16

zdr

преди 8 години

Преди 3 г. Украйна получи 1 млр. долара от КИТАЙ , да достави пшеница и царевица. А сега, ни жито, нито парите връща.

15

Българин

преди 8 години

Какво означава ситуацията в Донбас да ескалира? Аз не мисля, че войници от Донбас се опитват да навлязат в украинска територия. Обстрелите срещу позиции в Донбас стават единствено от Украйна. В Минските споразумения ясно е написано, че трябва на тази област да се даде автономия. Кой не ги изпълнява?

14

Анонимен

преди 8 години

Кто не скачет то Москал да слава украйне небнсната сотня я изядоа червейте

13

Турчина Мехмед

преди 8 години

Странджа стига си дъвкал тая претоплена манджа. Много ги знаеш колко са бедни рашките. Щото ние сме в ЕС а сме най бедните на целия континент. Даже доста африкански държави са по добре от нас.

12

zdr

преди 8 години

Държавата УКРАЙНА е създадена от ЛЕНИН през 1922г. в съставна част от СССР, ще се разпадне и тя като СССР.

11

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Турчина Мехмед"И има изключително военно и политическо ръководство"...... - докарало страната си до пълна изолация, глад и мизерия... - изравнило националната си валута до стойността на тоалетната хартия...

10

Ааа, хахах

преди 8 години

Снимката е показателна за готовността на армията им.

9

бг

преди 8 години

В Библията пише че Русия е унищожителката на Възродената Римска Империя.

8

Турчина Мехмед

преди 8 години

Не ми бил Порошенко, най ми бил Потрошенко. Аве Петро да не искаш да развеят руския флаг върху покрива на Върховната рада. Тоя майтап му се струва. Русия е по силна и единна отвсякога. И има изключително военно и политическо ръководство. А Украйна е измислена държава. Самото й име е нелепица. То няма и такъв народ. Сбирщина от поляци и прочие славяни.

7

Анонимен

преди 8 години

Явно г-н Порошенко силно желае страната му да бъде нападната от Русия. Като така - вместо да говори по медиите, нека депозира молба пред Москва в която официално да заяви непреодолимото желание на правителството му руските войски да навлязат на украинска територия.Руснаците ще я разгледат и ще вземат своето решение. Не вярвам да влязат, но поне Порошенко ще се поуспокои след това!

6

------

преди 8 години

Полша и западната част на Украйна се присъединяват към Германия - република Германия Ост.Източна Украйна се връща към Русия. Вальцман и Яценюк (къде потъна този впрочем?) - в зандана.Problem solved.

5

Бобо

преди 8 години

Русия е агресор.Все едно ние да нахлуем в Македония ,щото била наша.

4

ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА

преди 8 години

"Президентът на Украйна заяви, че Русия се готви да нахлуе в Украйна. Нормално ли е това?", цитира московският официоз "Росийская газета" реакцията на руското външно министерство - "риторичен въпрос", зададен от говорителката Мария Захарова.РУСИЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ С РЕДОВНА АРМИЯ В УКРАЙНА ПОРАДИ СТРАХ ОТ НАТО ВЪПРЕКИ ,ЧЕ УКРАЙНА НЕ Е ЧЛЕН НА НАТО ! РУСИЯ ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА ПРАЩА ВОЕННИ И ТАНКОВЕ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ ЗА ДА СЕ ЗАТРУДНИ ДОКАЗВАНЕТО НА РУСКО УЧАСТИЕ !ГАРАНТИРАНО ОТ ***

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Време е Русия да си вземе територията на измислената от Коминтерна държава Украйна и да прибере народа си,който така и така си е техен.

2

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

"Порошенко не изключи да обяви военно положение в Украйна"...По добре звучи... - Порошенко не изключи да обяви война на Русия...

1

Анонимен

преди 8 години

Грух-грух КВИИИИИИИИИИИК