58

cecko2497

преди 7 години

Ислямът поражда тероризъм, всеки мюсюлманин колкото и да е умерен, ако въобще има умерени мюсюлмани, винаги носи в себе си една такава скрита агресия към друговерците, която може да се "отключи" във всеки един момент. Българите, които изповядват исляма поначало са работливи и не са агресивни, за разлика от техните "братя" по религия на запад, но преди около 20-тина години допуснахме фатална грешка със саудитските емисари. Сигурен съм, че в България има радикален ислям.

57

12

преди 7 години

Дърта кукумяфка. Ще си жива достатъчно дълго за да видиш какво си направила. Добре че си ялова.

56

Katt

преди 7 години

Г-жо Меркел,Благодарение на политиките ви моите внучки след 50 години ще носят бурки и ще раждат от 9 годишни. Благодарим ви!! Нека сега построите и една джамия във вашия двор! Ако не го направите ще обидите културата на мюсюлманите.

55

Анонимен

преди 7 години

Меркел е голям политик, жалко, че на нея се падна тежката задача да се справя с бежанската вълна... Права е - нито един от ужасните терористични актове през юли не е извършен от бежанец - само от "чистокръвни" французи и германци. Но и тя носи вина, че не са ги интегрирали както трябва - все пак е канцлер от 11 години.

54

Анонимен

преди 7 години

Свиквайте, ислямът е новата господстваща религия в Европа. Както навремето християнството измества политеистичните религии, така и исляма ще измести християнството. Време е софтуерът в главите на хората да бъде ъпгрейднат.

53

Анонимен

преди 7 години

Бабет на какво разчита? Че като четка брадатите майки, те ще се трогнат и няма да разпилеят на пух и прах Германия?Грешка, грозно лелче...Голяма грешка... Това се тълкува от другата страна като отстъпление и те настъпват.

52

Анонимен

преди 7 години

Как да обясниш на българина защо оградата не е готова и защо отказахме помощта на Унгария и Австрия.

51

мдааа

преди 7 години

Щом и на това не реагират германците, то положението е неспасяемо! Въобще не бива да разчитаме на тях, както и на Оланд, да не говорим за САЩ и *** политики и институции!

50

До 69

преди 7 години

Германците не са овчедушни. Притиснати са от следвоенен договор, който силно ограничава правата им и е предвиден да действа в продължение на един век.И българинът никога не е бил овчедушен - доказват го хиляди исторически факти. Тезата за овчедушието му е изфабрикувана след 9 септември, с цел. Прочети книгата ва Веселин Бранев Преследваният човек - много интересни мемоари. там ясно се казва, че никъде не мразят комунизма така, както в България, но българите кротуват, поради репресиите на ДС.

49

Анонимен

преди 7 години

Вещице срината, пази си гърбината!

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Като пишеш що си мислиш че всички мислят като теб? Като ги обичаш толкова заминавай за Сирия или Афганистан.

47

Безобразие!

преди 7 години

В изказването на Меркел се съдържа противоречие.Онези дойдоха наскоро, получават социални помощи от парите на европейския данъкоплатец, а вече не друг, а държавен глава ги УМОЛЯВА да зачитат правата на половината от европейското население /жените/.

46

Наблюдател

преди 7 години

Чудя се дали германците са толкова слепи и заблудени, че да търпят тая напълно изкукала стрина да ги управлява. Тая е на път да затрие страната си, а покрай нея и цяла Европа с безумната си политика. "Ислямът имал място в Германия" ... там където ислямът има място всички са видели какво се случва.

45

Анонимен

преди 7 години

Ислямска Република Германия забрани църквите, защото новите й граждани не чували мюезина заради камбанения звън.

44

Меркел пак сгафи

преди 7 години

По стечение на обстоятелствата, ислямът беше религията на господстващите върху част от Европа - за около 5 века, което е само прашинка във времето, от гледна точка на световната история. Но в рамките на тази прашинка от времето, какви поразии само спяха да направят! Какви паметници на културата сринаха и унищожиха и развитието на колко народи беше спънато, та и до днес не могат да се оправят напълно!Затова ислямът може да бъде религия само на временно пребиваващи в Европа! Ако кротуват.

43

Анонимен

преди 7 години

Това не е и не може да бъде вярно . Мързелът се е настанил в Германия .

42

9К51

преди 7 години

Тази жена на снимката ми прилича на Хитлер през февруари 1945г. вижда че всичко се руши /в случая ЕС/, но продължава да ръси глупостите си. Докара беда за 100г. напред не само на Германия, но и на целия ЕС, нали конците се дърпат от Берлин. Колкото по-бързо бъде ометена от политическата сцена, толково по-добре за Европа. Лошото е, че татковината ни ако бъде наводнена от мигранти сме фалирали тотално, по добре да слушаме Орбан и да действаме като Унгария!

41

До грозната леля

преди 7 години

Добре, че не е жив Адолф да чуе, че ислямът имал място в Германия. Трудно ми е да опиша какво щеше да се случи с тебе. Прочие, като му дадете място на исляма в Германия, в много близко бъдеще няма да има място за християнството и тогава не очаквайте да ви бъде дадено "място".

40

Не, г-жо Канцлер!

преди 7 години

Ислямът НЯМА място на европейския континент!Ние проявяваме толерантност спрямо мюсюлманите, дошли тук с намерението да учат, да работят или да се разходят като туристи. Но само при условие, че спазват нашите правила и зачитат законите ни.Когато изповядващите ислям се почувстват равноправни във всяко отношение, където и да е по света, те започват по всякакви начини да налагат техните правила, като крайната цел е да изместят и унищожат всякакви други културни традиции - такава е идеологията им!

39

Анонимен

преди 7 години

Нашенските унтерменшени по притеснени за Германия от германците.