40

Анонимен

преди 7 години

Русия излива милиарди в диктаторски режими ( Садам, Кадафи, Асад ) да дестабилизира Близкия изток единственият енергиен конкурент на Русия за ЕС. Оръжие за 25 милиарда $ беше доставено на Садам, за да разпали война с Иран и Кувейт. България също изгоря със стотици милиони, подпомагайки с доставки режима в Багдад по заповед на Кремъл.Близкият изток е богат на петрол и газ, които за за разлика от сорта Уралс пълен с примеси и сяра, петролът там е и доста по-чист и евтин за преработка и доско

39

лошо

преди 7 години

Толкова сме ***,всички хора по света,*** а се мислим за гении.За победители в нещо си,а освен взаимно избиване,кво друго.Пратихме един апарат до Марс и до там,ако избщо сме пратили.То и на луната е спорно че е стъпвал човешки крак.Трябва да се стегнем.

38

до 58 варг

преди 7 години

има еволюция при теб. от поклонник на мумии в мавзолеи почна да се кълнеш в Бог.

37

Сандо

преди 7 години

Каквото и да си дрънкаме тук,отвратителното на всички войни е,че децата страдат.Не ми пука за брадатите чалмалии,но децата не заслужават това!

36

Анонимен

преди 7 години

всички под ножа, това е решението. повече бомби.

35

Анонимен

преди 7 години

Фаренхайт, целзиии.... Аре бе:) По същия начин може да се каже сириици..белгиици. Кое в статията е установен факт в края на крайщата? Да не говорим че няма права експоненциална зависимост между двете скАли, и едното съвсем не прави другото. Ама ич! Извади който и да е конвертор из нета и виж лично.

34

До манипулацията..

преди 7 години

Нали знаеш, че статията е преписвана от американско издание и тия 2600 по Фаренхайт са 1200 по Целзий? ;)И да- в момента има точно едни ВВС дето могат да си позволят да хвърлят *** и това не са американските ввс ;)

33

Анонимен

преди 7 години

Тотална манипулация! Първо тая "обсерватория" се намира в далечен Лондон и се финансира от щатите. Състои се от един единствен сириец. Второ, кратка справка в уикипедия сочи че масовите напалми горят с Т около 1000 градуса, а само един достига до 1600 градуса. Така че тия 2200 градуса са си долна лъжа. Трето, в Сирия всеки "бомби" яко. *** разбери кой какво и що. Но като цяло *** е щатски патент, така че айде по-полека с манипулациите!

32

Анонимен

преди 7 години

Българските журналисти са толкова наплашени от руските агенти работещи като началници по българските медии, че дори ги е страх да напишат че нaпалмовите бомби са дело на руските извepги. Като четеш този материал, оставаш с впечатлението, че нaпaлма го хвърлят извънземните.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен47 А а.а ! Нямат самолети ли ? Малко ли се въртяха кадрите със пленени самолети. Хе ,хе.Спал си или си блъскал *** .

30

Анонимен

преди 7 години

До До бай Иван А продаденото оръжие от правителството на ГЕРБ и Сие и попаднало в ИДИЛ. - БМ-21 -90 бр.+ снаряди , 300 танка ,12 500 РПГ ,280 -ЗУ,над 10 000 х. автомата ,3 600 000 бр. боепрпипаси .Тези поражения не са от *** защото *** гори да косттите .Т.е. изгарянията са дълбоки . Но може да са от нашите ГРАДове който са в ИД.

29

Българин

преди 7 години

Който ми обещае че ще махне тези ........................... да не казвам какви ще гласувам за него винаги.

28

бай иван

преди 7 години

до 42помниш ли каква врява имаше в медиите за използваното химическо оръжие в Сирия?тогава всички казаха махам Асад със силано месец след това когато излезе доклада на ООН не че Асад а ИДИЛ са използвали химическото оръжие всички спряха да пишат по тематазащо ли?

27

Анонимен

преди 7 години

а защо чакахте 5 години???? за да лапат богатите страни. преди 5 години племената там си стояха мирно. Баба Ангела сега да им бере грижата. Хора в Харманли вече не си пускаме децата сами. Какво чакаме още да ги помолим да си тръгват стига са гостували....

26

До бай Иван

преди 7 години

Прави си... Не е най- вероятно резултат от бомбсрдировките на Асад... Тези които го докараха до там че Асад да може да си покаже главата от г*за си и също така бомбардират абсолютно хаотично са братушките...

25

бай иван

преди 7 години

днес БГи защо сте цензурирали думата налапмм????

24

Анонимен

преди 7 години

Това е дело на САЩ.СЛЕД 11 СЕПТЕМВРИ 2001г.с цел отмъщение те затриха Либия,Ирак и Сирия.

23

Анонимен

преди 7 години

Гнусна пропаганда! С *** и атомна бомба напада и е нападал само САЩ. Ако някой има безспорни доказателства нека ме опровергае.

22

какво правиш тук?

преди 7 години

До Брaнникти си украински неонацист ами *** там!

21

Анонимен

преди 7 години

Коментарът на доктора е недвусмислен: "Това не е жертва на американски *** във Виетнам, а сирийско дете, жертва на *** на Асад в Хама".Превод: Това не е добрият, демократичен и здравословен нап алм на американския президент, а е лошият, тираничен и вреден нап алм на диктатора Асад.