159

Анонимен

преди 7 години

До До избирател-ПРЕМИЕРА ХИЧ ГО НЕМА,ТРЕСЕ ГО ГЛЕМ СТРАХ!

158

Питам!

преди 7 години

Ние суверенна, законова и правова държава ли сме, или сме васална провинция на Анадола?!Питам и отговор не искам, мисля, че той се вижда от всички!Остава само да ни обрежат и да ни нахлупят по един фес!

157

БАБА КУНА

преди 7 години

БОКООО, БОКО ТИ ВИНАГИ СИ ДЕЙСТВАЛ ИЗВЪН ЗАКОНА, НО СИ КЪСМЕТЛИЯ ЧЕ СИ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО НИКЪДЕ ДРУГАДЕ МАФИОТСКИТЕ ТИ НОМЕРА НЯМАШЕ ДА МИНАТ.

156

Анонимен

преди 7 години

Генов, Протестна Мрежа, Умни и красиви вандали, Ранобудни студенти, къде сте беееееее????????

155

Анонимен

преди 7 години

По-жалък ББ не сме го виждали одавна.Тази сутрин по Нова тв.премиера каза и показа,че не е готов не само за президент, но и за министър-председател не става,което между впрочем народа одавна прозря.Ако не са придворните му лакеи да поддържат самочувствието му и да го лъжат колко много народа го харесва и колко е велик,ако можеше да се погледне в огледалото и там да види не само Пеевски,а и собственото си безсилие и ако имаше поне малко чест и достойнство щеше да си подаде оставката.

154

Анонимен

преди 7 години

слуги ставаме на всеки който поиска това от нас,никакво себеуважение и идентичност

153

Анонимен

преди 7 години

До UnufriГлупости, решението на съда е, че не трябва да се екстрадира лицето, тази сутрин Марковски обяснява, как на делото турския посланик теглил два сиктира на съдията и изтряскал вратата на съда на изпроводяк, демонстративно и без разрешение излизайки.Срамота!!!

152

Анонимен

преди 7 години

Ние нашия Апостол на Свободата - Джингиби Левски сами предадохме на заптиетата...

151

Анонимен

преди 7 години

До До избирателПремиера е време да проумее, че има закони, които трябва да се спазват!!!!

150

Анонимен

преди 7 години

То с такова "ходене по ръба на закона" Цветанов и Ахмед Муса са на свобода, а етническата партия - втора такава - вече е регистрирана и "узаконена".

149

До избирател

преди 7 години

Да премиера трябва да каже" Абе пичове да вземем да се сбием тука с всички комшии и да видим какво ще стане"

148

Боко Тиквата

преди 7 години

Паднали в една яма агне, овчаря и вълка.Вълкът погнал агнето, то потърсило защита от овчаря, но той само рекъл:"-Няма бееее, няма мееее, той другаря Вълк си знае работата....."

147

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен-190МНОГО СИ ПРАВ

146

избирател

преди 7 години

ЗА ТОВА ДОЛНО И ПОГАЗВАЩО ЗАКОНА ДЕЯНИЕ ТРАБВА ДА ИМА ОСТАВКИ,А НЕ ОПРАВДАНИЯ!А ТОВА КОЕТО ГОВОРИ БОРИСОВ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ПРИКАЗКИ НА ПРЕМИЕР!

145

Анонимен

преди 7 години

Май е време България да има ново знаме - сместо трибагреника - едни сваляни и оцапани *** с аромат на гнила тиква.

144

До Мънго Джери

преди 7 години

Я казвай бързо кой и как ни е предал, че за вземем едно дело да заведем. Давай доказателствата и да почваме. Ако няма доказателства ще измислим някакви, нали? Или пък само ще си плямпаме така, колкото да теглим майните на някой и да се намираме на работа.

143

Анонимен

преди 7 години

Има решение на съда, според което законът е нарушен и то два пъти. Ама пусти кокоши герберски мозък, изгладен от амфетамини....Язък за Левски и Ботев....ще се въртят в незнайните си гробове ако видят какви про-турски *** предават Родината!

142

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си този да бъде избран за президент,т.е.главнокомандващ българската армия.Та той ще вдигне бялото знаме и ще напълни гащите още преди някой и да си помисли да ни напада?

141

Свинщина!

преди 7 години

Kъв ръб на закона, кви 5 лева?Борисов, действал си все едно гащите са на букаи и сме васална турска провинция. Това е брутално, нагло и безпардонно погазване на закона! Очаквам изявление от Цацаров!Уж си много ербап, а пък скръцнал ли ти зъби от Анакара и готов да целуваш ***!Срамота! Ти си един протурски лакей, който погазва Българското и Европейското законодателство, за да угодиш на тиранина Ердоган! Ти си негов съучстник и един ден ще те съди международне трибунал!!!!

140

Анонимен

преди 7 години

186,умните и красивите са във властта.Огризват кокалчето,което Бойко им подхвърли.