71

до Киро кофражиста

преди 7 години

Освобождението се пише с главна буква, а с панелки или не България е на 9-то място в света по процент на населението със собствен дом, а ти като искаш турска заплата, събирай си чукалата и марш в Анадола.

70

до киро кофражиста

преди 7 години

Това изказване граничи с държавна измяна. Всичките тиквени *** сте за затвор.

69

Киро кофражиста

преди 7 години

Реално погледнато вестник "Йениакът" има правоАко не беше освобождението, нямаше да има комунизъм и соцализъм, нямаше да живеем в панелки съветски образец, нямаше да караме москвичи и лади и нямаше да сме най-бедни в Европа. Щяхме да сме поне на нивото на Турция по заплати

68

Анонимен

преди 7 години

Къде на майтап, къде не, още преди да тръгне за Турция приказвахме тука, че ще ходи да продава България.

67

Анонимен

преди 7 години

Боко казал едно, Меркел разбрала, че искаме да станем затворен бежански лагер, Боко казал друго, Турция разбрала, че искаме да се обединяваме. Как става така, че Тиквата все не го разбират?

66

Анонимен

преди 7 години

Абе, Волен що мълчи? Нали беше голям патриот?Или е твърде зает да чисти куришки от съветските паметници...

65

кк

преди 7 години

Добър или лош, дали е прочел една или 1001 книги, Борисов е нашият човек. Този, за разлика от предишните, поне го е грижа за България и българите, та прави нещо по въпроса - ходи, унижава се ако е необходимо пред тези, от които за нещастие зависим, но действа в името на България.А предишните най-благородно и с царствено достойнство бездействаха, та затова сега сме на това дередже.На мен не ми трябва премиер, който в стремежа си да запази личното си достойнство, жертва страната ми.Къде е достойният Станишев? Кото главен ПЕС може много. Защо мълчи?Къде е Царят? Къде са реформатор

64

Кратун

преди 7 години

Абе *** ГЕРБерски! Стига сте се чудили как по-глупаво да оправдаене неадекватността на Баце. Баце имал съветници - Кога почна Баце да слуша чуждо мнение? Европа имала нужда Баце да и занесе инфо за Ердоан - Европа има много по-ефективни от Баце разузнавателни служби. На такива срещи никога не се говори за истински намерения. Всичко се върши скрито. Баце единсвено засвидетелства, че готов да стане пуден на Ердо. А онзи го унижи с жестове по всякакъв невербален начин.

63

Анонимен

преди 7 години

Махай се Бойко! Не ти е мястото във властта. Не достига акъла, за да управляваш държавата. С твоята некадърност и роболепие ще ни заробиш отново.

62

Стоян

преди 7 години

Той се е прегърбил на запад и на изток,но на запад няма кой да го оправи.А от изток ще го оправят и от двете страни.Баба Меркел го целува отпред,а Ероган отзад.А журналистите не пишат дали си е взел вазелин.А за мигрантите,трябва стрелба,един гумен,един боен.

61

Киро кофражиста

преди 7 години

Ако Борисов беше казал "Да се обединим с Русия", руските *** щяха да ръкопляскатОбаче той казал "Да се обединим с Турция" - май не го е казал, а някой му се причулоСпоред моето скромно кофражистко мнение, все ми е тая с кого ще се обединяваме, стига да има работа и пари.

60

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се разбираме и Турция и Русоия, после вече с Румъния Германия и пр..

59

Анонимен

преди 7 години

Тиквуне, щом си казал веднъж "Алах е велик", ще го повтаряш още много пъти. Йелдъръм е казал, че иска да говори с теб и си му отишъл на крака като слуга. Дори се и снима пред турските знамена. Вече са ти преценили и акъла и възможностите и са разбрали, че за нищо не ставаш. Взимай си тиквения медал и се махай.

58

Анонимен

преди 7 години

Бойко ходи и души. И каквото успее да разбере- го снася на Запада. А Запада заплита интригите след това. Освен това наближават избори. Трябва да се подсигурят гласове и от Турция, че българските май няма да стигнат. Ще отидат при Радев. Ама така и трябва. Как ли ще бъдат събрани за Елена Поптодорова?! Мисля че няма да са много.Те затова и все още не са я огладили.

57

Анонимен

преди 7 години

Чудя се наистина ли българите са толкова *** или да?Защото той ББ си има съветници и те са му казали какво да говори. А неговото говорене беше толкова двузначно във всяко едно отношение, че после лесно може да каже "Ами не са ме разбрали". То това е била една от целите. Малко като българските медии започна да се изразява ББ, хем нещшо казваш, хем нищо не се разбира, хем нямаш реално отношение, хем пък ужким си дълбоко загрижен.

56

кк

преди 7 години

Засега ББ е единственият човек в ЕС, който прави нещо за България в тази трудна ситуация. Западните политици чакат да видят какво произведение на изкуствотоще се получи, докато Ердоган си плете кошницата, Орбан се огражда с втори плет като пашкул, Путин го играе първа дружка на вечния си османски враг. Какво очаквате от Борисов? Комунистите му завещаха държава без армия. НАТО няма да ни помогне, защото и Турция е в НАТО с най-голямата армия след Щатите.Остава само Дипломацията. И понеже си нямаме по-добър политик от Борисов в момента, е по-добре да се обединим всички зад него и да

55

Анонимен

преди 7 години

По магистралите може да разберете защо комунизЪама няма бъдеще и падна. Ами не могат да работят комунистите качествено. Комунистическите "магистрали" едни такива на вълнички. Я отидете в една капиталистическа страна например в Гърция и вижте какво значи магистрала.

54

Анонимен

преди 7 години

"Да се обединим с Турция " ...явно турският е сбъркал Борисов с Путин !

53

избирател

преди 7 години

АКО НЕ Е ТАКА ЗАЩО НЕ ОПРОВЕРГАЯТ?????ТАТО ЩЕШЕ ДА НИ ПРАВИ 16-ТА РЕПУБЛИКА НА СССР,БОКО ВИЛАЕТ НА ТУРЦИЯ!

52

Генади

преди 7 години

Забелязвам, че умишлено се налага мнение, че единствения избор на мигрантите, е да бягат през българската граница към Европа Всъщтност не е такаОт Турция мигрантите могат да бягат в много посокиПримерно могат да бягат към Грузия, Армения, Азербайджан, Казахстан, Русия...Защо да не бягат към Русия ? Според руските ***, в Русия добре се живее, а мигрантите търсят добър живот. Путин е добър човек, ще се погрижи за тях. Пък и Русия е голяма, има място за няколко милиона мигранти