54

Сатанаил

преди 7 години

Всички религии са ретроградни. Само науката има смисъл и полза.

53

Анонимен

преди 7 години

Прогреса на християнството....хахаха. От 2000 години християнството не е мръднало и на крачка. Във времената на инвитрото и генното инженерство все още вярват, че човек може да забременее от облак в полето над изсъхнал храст и , че ако се молят редовно пред някоя картина някой който седи на облак незнайно как ще им помогне.

52

Сатанаил

преди 7 години

В Библията не пише нищо за мюсюлманите и исляма по простата причина че когато е писана тях още ги е нямало ;)))). Дюбрютрю на компанията. Тъкмо посетих клекбара и се наложи да използвам сатанинските строфи, че пак ми свършила Емеката. Хахаха.

51

до 73

преди 7 години

До АнонименНе! Защото не могат! А тези който са го правили е било с гео плитически цели (петрол) а не на религиозен принцип! Аз ли съм ги бомбандирал та искат да ме убият ве умник?!

50

Анонимен

преди 7 години

До До 66Да съм заплашвал някой? Прочети 65-ти коментар на Киро кофражиста понеже мисълта не ти е силна страна и ти трябва побутване..

49

Анонимен

преди 7 години

Представятели си , с какви глупости ни за имава тази новинарка!

48

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаДа си чул мюсюлмански изтребители да долитат в Европа и да бомбардират европейски християнски градове избивайки стотици хиляди цивилни жени и деца?

47

До 66

преди 7 години

Значи ако сега тебе някой те убие защото заплашващ мюсюлманите с изтребление няма да стори нищо лошо, просто ще се е защитил?

46

Анонимен

преди 7 години

Християнството е мирна религия.

45

Анонимен

преди 7 години

До До ЯстребЕдна *** която добре разбира прогреса на Европа и Христивните и умира от яд.Хапчетата. Европа загива. Християнството умира, 2050 г. 50% от населението на Европа ще бъде мюсюлманско. Факт.

44

До 66

преди 7 години

Кире, я прочети постовете преди да "сееш" акъл!!

43

Нищо не знаеш василе

преди 7 години

До ВасилевКогато мемет иска да те yбиe защото неговия религиозен лидер му е казал, че това проповядва неговата религия, и ти yбиеш този човек, това не е расизъм! Самозащита или инстинкт за самосъхранение както искаш му кажи, но не и расизъм! Учи значението на думите! Агент Джон Сноу: кесъл бляк :)

42

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевГраждани, представете си ако наистина има извънземни, вие как ще се впишете с тази омраза и расизъм, как мислете ще живеете с други извънземни цивилизации във Вселената!Ми как, че им копаме в мините.

41

Анонимен

преди 7 години

Провокация на трЪмпетистите. Искат да предизвикат верски вълнения за да набере скорост кампанията му. Добре, че американските мюсулмани са по разумни и няма да се поддадат на провокациите им.

40

Ястреб Османлията

преди 7 години

До ооо колко си пpocтЗа такива балъци като тебе теории много! Дори можеш да повярваш, че сгадите се събориха, защото самолети ги удариха, и керосинът горя с нечувани до този ден високи температури, сградите се събориха със скоростта на свободно падане по пътя на най-високата съпротива, и т.н. и т.н. ... булгаааааааар булгааааааар .... ако не знаеш нещо, поне питай пингвините, все знаят малко повече от тебе!!

39

Revolution_

преди 7 години

Браво много хубава новина, ще си отворя една биричка. Наздраве!

38

ооо колко си пpocт

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаСаудитска Арабия стои зад атентатите от 11 септември! Според доклада членове на управляващото кралско семейство в Саудитска Арабия са оказвали финансова помощ на терористите, осъществили ударите! От тези 28 страници ясно се вижда как Саудитска Арабия са пряко замесени в атентатите от 11 септември, като са подпомагали финансово похитителите на самолетите. Тук трябва да споменем, че Саудитска Арабия, както тогава, така и днес, са съюзник на САЩ. тва май само ти не го знаеш :)

37

Анонимен

преди 7 години

Денят започва с добра новина.

36

Анонимен

преди 7 години

Дано все по-често четем такива новини. През 1989г.майор Вушев от под. 34140 в Крумовград беше стрелял с Макаров по ходжата докато вие от минарето, но не беше успял да го улучи. Слаба стрелкова подготовка или твърде много ракия. Както и да е, след този случай мястото дълги години остана вакантно. На никой не му се мучеше в прослава на Алах и не му се ходеше при девиците. Слаба религиозна подготовка и вяра.

35

гадно,гадно

преди 7 години

Човек не убива друг човек,нито пък прави пир по време на чума