13

Анонимен

преди 7 години

Щенген е опасен за националната ни сигурност, а еврозоната равносилно на самоубийство

12

Анонимен

преди 7 години

Налагат ни абсурдни правила. Пример са кривите краставици! Крставиците, за да се консумират, се нарязват. Крива, права все нарязана. Тези в Брюксел сигурно го поемат сама цели, корнишоните.

11

Аман от съюзи

преди 7 години

И ние не се научихме, че съюз между богат и беден няма. Това си е чисто отношение господар-слуга. Вие ще кажете кои сме слугите и кои са господарите.

10

_________________

преди 7 години

ЕС мисли за вас! Спря половината реактори на АЕЦ Козлодуй и не даде да се строй АЕЦ Белене, защото са твърде опасни да си играем с такива високотехнологични играчки! Спря Южен поток, понеже е твърде вероятно някой от привилегированата раса да окраде тръбите и драсне клечката...Унищожиха ни земеделието, понеже и с това не сме се справяли добре...Нарязахме фабриките си, понеже не могат да произвеждат по техен стандарт...Направиха ни търговци, които няма на кого да препродават.....

9

Анонимен

преди 7 години

Нашите политици са ми в повече, а европейските хептен

8

ПРЪЧ

преди 7 години

А защо не се направи един референдум за BGEXIT и при нас ??? Ама при нас кой ти пита народа какво иска всъщност???

7

Анонимен

преди 7 години

Всички освен българите разбраха, че това не е съюз а експлоатация.

6

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Истината за ЕС и НАТО е, че бързо ни набутаха там, като ни описваха едни чудеса, едни приказки и до като се усетим, ние вече сме с двата крака в съюзите....Само, че на този етап виждаме, че приказките дето ни описваха не са точно такива...Платихме голяма цена....Видяхме, че никой не ти давам даром и капитализмът е "идеология", която използва другия и в която цари лъжата и подлостта....Заменихме червеното знаме с жълтия сърп, чук и звезда със синьото знаме с жълтите звезди...

5

i se zapochva

преди 7 години

kakto sa kazali vsqko nachalo si ima kray taka stana i sas Cccp,Osmanska Imperiq i tn......

4

Анонимен

преди 7 години

Стоянова майка плаче, беганова не! Прави са си чехите. За какво им е съюза? А на нас? Да ни експроприират отгладувания резерв? И да го дадат на гърците и подобни ?.!

3

славянин

преди 7 години

Адиос EU!

2

Анонимен

преди 7 години

Започна се. Първо държавите ще се отворят една към друга, а после всяка ще си затвори границите. Колкото и да не вярвам на пророчества, просто гледам как това се случва благодарение на нечия безмозъчна дейност.

1

Анонимен

преди 7 години

Много яко звучи czexit.