10

Анонимен

преди 7 години

Не и в България !

9

глупости,

преди 7 години

Къв затвор, кви 5лв. Достатъчно е да направят сайт с публичен достъп на пробега който се записва на техническите прегледи. А да видя как ще го врътнат километража. В момента и затвор да има, осъдени НЯМА да има, защото много трудно, почти невъзможно се доказва кой го е направил.Влизаш си на сайта и проверяваш по номера на рамата на колата, колко пробег има колата и как се е променял всяка година.

8

Анонимен

преди 7 години

Поредната глупост, която още в зародиш е ясно че няма да работи. Те и за дрифт щяха да дават шест години ефективно, но не съм чул някой да е влязъл в затвора за това. А най-много ме радва това, че тъпотиите които се измислят са с безброй много условности, ама това, ама онова, ама по пълнолуние и накрая пак нищо. Явно с тези загубеняци и корумпетата от изпълнителната и съдебна власт, така ще бъде.

7

(-_-)

преди 7 години

Това е много хубаво, но как и кой точно ще го докаже това? Ако го направят както трябва и променят всички стойности, то нещата стават много относителни.. Един за 5 г. може да кара 50 хил. км., а друг 150..

6

Анонимен

преди 7 години

Глупости абсолютни това не ме вьлнува изобщо аз купувам нови коли

5

ДС

преди 7 години

Браво, но доста меки са мерките и условностите са доста. Или го правим точно като в Германия - връщаш километри 1-5 години затвор без право на замяна. Да е ясно. Не да отбивате номера.

4

Главен Редактор

преди 7 години

Според мен е по добре да се конфискува автомобила, вместо да го тикат в затвора търгаша. В затвора ще влезе, ще сключи споразумение със съда, ще бутне някой лев и ще излезе. Я под гаранция, я под домашен арест и пак ще си върти далаверката. По добре да се вземе колата и директно за скраб... или няколко коли. Всички за скраб. Като му вземеш 10 от 15 автомобила и ги смачкаш - автоматично бизнеса му си заминава. Кво ще продава като няма коли? Така ще ги ударят много по болезнено, според мен.

3

Майтапчия

преди 7 години

Всички джамбази в затвора!Ха-ха,голям смях!Тия луди ли са?Как ще стане тая работа?????По-добре да се даде право на потребителите да съдят търговеца,ако колата е с "превъртян" километраж,а е обявено,че километрите са реални.Което да присъства в договора за покупко-продажба.В смисъл-колите да се разделят на категории-с гарантиран пробег и без.Като сиренето-по БДС или не.Не че там се постигна голям успех...

2

Жо

преди 7 години

ИМАМ една стара Шкода от 1999 г., на която броячът на километрите блокира на 87 000 и въпреки всякакви опити не иска да "тръгне". Стрелката за скоростта и другите уреди си работят нормално, но брояча си стои блокирал на 87 000. Нямам представа колко са реалните километри, но са някъде към 130-150 000.Ако вече не ме видите по форумите, значи съм отишъл в затвора:)

1

Анонимен

преди 7 години

Браво