79

Анонимен

преди 8 години

Ние сме групичка от десетина протестира, но не винаги всички ходим. Кой е на работа, кой има други ангажименти. Идват и ни взимат или с бусче(както днес) или с кола в зависимост колко души сме.

78

Анонимен

преди 8 години

Кирливите български асимилатори в 21 век ни забраняват да говорим на майчиния си език, за тв и радио да не говорим.

77

Анонимен

преди 8 години

От бхк още не са ме наемали. Преди редовно ме наемаха атака, но от близо година ме наемат само мвро. Интересното е, че пак чрез същия посредник. Атака обаче плащаха по-редовно.

76

Кувейт

преди 8 години

Продължение:Още за да си доведеш жената и децата в Кувейт трябва да имаш 500 КД (2500 лв.) заплата. Ако е по-малка караш на чеккии. Та нека и ние въведем реципрочно тези правила и да идват тука да ни работят. Забрана на джамиите и т.н. както те се отнасят с християните.

75

Някой

преди 8 години

До ПрофиПротестър 97Не бе, ти си просто ПрофиДраскач - навярно ти плащат от БХК !

74

Кувейт

преди 8 години

9 години работих в Кувейт и персонално нищо лошо не съм видял от мюсулманите защото спазвах техните правила. А те са: църквите, свинското и алкохола са напълно забранени ( даже оцета е безалкохолен). Ако ядеш или пиеш по светло през рамадана те опандизват. Всеки чужденец е под опеката на т.н. спонсор (личност или компания) - нещо като робовладелец. Ти си негов и нямаш право да се прехвърлиш да работиш за друг. Като спреш да работиш те изхвърлят от страната.

73

българин

преди 8 години

В голямата си част това са икономически имигранти или престъпници, бягащи от закона, без да включвам прикрити джихадисти ! При това много малко от тях са християни, а диваци или откровени нагли мюсюлмани, мразещи и презиращи другите религии ! Такива нямат място в обществотот ни !!!

72

До 94

преди 8 години

Ти виж нивото на българите по български. Ние българите не сме се интегрирали в Европа искаме да интегрираме мигранти. Смех.

71

ПрофиПротестър

преди 8 години

Повече няма да ви стъпя на протест!!! Обещахте по 50 кинта плюс храна и транспорт. Накрая някъф *** даде десетачка само и излъга, че останалото ще получим на друго мероприятие ако дойдем.

70

Анонимен

преди 8 години

100-200 000 бежанци стигат за края на Бул.гарис.тан.

69

Анонимен

преди 8 години

До Димитрова"...не желаят да се интегрират. ..." - Една шепа българи останахте и пак за Възродителен процес" мислите.

68

Анонимен

преди 8 години

Наистина, вън! Моментално и веднага. Може да се направи изключение за децата, които са се записали в програма за изучаване на български и се опитват да наваксат пропуснатото в общото си образование, но само ако резултатите им са добри. Всички останали - откъдето са дошли. Това не е мандра.

67

бг

преди 8 години

Да живее България!Само в къщи и с писане на коментари не става.

66

До Ss Waffen

преди 8 години

Всичко е провокация! Човекът, който го пише си е чист българин. Така, че не се връзвай. Познавам турци, които са повече българи от самите българи! Такива, които провокират са си чисти българи..не за друго, а заради интригата.:) Както казва Карбовски: Ако трябва да се защитават земите ни, това са от така наречените турци..В България, никой не може да спори какъв е! Който не е минал, той не си е оставил семето! За това сме инат и проклет народ, който не се дава не лесно, а никак!

65

Анонимен

преди 8 години

24 часа се благодарете на Ердоган и се молете да не му стане нещо. 100-200 000 бежанци стигат за края на ***.

64

Анонимен

преди 8 години

Протестче което го пази полицията....хахаха

63

Българин родолюбец

преди 8 години

Николай Хайтов го е казал много точно:"Толерантността в една зверилница е равна на смърт"По-добре не мога да го кажа дори и аз.

62

Димитрова

преди 8 години

Чета някои коментари и се чудя, защо все гледаме да говорим лошо за нас самите. Няма " елитни" и "неелитни" бежанци. Преобладаващата част са неграмотни и не желаят да се интегрират. Знам за какво говоря, защото работата ми е свързана до голяма степен с тях... Това е инвазия и обикновените хора ще платят скъпо....

61

БХК

преди 8 години

БХК не е съгласна с искането на харманлиите,трябва колокото повече бежанци да се настанят в България и трябва джамии и мюс центрове да се страят за тях,така те ще бъдат евро интегриани.

60

Archit

преди 8 години

Sha mestiat bejanskite lageri v bankia, bistrica, krushevo, rakovski, kustendil...tam mestnite hora sa istinski demokrati i humanisti.