14

100 кг

преди 7 години

Аз съм 100 кг, но ако 500 кг. мечка ме удари с ***, която тежи 40-50 кг. , 100% ще загина.Нищо нелепо няма да има в моята смърт. Смъртта ми за "ГЛУПАЦИТЕ" ще изглежда нелепа, но за Бог, моите родители и за мен самия ще е голямо нещастие! Капиш?Как може да има хора, които ползват такива "НЕЛЕПИ" термини при условие, че много пъти съм се заглеждал нагоре в строителните хипермаркети и винаги съм се притеснявал, че нещо ще падне и ще пострадам.Не виновна държавата, децата... виновни сме ние!

13

Анонимен

преди 7 години

Много тъжно и гадно ! Трябва да има забрана за деца под 7 години в тези магазини ! Със същият успех едно 2 годишно дете може да изтича на улицата и да попадне под гумите на някоя кола....... Магазина няма вина !

12

Анонимен

преди 7 години

Съболезнования на семейството за загубата! Бог да прости детенцето, нека почива в мир!

11

Б1

преди 7 години

В нормалните държави с дете можеш да влезеш във всеки един магазин - без опасност за живота - без спецални предпазни средстава като каска, броне-жилетка, азбестови ръкавици, противогаз и т.н.!!!Собствениците на магазина са 100% виновни за случая! - Немарливост, икономия на финансови средста за безопасност на клиентите, липса на указателни табелки в опасните зони на търговският обект, некомпетентен обслужващ персонал и т.н. и т.н.!!!

10

Б1

преди 7 години

В нормалните държави има закони, които определят правата на потребителите, нормативи документи, определящи мерките за безопастност в търговските обекти и много други законови изисквания!НИКЪДЕ не е написано, че "мивката" има право да ми падне на главата, защото дете, което тежи само 2-3 килограма е пипнало "мострата", която тежала 10 пъти повече от него!!!!!!В подобен магазин в БГ лично умах такъв инциден - Свалят от равта умивалник и пред мен пада другия (височина около 3-4 метра)!!!

9

Би

преди 7 години

Така е, трябвало е да я обезопасят, щом 2 годишно дете може да събори цяла мивка, значи се е държала на магия.

8

Анонимен

преди 7 години

Доплака ми се!Зрял мъж съм...

7

?

преди 7 години

Абе бие нормални ли сте? Защо обвинявате майката?В магазина са длъжни да обезопасят навсякъде. Това, ако се случи в САЩ семейството вече ще са милионери. Лека му пръст на детенцето, съболезнования на родителите.

6

мда

преди 7 години

Лека му пръст на детенцето. новината е наистина много тъжна.

5

Аз

преди 7 години

Най-тъжното е, че малко невинно дете си отива, а нашите политици са си живи и здрави.

4

Край

преди 7 години

Имало да става. Бог да го прости детенцето. Нелепа смърт. Хората искат все някой да е виновен - понякога обаче става въпрос за случайност която не може да се предвиди.

3

Анонимен

преди 7 години

Час и половина реанимират, и губи кръв, вместо да оперират?

2

Анонимен

преди 7 години

А тези мивки от снимката могат да паднат и върху главата на възрастен човек без да бута и дърпа нищо, по същия начин редят и бутилки и какво ли не по другите хипермаркети.

1

Анонимен

преди 7 години

Пази Боже никой и никога да не изпитва такава мъка от подобна загуба!Мир и светлина на малката душица!Амин!