14

Анонимен

преди 7 години

Гоце е по-голем *** даже и от *** и Сергей взети заедно

13

Анонимен

преди 7 години

Гоце беше два мандата президент благодарение на гласовете на Доган, и какво постигна ?НИЩО, едни референдум даже не инициира, най-големата съсипия на армията ни стана именно когато той беше главнокомандващ

12

Бай Ристо

преди 7 години

Не мога да разбера какво ни има на отношенията с Русия сега? Аа сигурно имате предвид Южен Поток и Белене? Или може би това че Боко смъкна цената на газта и ония не са доволни? Руснаците като имат газ и ток без пари , да не би пенсионерите там да взимат 1000 долара пенсия?

11

Анонимен

преди 7 години

Генерала понеже оправи ВВС, та сега ще ни оправя нас :)

10

Анонимен

преди 7 години

избраникът на олигархичния кръг гергов гоце р.овч доган

9

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Последната секретна задача от КГБ към агент Гоцю... - да лансира генерала и да завалят сделки за руска, военна техника... - което е обречено на провал...

8

Анонимен

преди 7 години

Това е само началото , почакайте още малко и ще видите какви глупости ще наговори фуражката ген. Радев . Имайте в предвид , че е кандидатура на агент Гоце Първанов и очаквайте още изненади .

7

Анонимен

преди 7 години

До 6И това трябва да е основен приорите на президента според теб ? Не трябва основен приоритет да е например подобряване на благосъстоянитео на нацията, или като главнокомандващ повишаване боеспособноста на армията, а отношенията с Русия, и как ще ги подобри отношенията с Русия ще признае референдума в Крим под дулото на автоматите за нормален ?

6

Анонимен

преди 7 години

Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!

5

Анонимен

преди 7 години

Основен приоритет на генерала било подобряване на отновшенията с Русия, УЖАС !Как може това да е основен приоритет, се си мислех че по-важното за един президент е благосъстоянието на народа и държавата

4

Винету

преди 7 години

Как фаворит, бе Гоце, на кого фаворит - на червените бабички? Ти на коя планета живееш, бе ***? И мръсната ти конспирация за този незнайко с *** няма да хване дикиш и да видим какви ще ги плещите след изборите, когато загубите катастрофално.

3

изнервен

преди 7 години

За КАНДИДАТ-президент, Камелия, за КАНДИДАТ. Защото още не е избран и няма и да бъде.

2

гост

преди 7 години

Бащицата, Мутрафон Банкянски, сигурно ще чака последният ден, за да обяви своя кандидат та да може герберастите да гласуват по навик, а не по умисъл. Аз за мен вече съм решил, нито един кандидат не си заслужава гласа ми. Хикса на всички.

1

Голям Смях

преди 7 години

Гоцко опипа почвата видя на къде духа вятъра и след като прецени че шансовете му са нулеви, почна да се мазни на Радев. А за фенчетата на генерала няма значение кой го подкрепя, ако ще и самия дявол да е , пак ще гласуват за него.