32

Пян Гъ

преди 7 години

Сирийците са м/у 20 и 30% от преселническата армия. По данни на американци. Останалите поне 70% нямат основания да бягат, а ако го правят, никой не им е длъжен. 20-30% от 2,5 млн. изселници обаче не струват 6 мрлд. евро. Както и да го смятаме. Това си е източване на ЕС, но става, защото някои (Меркел) го позволява. РЕШЕНИЕ: дават се пари само за сирийците, а срещу другите армията стреля на месо по границите на ЕС и готово. Имаме ли обаче воля???

31

Анонимен

преди 7 години

Още ли има заблудени овчици които чакат пари от ЕС ?

30

Анонимен

преди 7 години

И ние питаме ЕС: Къде са 6-те млрд. евро за мигрантите??Влизат паре НЕМА, връщат от Австрия пак паре НЕМА. СТИГА ЛЪЖИ ЕС (бруселски и нашенски ТИКВИ)

29

Ердоган

преди 7 години

Бойко, отиди да питаш Меркел къде са ми парите.

28

ДК

преди 7 години

На твоята също, също и на женка ти и на дъщерята!

27

ДК

преди 7 години

Те тези, които се любят миришат еднакво. Не сте ли забелязали?

26

ДК

преди 7 години

Къде виждате България, гражданино? Аз виждам Румелия за съжаление, но България не я виждам. Гарантирано от Герп!

25

ДК

преди 7 години

Не се поддавайте на езика на омразата гражданино. В момента преговаряме с Индия да си ги вземат в щата Рашпур. Спокойно, ще има подобрение.

24

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Нито ЕС си спази обещанието да плати , което ги прави долни лъжци, нито Турция ограничи по някакъв начин имигрантите.... Турците си искат обещаното от ЕС - безвизов режим, пари и обещано членство...ЕС се опитва да се възползва максимално от Турция , като им обещава невъзможни неща...И си играят на котка и мишка... А там някъде е и България.... ;)

23

Анонимен

преди 7 години

Продължава и българското и "европейското" зомбирано стадо,да плещи като невменяемо,набитото от политици и медии схващане,че нахлуващите безконтролно в европейските страни нашественици,са някакви "бежанци" и "мигранти".Набутаха му в чутурата това и то стои като умрялао(с изключение на няколко страни) и чака, добре подготвените нашественици, да стигнат критичната точка,около 15% от населението,за да му видят сметката!Стана точно,както с cig***nite -зомбистадото вече поголовно ги "ромосва"!

22

ДК

преди 7 години

Прав сте гражданино, но премиерът ни е гей и няма да затвори границата. Аз би трябвало да ви подготвя психически за това което ще става, но не зная дали ще се справя този път.

21

Анонимен

преди 7 години

Ердо пускай ги бреее, за една година ще върнат Европа в епохата на Карл велики.

20

O

преди 7 години

Какво толкова му се чудят на този ц...ин! Има граница, стреля се на месо и това. Да си се трепат там с кюрдите, да си правят държава на бурките, да им спира телевизията и нета на всички турци и това е! Като са глупави турците и го подркрепят този *** ще свършат всичките на едно място.

19

Анонимен

преди 7 години

УНИЦЕФ действа по-ефективно на европейска територия. Прати им бежанците и те да се чудят как да им разпределят милионните.

18

ДК

преди 7 години

Турците плашат света с 600000 армия, а ние ще се сдобием с 2 милионна такава, защото тези, които идват сега са само мъже и то върли терористи и джихадисти. Калашници имаме, анфети имаме, само Сидеров да приеме исляма и да ги поведе към Константинопол да поробват и плячкосват наред и тогава Ердуган ще разбере, каква огромна грешка е направил.

17

анонимен

преди 7 години

Не са ли му малко множко тези пари? за 3000 000 бежанци-по 2000евро?излишен лукс .Щом ние можем със 200 евро да преживяваме,и те ще могат.Цените тук и в Турция са почти еднакви.

16

ДК

преди 7 години

Нека дойдат хората. Така и така нямаме работа, ще ги развъждаме по сокаците на Странджа- Сакар, а и ще се сдобием с армия непобедима!

15

Анонимен

преди 7 години

Къде са ми украинките? Аз арабски мигранти не съм си поръчвал. Който си ги е поръчал, да си ги плаща!

14

Анонимен

преди 7 години

По-добре никой да не идва. Но нали бабка Меркел, Оланд и другите евро капyти са толерантни...

13

Анонимен

преди 7 години

Добър въпрос къде са? Но тези от Запада 1. Не са хора, нямат морал!2. Лицемерни са, нямат мъжка човешка дума обещание!3. От гейове, *** неможе да се очаква да изпълняват обещана дума.