86

Анонимен

преди 8 години

Така хубаво ще му цепнат Турция на тоя циркаджия.

85

Поздравления

преди 8 години

Поздравления за снимката. Може да се търси символично и нациски поздрав.

84

Анонимен

преди 8 години

До 97И какво ще направиш с 18 такива ракети, още повече че СССР спират съпорта по тях и ги вадят от експлоатация още 1987

83

Анонимен

преди 8 години

Хи-хи-хи тоя направи преврат в Турция, сега се првбва и в ЕС. Може и да мине, в ЕС има прекалено много вегани.

82

Vlad

преди 8 години

Турция далеч от България, че и без това като се погледнем тези пет века .... Никога в ЕС на Турция - те и без това не искат. ЕЕЕ много гнусни са тези резани отврат.

81

До 95

преди 8 години

FYI:1.) БГ е страна подписала Конвенцията за забрана на ППМ и като такава, не може да си позволи тяхното използване. Всичките ни ППМ отдавна е трябвало да се свалят от въоръжение и унищожат, а нови да не се произвеждат.2) Веднъж разставени на терен ППМ се деактивират само чрез взривяване, а площите с тях стават трайно неизползваеми с години, докато не се прочистят с технически средства3.) Неправилно ценообразуваш! Включваш само цената на изделието, а то далеч не е най-скъпото в случая

80

Анонимен

преди 8 години

Сега не ви ли е хубаво на дъшата, че сме съюзници в НАТО с Турция.И как хубаво си нарязахме ракетите СС-23, които иначе стигаха Истанбул за отрицателно време.И десетките хиляди танкове разкарахме, защото те комшиите в Турция си имат и са ни приятели.Еххх и армията разпуснахме и сега не може един стадион да напълним с войници.Ама нищо де, те съюзниците ни турците от НАТО ще ни пазят ако се наложи.Приятно и спокойно и сигурно си живеем ние... кеф и блаженство.

79

Анонимен

преди 8 години

За справка:- Една противопехотна мина струва около 6 лева.- ЦЯЛАТА ни границата с Турция е дълга 259 км.Дори цялата тази линия да я минираме с по 10 000 мини на километър цената е:16 140 000 Лева (шеснайсе милиона и малко).Огадата която сега слагат струва 250 000 лева на километър и очакват да буде кум 100 милиона и се минава със секачки.Мините излизат толкова евтино, че могат да добавят и пезпилотни дронове с инфрачервени камери и какво ли не още (и пак ще е по евтино и ЕФЕКТИВНО).

78

Анонимен

преди 8 години

не се притеснявайте нашественицитеще бъдат спрени на сръбската и румънска границаа ние сме толерантни ***

77

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега, това плашене с "ще пуснем бежанците към вас" е куха работа.По соц време някой имал ли е илюзии, какво ще стане ако една сюрия народ се оптат да щурмуват границите незаконно (не през КППтата)?Гранична полиция предупреждава, след това предупредителни изстрели, след това на месо. И тълпите спират или отиват към КППТо. Ако наплива е такъв, че граничарите не могат да го отблъснат:Викат Българската армия на помощ, които в краен случай МИНИРАТ границата с противопехотни и патрулират!

76

Анонимен

преди 8 години

Третополовите нямат избор. Ердоган ги държи и той води играта.

75

Трета Балканска!

преди 8 години

Ердоган освем да запали война друго няма да направи...То Ес са п..раси няма спор но все пак националисти са бол..

74

пехотинец

преди 8 години

Сваляне на визи за обезумели азиатски ислямисти е не само неприемливо, но и противоцивилизационно решение. Ако все пак бъде одобрено, Българската Армия трябва да бъде готова да посрещне напиращата терористична тълпа с вик ПоПетНаНож и решителни синхронизирани залпове от оръдия, танкове, самолети, подводници и ядрени ракетни установки!

73

Man United

преди 8 години

До ЕС пързалкаЕрдоган трябва да е наистина наивен, ако си мисли, че той "движи" играта и всички ще играят по неговата ***.Ако беше така, то тука на власт щеше да е османската империя, която ОТДАВНА Е В МИНАЛОТО! И не случайно...

72

Анонимен

преди 8 години

Ако ЕС премахне визите Европа не я чака нищо добро, този ще се настърви още повече а това ще е сигнал за мюсюманите да атакуват Европа още по яростно. Ако пусне бежанците, пак лошо но поне на Европа ще и светне лампичката и ще започне да взима мерки. Няма полезен ход за вярващите в Христа, кутията на Пандора е отворена! Предстои война и не трябва да му цепим басма. Вченият мир не е константа, всяко поколение трябва да се бори за собствената си свобода! Сега всичко зависи от Путин!

71

ВЪПРОС ДО ЕРДОСРАН

преди 8 години

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган призова за преразглеждане на всички съдебни решения и резултати от изпити, които според него са допринесли за възхода на организацията на Гюлен.А ЗАЩО В ТУРЦИЯ СЕ ОСУЕТИХА ОПИТИТЕ НА НЯКОИ ХОРА ЗА РЕВИЗИЯ НА ДИПЛОМАТА НА ЕРДОГАН ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ?! ЕРДОСРАН Е ЗАВЪРШИЛ СРЕДНО ДУХОВНО УЧИЛИЩЕ СЛЕД ТОВА СЕ ЗАПИСВА В УНИВЕРСИТЕ КЪДЕТО ПО ВТОРИЯТ НАЧИН ПОЛУЧАВА ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ !

70

Ердоган

преди 8 години

Турция може да си позволи да плаща за оправя европейски ***. Бая западняци ни пристават с парите които скубем от турския народ.

69

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 83 Велик диктатор . Само времето ще покаже на кое място ще е преди или след Хитлер .

68

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е велик това е истината. Време е да отиват нашите ръководители при него и да целуват ръка. Не ни трябва ес по добре да сме с Турция там е бъдещето.

67

SS до [# 76]

преди 8 години

ами значи остава другият механизъм: ако пуснат тълпите, тогава 3-4 млн. уж натурализирани турци raus от Германия и обратно в анадола. - Да видим тогаз колко преврата и колко атентата на ден ще има срещу Ердохан. Самите негови хора лично ще му видят работата... :)