12

Анонимен

преди 7 години

Щом и Деси змията са извадили да съска -значи паниката и безпомощността в боковата партийка е достигнала нови безпрецедентни нива !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

До 6

преди 7 години

Абсолютно прав сте. Знаете ли, един велик гуру преди време каза, че магаре да кандидатира, магаре ще изберем. Това и заслужаваме. Ако бяхме народ, тези нямаше да ни се подиграват.

10

Анонимен

преди 7 години

Ах как ще реват герберастите на есен ,ама само какъв шок и леден душ ги очаква ...дори Боко да се кандидатира лично пак работата ще е на кантар -защото хората ще предпочетат генерал летец пред такъв -пожарникар!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 7 години

"Казаци пишат на султана". Груба грешка Атанасова. Вие като султан ли се изявявате? Хъм. 5 века българите са мразили султана, а и след това.

8

Анонимен

преди 7 години

Ох Боже, и тежката артилерия там- нещо изфъфлила. Тез, дето Бойко ги изрита с шут, още не са разбрали, че не чинят 5 пари. Ама се напъват:) Иначе все ми е тая за БЕСЕПЕТУ.Ама и тез не ги трая.

7

спонсор на МВР

преди 7 години

След като гербавите съскат срещу генерал Радев, значи генерал Радев е правилния кандидат за президент! Ще гласувам за него!

6

Анонимен 55

преди 7 години

В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ,(в една от които живея,)кандидатите се ОБЯВЯВАТ доста време ПРЕДИ изборите,за да имат време хората да ОБМИСЛЯТ ДОБРЕ И ДА НАПРАВЯТ СВОЯ ИЗБОР! А при вас какво?!Натресете ни своя кандидат в последния момент и в ПОВЕЧЕТО случаи никой не го познава,а като се "редактират" резултатите,според мен изборът се обезсмисля.....

5

Винету

преди 7 години

До проктолога. Ами-и-и-и, не позна. Засега минимум 2 години, а после още 4. И т.н., и т.н.

4

Анонимен

преди 7 години

Партията на милионери и пенсионери БСП е просто смешна и жалка . Тука има един двама зомбирани бесепари , които живеят с миналото и това е . Такава мини партийка не заслужава никакво внимание .

3

проктолог

преди 7 години

Още колко му остава на режима но пожарникаря да е на власт? Още две седмици?

2

смЕх

преди 7 години

Не ми пука за БСП ,но не мога да се сетя тоя *** от снимката по какво точно е експерт и до кога ще го публикувате когато се упражнява по енергийни въпроси . Това ,че някога банкянската магнолия го трапоса за министър не го прави експерт по тази логика след време ще ни завирате в очите и другите парашутисти спуснати на такива постове.

1

Анонимен

преди 7 години

БСП като загубят и тези избори да си се качват на чинията и да отлитат при кораба майка в тунгус сибир