11

Анонимен

преди 7 години

Фактите са доста спорни, както се вижда- навсякъде пишат различни неща, а къде е истината няма как да знаем без да сме лично запознати със ситуацията. Фактът е, че навсякъде се натъртва на "докторката", ако беше касиерка в супера дали щяха да го споменат изобщо ;) Същото е и за името, просто българите сме страшно нетолерантен народ.

10

само фактите

преди 7 години

Без значение как се казва детето и на майката професията каква и е: детето е оставено заключено само в кола в жегата. Факт. Така не се прави и с домашен любимец и не може да очаква, че непозната ще и наглежда детето. Ако видя само дете или бебе в кола или оставено пред магазин, аптека или каквото и да е ще се обадя на социалните.

9

1

преди 7 години

Ту Сюлейман, ту Самуил го наричат медиите, но не това е важно. Тази жена е с 4 деца и без мъж, няма никаква полово култура. Като не можеш да гледаш деца - използвай контрацептиви. Какво пречи да го вземе в ръце, където и да отива, хората са толерантни към майките все още. Размножават се без мисъл и правят нещастни децата си. Най-лесно е да създадеш и родиш, след това започва отговорното родителство.

8

Анонимен

преди 7 години

Когато и да започнеш да го риташ балканския дивак, да знаеш, че си все закъснял!

7

Анонимен

преди 7 години

Повечото коментари са негативни само защото бебето се казва Сюлейман,дали ако се казваше Симеон,Соломон или Саймън щях те да сте нетолерантни към бебчето и майка му.

6

Анонимен

преди 7 години

Мисля че хората нямаше да я намразят чак толкова, ако не беше лекарка, с тази професия си мразен по дефолт, каквото и да правиш, дори да са добри дела...

5

Анонимен

преди 7 години

В други публикации от други източници пишеше, че това и е за втори път да си зареже бебето в колата, и че всъщност това и е четвърто дете, останалите 3 ги отглежда някой друг. Какво се случва в действителност не е особено ясно. Този който пише статията трябва да е безпристрастен и да не взима страна просто да изложи фактите. В случая М.Н. е взела страна, което не е особено професионално.

4

Анонимен

преди 7 години

Абе наистина има нещо гнило в историята- няма как нормален и интелигентен човек да направи такава малоумщина, може би бащата я саботира, когато се разделят хората се озлобяват страшно, и са готови на всичко.

3

shady

преди 7 години

В случая не знам дали това, което тая докторка казва е истина, но недоумение буди друго.

2

В така

преди 7 години

поднесената информация има толкова неясни моменти,че прилича на разказ на много малко дете!

1

Ибрикчия

преди 7 години

Алпийска фирма ДЪГЛАС са турци - лъжат ви!