24

Анонимен

преди 7 години

Голям страх ги тресе герберугите от генарал Радев. Какво ли не измислят, за да го очернят.Като гледам как го нападат, май генерал Радев ще излезе свестен.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонименти май живееш в паралелно пространство, махни капаците па тогава препускай...

22

Анонимен

преди 7 години

Генералчето типично по червенотиквен модел, се изложи като кифладжия. Ех, повече от век мина, а тези хора така и не се научиха елементарни неща как се правят...

21

до Иванов

преди 7 години

"Възниква въпросът защо министърът на отбраната спести истинските мотиви за моя рапорт и какви изказани истини го притесняват. Искам да заявя най-категорично, че никога не съм бил против съвместна охрана на въздушното ни пространство, заедно с нашите съюзници от НАТО", обяви Радев и представи извадки от официални документи, които е представил пред ръководството на министерството на отбраната, от които става ясно неговото активно застъпничество за съвместна охрана с НАТО. "

20

anon

преди 7 години

''Комбайнерът си отива'' KOMBAINMEN GO HOME!

19

до Иванов

преди 7 години

А прочете ли пълното му изказване относно ньойския договор?"Сред съюзниците ни се създава впечатление, че нашата държава няма воля за развиване на собствени отбранителни способности."От всички страни със собствени авиации в НАТО единствено България е поискала еър полисинг срещу заплащане. За мен като български генерал тази концепция е по-унизителна и от Ньойския договор".

18

Анонимен

преди 7 години

Егати мижитурката, гледах му изключително некоректното и подвеждащо участие по БТВ, този човек ламти за пари, а не знае къде се намира!Генерал Радев като всеки нормален човек каза, че няма нищо против съвместната охрана на въздушното пространство, но е против това да се заплаща от най-бедната страна в НАТО - България.Този мишок ненчев, така и не каза защо е предложил и е бил приет документ, в който се заявява че България заплаща всички разходи за еър полисинг?!?

17

анонимен

преди 7 години

абе този цьрвул няма ли да спре да сипе простотии никои не го пита и неговотомнение не интересува никого да гледа комисионните да не му се изпльзнат

16

Иванов

преди 7 години

До до ИвановРадев относно концепцията за съвместно патрулиране със съюзнически самолети: "тази концепция е по-унизителна от Ньойския договор".Това е само една от причините да не гласувам за Радев!

15

Анонимен

преди 7 години

Радев е предател а Ненчев е един почтен министър

14

Анонимен

преди 7 години

16, вие надали бихте гласували за личност, която не е издигната от вашата партия, т.е. няма никаква разлика между вас и тия с които не искате да имате общо, все сте зомбирани.

13

Анонимен

преди 7 години

А някой вярва ли му още на Ненчев, който е доказан лъжец? За тия с късата памет, имаше едни подкупи, които се оказа, че ги е нямало и т.н.

12

Анонимен

преди 7 години

"аве плювкоч не се обаждай бе че някой ф- да не ти излети през ........""ако те ритна с кубинка 44 номер в мутрата ще си признеш ли че и ти си ***"---------------------Ето за това няма да гласувам за Радев. Не желая да ме причисляват към този електорат!

11

Райчо

преди 7 години

До 10: Радев ще е трети на изборите. По - полека с ритниците, чемшир жалък!

10

до Иванов

преди 7 години

"Новият самолет ще е съвместим с нашите съюзници, ще можем да бъдем адекватни в случай обща задача и ще има икономически ефект върху страната, заяви ген. Радев. С нов самолет ще можем да участваме в разгръщането на мощни програми за партньорство."Обясни ми как някой, "дърпащ ни към Азия" може да каже това.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Знаеш ли приказката за лудата мома? Ти точно отговаряш на профила! Пък после гербаджиите били мутри!

8

д

преди 7 години

Не ни трябват Ненчевци ,а американски ф 15 ки .

7

Иванов

преди 7 години

Радев определено дърпа към Азия! Аз бих гласувал за проевропейски президент!

6

Анонимен

преди 7 години

"Ген. Радев днес е кандидат на БСП, партията, която не подкрепя инвестиционния проект за нови изтребители."---------------"Генерал-майор Румен Радев /2015г./: Ако от мен зависи, ще купя нови самолетиРемонтът и поддръжката на Миг-29 до 2030-а ще ни струва толкова, колкото и ако си вземем нови машини."Ненчев, някакъв коментар защо вместо нови самолети реши да ремонтираш старите? С какви очи си тръгнал да говориш кой не подкрепял новите изтребители, аграрино?

5

Анонимен

преди 7 години

Дойдоха F-15 и путинягите кръвнаха отзад :))))))