21

Анонимен

преди 8 години

За да откажете хората, просто трябва, да им кажете истината! Никой не се е загрижил, за здравето им, просто най лицемерно ги тормозят и им прибират парите! Никой от управляващите не иска да спрат цигарите, ако ги спрат, за тях ще има по-малко пари, което значи по-малко пътуване в чужбина, по-скъпи кюфтета, по-скъпи кафета, по-малка лятна и зимна почивка по резиденциите, нема паре, за нови мерцедеси, бензин и шофьори!И така!!! Продължавайте да пушите!!!

20

Таня

преди 8 години

Много храни и какво ли още не са вредни, но никой не те кара да ги ядеш всеки ден в огромни количества, не се пристрастяваш към тях така както цигарите.Става въпрос за зависимост и който го отрича значи вече е зависим. Но пък и целият свят лицемерничи с тези забрани за цигарите - след като са доказано вредни и пристрастяващи защо не ги забраните изобщо и не лекувате хората като зависими както се лекуват алокохолно - зависимите - ами защото искате да лапате многото пари естествено

19

Писна ми

преди 8 години

До Отказвайте гиЧесто, писна ми от такива дудньовци като тебе. Даже и да съм насъбрал мотив да откажа цигарите, като ми се появи един такъв "интелект" като тебе, то човек си казва - цигари или досаден умствен инвалид. И познай къде ми отива мотивацията.

18

Анонимен

преди 8 години

То и политиците трябва да се маркират, че се оказват най-вредни и за здравето и за живота ни!

17

Статистик

преди 8 години

Киселите краставички са опасни за вашето здраве. По наши дании, 99.9999% от консумирали кисели краставички преди 90 години, днес са вече покойници.

16

Отказвайте ги

преди 8 години

Отказах цигарите преди 10 години. Чувствам се много по-добре. Не смърдя на *** и не харча пари за глупости. Ако откажете цигарите, това ще е едно от най-умните ви решения. Пожелавам го на всеки пушач.

15

God

преди 8 години

I see YOU hiding your cigarettes in a colourful condom box and I think you're a ***! ;)

14

Анонимен

преди 8 години

И от пиене на вода се умира... Пиеш, пиеш цял живот, и накрая умираш...

13

Анонимен

преди 8 години

Пушенето на цигари е смъртоносно но пушенето на сръбски е много полезно.

12

Анонимен

преди 8 години

май пак ще ни залеят цигарите без бандерол...

11

Анонимен

преди 8 години

По същата логика искам да изрисуват по пистолетите нагърмяни деца и ***, по ножовете - заклани тъщи, а по автомобилите - жертви от катастрофи. Братятя от тъмния етнос трябва да ги татуираме с почти всичко, за което се сетите, че е нарушение на закона.

10

HUJcho

преди 8 години

Още в малките класове се учи един основен закон на физиката: На всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие. На контрабандните цигари няма отвратителни картинки и са по-евтини. А на "европейците" дето се чудят кво да измислат, за да си оправдаят гласуваните от тях самите огромни заплати и бонуси - един голям среден!!!

9

Krom

преди 8 години

Абе хора, ще Ви кажа като отказал се пушач. Това е гаден навик, който е личен избор. Не картинки, истински дроб да лепнете отгоре, пушача ще си пуши, докато сам не реши, че си е изпушил цигарите. Оставете глупостите. Що не лепите картинки върху храните бъкащи от ГМО и отрови? А що не облепите кремвишите с картинки на соя? А колбасите с картинки на свински обрезки? Защото не Ви изнася.

8

NoName

преди 8 години

До 6 АнонименПушете така ще знаете че ковчега ви е добре запечатан... Повече пирони трябва да има

7

До Анонимен

преди 8 години

Затова пуши дане ти хлопат дъските!

6

Анонимен

преди 8 години

По същата логика би трябвало на бутилките с алкохол да има подобни картинки. Бургерите и пържените картофи са в същата категория. И списъка няма край...

5

Анонимен

преди 8 години

Цигарите убиват. Всяка изпушена цигара е пирон за вашият ковчег.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако трябва да се отказваме от цигарите,първо трябва да премахнем Алкохола,хем катастрофи,хем болести,хем скъп....те цигарите били "опасни"спирта не е ли имаме вече няколко трупа от Якорудската ракия!!

3

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството, че целта е зорлем в България да се премахне поминъка на помаците за да се радикализират. То големия проблем с тоя тютюн! А всички тия храни, които задължително са със палмово масло!? А "виното" за 1 лв литъра? Те сигурно са много полезни, ако ги консумираш всеки ден в продължение на години!

2

make

преди 8 години

амче простотията оди по оратасъщите лепенки требе да ги залепят и по половината храни у суперо алкохола и так далея си гледам тутунец и коий сака моем да му дам рецепта за суперароматен тютюн