32

До Поручика

преди 7 години

И как точно дефинираш "нелоялните български граждани и потенциалните предатели"?

31

Анонимен

преди 7 години

Ако българските политици са умни, ще извлекат огромни печалби за страната ни от тази сложна ситуация!

30

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Сърдит съм на турците! Току що двама турски строителни работници ме подмамиха във фургона и там ме обидиха по два пъти! Накрая даже не ми платиха!!! Подлеци!

29

Поручика

преди 7 години

Увеличаване драстично на парите за въоръжение. Договаряне на съюзи с Гърция, Сърбия, Унгария, Полша, Словакия и Австрия. Организиране на гимназиални курсове по военно обучение. Активиране на вътрешното контраразузнаване и картотекиране на нелоялните български граждани и потенциалните предатели. Иначе ще гризнеме дървото като през 1393. Идва гадно време. Имаме не повече от 6-7 години.

28

АТАКИСТ

преди 7 години

Василев, да ми даваш за пример един лаладжия като Иво Христов и да го имаш за коректив- показва колко ти е умствения багаж. Все едно Жорж Ганчев!Докога палячовци в държавата искаш, ***?Тоолкова да си спрял, Василев!

27

каймакАМ

преди 7 години

Гледката е неописуема и в момента говори Ердоан пред 4 милиона на живо . Яшаа ен буюк ТЮРКИЕ !!!!!!

26

От Сан Франциско

преди 7 години

Всяка година ходя по няколко пъти в Анталия на море. Като дам по 1-2 $ бакшиш ми целуват ръката по няколко пъти. Тук в България 5 лева ги гледат с презрение.

25

Анонимен

преди 7 години

Нали във вторник е в Санкт Петербург, трябва му този организиран митинг за тежест, ръка ще целува, че иначе... увисва между двата стола, та на земята.

24

Asa

преди 7 години

Дано проумеят в Германия и в цяла Европа, че интеграцията, която пропагандират и прилагат, е нещо много относително и неподдаващо се на точни измерения! Непостоянно нещо, което крие неизвестни опасности! Дори родени в Германия, турците са си турци и поддръжници на исламското течеиие на Ердоан. Интеграция? Каква точно!

23

До 48

преди 7 години

Може и така да го наречеш. Направи го интелигентно и не насилствено.

22

Анонимен

преди 7 години

По руските сайтове (може би и по турските, аз турски не знам) пишат за много милиони на митинга. По американските сайтове - за стотици хиляди. Ал Джазира застава някъде в средата (и вероятно е най-точна) - един милион.Колкото и да са на митинга, важното е, че лъснаха на всички истинските лица! Само руснаците подкрепят турците! Както винаги! Руснаците са турци по душа!

21

Анонимен

преди 7 години

Да бяха организирали по-качествен преврат, че станаха за смях. Божо Димитров се хвана за главата от тези евроатлантически издънки. Предаде им урок за следващия път.

20

До 36

преди 7 години

Говориш наизустени лозунги. Никой на митинга не говори за джамии, бурки и останалите в главата ти страхове. Говорят за единство и за бъдещето и просперитета на един народ неподвластен на чужди интереси. Неща които продажната ти русофилистична натура няма как да разбере.

19

Анонимен

преди 7 години

да се чете "В Германия са притеснени от нарастващото подивяване "

18

gogo

преди 7 години

Каквото и да кажа ще наруша закона за омраза на верска и тн .. основа, надявам се тази пап... някой ден да си намери майстора.

17

Анонимен

преди 7 години

Из целия интернет има анализи че тоя клоун Ердо е организирал преврата типично по негов стил да натопи някой друг . Аз си мислих че турците са умни глави но гледам днеска на митинка 3 милиона будали върнаха ме 20 години назад тъй ли нямаше някой снайперист да го гръмне тоя предател

16

Анонимен

преди 7 години

От утре в Турция няма кюрди. Всички за една нощ стават турци каквито са си били винаги.

15

До 23

преди 7 години

Над 3,5млн. на площада и над 5 млн. по улиците.Интернета е свободен, може да провериш.

14

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Споко! Чакаме и германските ДПС и ДОСТ! Халал да са ви гастербайтерите. За да бъде още по пълен тюрлюгювечс идат и още сирийци, афгани и прочее ножкаджии. Чака ви светло бъдеще швабииии.

13

Анонимен

преди 7 години

Прословутият митинг с не знам си колко милиона души май ще се окаже излагация. Излезли са 100-200 хиляди, но то толкова са и охраната и полицията!