча лой муджахидини и забулени кадъни с по 3-4 деца,издържани от неговите данъци."Ние сме гости на Меркел и няма да работим" казват гостите. Е,как Гюнтер да обича Меркел?