193

Анонимен

преди 7 години

До Заплатаджия.А мъжете толкова ли са глупави,та си взимат такива жени,които чакат да ги черпят,или мъжете дават мило и драго,за по млади жени от тях,за показ пред приятели и близки-кой съм аз разбираш ли?Жената до тях може да е тотално ***,но да е млада с няколко пластични операции,които плащат простите мъже.Де да им беше само черпенето.

192

Анонимен

преди 7 години

Просто, чисто и просто, като къпане милиционер, е че политиците ни провалиха Парламентарната демокрация като политическа система! Трябва да избираме или пряка демокрация, без партии, или абсолютна. Монатхия.

191

Анонимен

преди 7 години

До журналиста на статията.Не !Няма да има!Ако можеш задай тоя въпрос на политиците ни в парламента!Нали уж сте четвъртата власт,а когато и където трябва,изобщо не си отваряте устата.

190

243

преди 7 години

Звездичките са КО.Му - н исти! Истината е страшната нали?

189

Анонимен

преди 7 години

Искам народът ни да живее както при Цар Борис трети, дори по време на ВСВ. Кой, кой сегашен политик, ще бъде изпратен като него, на другия свят? И защо? Народът ни заслужава икономическа, финансова свобода и административно-правна такава... Нооо , ***, без изключение, от червени, сини, гърбави, *** ! НЕ РАЗ РЕ ШАВАТ. България ще се оправи за около 5 години. Пример Германия при Адолф.

188

Анонимен

преди 7 години

До Заплатджия.Нивото ми ,ти няма как да го знаеш!Виждам ги всяка вечер,когато се прибирам от работа,`такива мъже`по кварталните магазинчета.Едвам чакат да се приберат жените им от работа,да им купят цигари,ракия и да ги нахранят.

187

Анонимен

преди 7 години

Правилно, справедливо е мъжете, така е било, да получават двойно повече, от жените, за да издържат семейството, а жените да обгрижват семейството. А сега мъжката заплата е разделена на две, а жените се радват на експлоатацията от държавата! Не е ли глупаво?

186

ЗК

преди 7 години

Само едно не разбирам в тази държава . Всеки мрънка по форумите , всеки дава акъл, всеки знае кое как се прави. А защо когато някой каже думата протест всеки вика АЗ НЕ МОГА , Аз сега имам др неща на главата , аз как да оставя семейството си и да ида в София да блокираме всичко , аз аз аз..... ДОКАТО ИМА АЗ , няма да има НИЕ . Ако не сме единни всички няма как да стане НО в БГ е така НИКОЙ не гледа да се помага общо , всеки гледа на него да му е що годе ОК и комшията да не дръпне пред него

185

Анонимен

преди 7 години

До Заплатаджия.Ах колко `мъже `негодници познавам,дето чакат жените да ги издържат!

184

Анонимен

преди 7 години

До Горски.Ако попиташ управляващите,ще кажат ,ами имаше криза.Това е държава тинтири-минтири,с управници-шментикапели.

183

Заплатаджия

преди 7 години

До СтоянЖените да се научат да си плащат сметките, вместо да чакат все да ги черпят. Сега мъжете правят разходи, за да черпят жените и затова им трябват по- високи заплати.

182

Горски

преди 7 години

До Анонимен 231"Европейсата Комисия е проучила всяко производството и настоява за 600 евро минимална заплата в България."Това е абсолютно вярно! Важно е да се спомене, че 600 евро минимална заплата са споменати още през 2005 г. по време на преговорите за присъединяване към ЕС. Та реторичния въпрос е, колко трябва да е мин. заплата през 2016 г. след като още през 2005 г. е имало трябвало да бъде 600 евро?

181

Стоян

преди 7 години

Заплатите отдавна са над 900лв за мъже и над 600 лв за жени , говоря за по специализирана работа,но и това е малко каквото и да си говорим. Имам вътрешното усещане че мъжете трябва да вземат минимум 1500 лв. а жените 1000 лв.за долу горе по- добър живот. Пък защо жените да вземат 1000 лв.те да не би са по- глупави и некадърни

180

Анонимен

преди 7 години

ИМА НАЧИН:)))))))))))))))) КАТО СИ ГРЪМНЕМ АТОМНАТА ;))))))))))))))) НИТО ЕДИН НЯМА ДА ИСКА ДА СТЪПИ ТУК ;)))))))))))))

179

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 216.Европейсата Комисия е проучила всяко производството и настоява за 600 евро минимална заплата в България.В Европа не са ***,те виждат,че всеки продукт произведен в България е първо качество.Нашите управници,нищо не споменават за това проучване.Мълчат,все едно са царевичен кочан в устата.Никой от тях дума не обелва за това.Управляват ни страхливци,които ни крадат`законно`Имат комисии за какви ли не простотии,но за нормалното съществуване на българина като европейците нямат!

178

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 224.Тия инвеститори дойдоха в Смолян,когато беше кмет старата чанта Дора ,сега депутат.Натика им нейни приближени,да станат управители в тези предприятия.Гаврата над работниците е ужасна.Тази стара чанта,взимаше по 100 000 рушвет за издаване на разрешително за строеж на Пампорово.Намазаха се доста управници и депутати с по едно две хотелчета от всички партии.Управителите на тези фирми барабар с момата на 55 г.се събираха в едно заведение и определяха 400 лева заплата не повече.

177

койчо

преди 7 години

Защо герб не вземат мерки за да накарат *** си електорат да започне да се образова и да работи. Стига помощи за безогледно въдене!!!

176

ББ

преди 7 години

Ама какво толкова мрънкате бе хора нали ние затова сме на влас да даваме малки заплати Ей неразбран народ Каквито сте ни избрали такива ще ни търпите

175

Анонимен

преди 7 години

Фирмата герб докато са на власт ще е така мизерия и безпаричие пари има само за техните фирми.Беден народ лесно се управлява това им е логото затова и смазват всичко

174

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 211.Не само в тези предприятия е така,в шивашките цехове в Смолян 90% се шие за износ на западни компании.Излизат хиляди бройки на месец,най различни дрехи,перфектно качество.Когато дойде за пакетиране,ме боде в очите-например панталон за младежи с етикет цена 180 евро.Ами в дърводелските цехове,където се извършват услуги за военните ,коват се сандъци,тежки по 35 килограма,заплатите са пак 200 евро.Навремето имаше една кметица стара мома от БСП Дора Янкова,тя продаде Смолян